Cum să învețe să lupte la lecții video de fată acasă

Cum să învețe să lupte la lecții video de fată acasă

În lumea de astăzi, în viața o mulțime de surprize și pericole care pot amenința viața. Acest lucru este valabil atât pentru băieți și fete. Dar baietii pot conta pe viteza de răspuns, de fitness fizică și puterea chiaburilor, este mult mai complicat pentru femei.Cum se poate proteja? O metodă - pentru a cumpăra un pistol și a obține permisiunea de a transporta. Această metodă este bună în felul ei, cu toate acestea, provoacă unele dificultăți, că nu toate femeile doresc să-l poarte cu. De asemenea, aceasta nu arata metoda eficientă cu o vizită la sala de sport, în cazul în care puteți deveni un Amazon, care va fi pompat muschii, dar va fi lipsit de frumusețe feminină și eleganță. Poate te sperii pe cineva, dar este puțin probabil să vă protejați mușchii în timp ce se întoarce acasă, la noapte prin șantiere.

Destul de o bună metodă de protecție - să angajeze un bodyguard personal, dar nu toată lumea își poate permite gărzi de corp în jurul valorii de serviciu de ceas.

Deci, există doar o singură metodă - să învețe cum să lupte. Cu toate acestea, ca o fată să învețe cum să lupte, în timp ce face acest lucru, pentru a nu răni atractivitatea lor naturală, frumusețea și fragilitatea?De multe ori, atacatorii sunt încrezători că de fetele ei nu vor avea nici o rezistență. Aceasta este ceea ce da fata un mare avantaj, deoarece atacatorii nu sunt de așteptat pentru a contracara, imediat se apropie victima cât mai aproape posibil, fără nici o preocupare, și oferă multe avantaje strategice, de exemplu, capacitatea de a utiliza punctele de durere atacator.

Cum să învețe să lupte la lecții video de fată acasă

Dacă ești o fată și doriți să învățați cum să lupte, și că este la fel de repede posibil, trebuie să vă amintiți trei reguli de bază de auto-apărare.

Nu renunța niciodată!

Fetele pot folosi oricare dintre tehnicile și acțiunile care în orice fel pot ajuta. Sarcina ta principală este de a supraviețui, și în acest scop, toate mijloacele sunt adecvate. Dacă aveți ceva de genul asta se întâmplă, încercați să bat atacator în nici un fel, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Deoarece chiar și câteva minute ar putea salva viata.

Uita-te pentru puncte slabe

Nu ar trebui să ezite să folosească toate punctele slabe ale atacatorului. Acest zgârierea poate fi muscat lovi cu piciorul încheietura mâinii la vintre, umflături în alte puncte de presiune, de exemplu, plexul solar.

Menținerea stabilității

Este foarte important ca victima rămâne într-o poziție stabilă. Cea mai bună opțiune pentru tine este de a priva un atacator de echilibru, cu cele mai multe fără a pierde echilibrul. Deci, nu răsturnat - ca o încercare de a plasa picioarele larg posibil, și să dezechilibreze personajul negativ - să încerce să se agită corpul său.

În plus față de toate opțiunile de mai sus, cel mai bun va escorta de serviciu. Nu uita că însoțește prietenul tău, tinere, prieteni sau doar un trecător poate fi o bună protecție împotriva diferitelor criminali. Dar, de asemenea, nu uitați că doar un trecător nu poate fi curat la îndemână.