Cum să învețe să construiască unghiile la domiciliu

Cum să învețe să construiască unghiile la domiciliu

stil rafinat, piele sanatoasa, par superb, postură frumoasă - fără ca aceasta să constituie o femeie nu poate fi o femeie. Acestea sunt necesare pentru a monitoriza întotdeauna aspectul și manierele lor. O atenție deosebită este acordată pentru a încerca mâinile, deoarece acestea reflectă vârsta lor, sau prea leneș pentru a face cu ei.O manichiura - este aproape de bijuterii pentru femei. Și pentru a face sa arate grozav, fetele recurg la trucuri si s-ar putea spune chiar, jucandu-se cu legile naturii. Acum, ei pot avea o manichiură elegant, folosind un fel de unghii rapid. În acest articol vă va învăța cum să învețe cum să construiască unghiile acasă.

Cum să învețe să construiască unghiile acasă

Cum să învețe să construiască unghiile la domiciliu

Fiecare salon de înfrumusețare puteți comanda un serviciu de unghii, dar nu au întotdeauna timp și dorința, excursii la astfel de locuri. Prin urmare, cele mai multe dintre procedurile care sunt făcute pentru a menține frumusețea, ne petrecem acasa. Și dacă mai devreme nu ai putea permite instrumentele de manichiura si unghii, dar acum totul este posibil! În continuare vom vorbi despre cum să se comporte în crearea de proceduri de unghii lungi la domiciliu.

unghii false

Cum să învețe să construiască unghiile la domiciliu

Una dintre cele mai simple moduri - este de a utiliza gata făcute unghiile artificiale. Acestea pot fi achiziționate în mai multe magazine, acestea sunt diferite în formă, ei pot decora cum doriți, și au fost proiectate pentru un motiv diferit și un stil diferit.

Ea vine la el pentru a merge un adeziv special într-un tub. Se poate doar arunca departe, pentru că nu este potrivit pentru această procedură, pentru că reținerile slab unghiilor. Este mai bine să cumpere un instrument separat, care este mult mai bine și să ofere un efect bun.

Obținerea capacității

În primul rând, trebuie să se pregătească terenul pentru „lipire“. tăiate maxim unghiile native, tăieturi banda de sticlă, și pila de unghii, apoi lustruit. Aceste cuie nu se poate uita, altfel se căsătoresc. Acum trebuie să încerci, să ia unghiile false și atașați fiecare la degetul respectiv. Dacă toate vin, ne mișcăm mai departe.

Uscat unghii curat am pus un pic de lipici si se distribuie uniform pe întreaga suprafață. Bucata de unghii atașați, astfel încât nu este blocat pe partea de sus a pielii și nu a mers sub el. Aceasta trebuie să fie armonizată cu cuticula. Acum apăsați în jos degetul mare și puțin apăsat, astfel încât aerul a ieșit și el ferm blocat. De asemenea, a se vedea că presiunea a fost pe întreaga suprafață, în cazul în care există lipici.

Baza pentru manichiura acasă este gata. Dacă ai făcut totul bine, va fi capabil să se bucure de creația lui despre o săptămână, pentru că unghiile false cad de pe proprietate. Cei care dețin încă, nu poate dăuna unghiei naturale îndepărta ușor. În acest scop, taie-le la aceeași lungime a fost înmuiată în acetonă și apoi se depune pe pila de unghii. Nu este forța necesară pentru a rupe o parte a piesei, în caz contrar este necesară pentru a restabili starea de sănătate a unghiilor naturale folosind mijloace medicale.

unghii cu gel

Cum să învețe să construiască unghiile la domiciliu

Această metodă este mai complicată, dar efectul este în valoare de ea. Numai dacă efectuați incorect procedura, se va strica toate eforturile. Și asta nu se întâmplă, este necesar să se citească nuanțele și le ia în considerare.Cel mai bine este de a merge prin cursuri de unghii, sau pur și simplu să se consulte cu specialiști care vă pot ajuta în alegerea mijloacelor de a construi unghiile cu gel, și ei prompte, atunci ce să facă. Atenția principală este acordată pregătirii unghiilor. O mișcare greșită, iar gelul de drop off.

Cea mai importantă clădire regulă include unele restricții cu privire la această procedură.

Dacă va avea în curând să înceapă aceste zile, ar trebui să întârzie procedura. Nu folosiți creme hidratante și hrănitoare pentru mâini pe zi, atunci când aveți de gând să construiască unghiile cu gel. Unghiile tale reale ar trebui să se supună o șlefuire completă și de curățare, apoi să nu facă parte din aerul dintre gel si unghiile de familie. De asemenea, se taie unghiile si elimina cuticula.

Vom discuta acum procedura in sine. pila de unghii proces de rectificare întreaga suprafață a unghiei naturale. Este necesar să se facă acest lucru, astfel încât nu există nici cea mai mică parcelă, deoarece acest lucru ar duce la exfoliere. Nu alege o unghiile foarte lungi, pentru că veți obține obosit de a le corecta. Utilizați o matrita înainte de aplicarea gelului.

  1. Pentru a începe, jumătatea superioară a unghiilor și aplicați gel folosind un șablon pentru a forma dimensiunile dorite se extind. Apoi, sub lumina ultravioletă timp de un minut, uscat (acest lucru va avea nevoie de o lampă pentru uscarea lacului de unghii).
  2. Al doilea strat Capacul are un rol important în acest sens, în apropiere de cuticula, lăsați aproximativ trei milimetri din zona liberă. Apoi se usucă bine în lampă.
  3. Îndepărtați cu grijă stencil și de a folosi o manichiura pilă de unghii, cuie pentru a da forma necesară. In centrul unghiei aplica un al treilea strat de gel și răspândit în toate direcțiile, astfel încât stânga „ciocni“. Întoarceți mâna palma în sus și mențineți în această poziție timp de o jumătate de minut. Acum, pentru a consolida efectul, timp de trei minute să se usuce în lumină ultravioletă.
  4. Esti aplica un alt strat de gel. Cu unghii fișiere face forma reziduală a unghiei. Un strat final de o minge subțire aplică cu pensula. Pentru manichiura nu ingalbenit, se acoperă cu lumină ultravioletă. Acum puteți folosi crema de maini. Doar încercați să nu ude mâinile într-o oră după procedura, deoarece aceasta poate afecta negativ calitatea muncii.

Dacă de timp ați exfoliate din mingea gel, poate e din cauza faptului că sunteți gravidă sau ați luat medicamente puternice. Desigur, mult depinde de individ.

Cum să învețe să construiască unghiile la domiciliu

Acesta este un alt mod popular pentru a obține unghiile lungi superbe într-un timp relativ scurt. Acrilice utilizate anterior pentru scopuri medicale, dar recent a migrat în cosmetologie. Acum, el este considerat baza pentru crearea manichiura perfecta.

Pentru a mări unghiile acrilice, echipamente speciale necesare pentru a cumpăra: pensula, instrumente de manichiură, înseamnă „lipirea“ la unghii naturale strat acrilic Degresantul mine acrilic.

Primul lucru de făcut este, ca întotdeauna, să se pregătească unghiile pentru procedura.

  1. Clătiți mâinile și să le trateze dezinfectante. Apoi, puteți trece la manichiura de obicei, în timpul pe care doriți să taie, și apoi de a depune unghiile si elimina cuticula.
  2. Cu pila de unghii lustruit, elimina praful și reziduuri pisoarului cuie, și apoi se tratează suprafața unghiilor, după toate acestea, se aplică un mijloc de purificare. Stai un pic, toate uscat. Când va fi format sub forma unghiilor, se trece la pasul următor.
  3. Ia peria și vymoknite în active lichide, apăsați pentru a gramada peria nu a fost foarte umed, și a fost aproape uscat. Cu o pulbere de tip perie, formând un șirag de mărgele, care nu prezintă o suprafață plană. Ar trebui să arate ca într-un ac. În acest caz, în orice caz, nu udă mingea, în caz contrar nu este potrivit pentru procedura.
  4. pulbere Camuflaj macerat de lichiditate, și poate trece acum la aplicarea de fonduri pentru unghii. Astfel configurați, trimițând balonul în toate direcțiile și oferind un strat uniform de acoperire acrilică. Lângă cuticula trebuie să lase spațiu lățime de un milimetru. Apoi, reglați din nou forma.
  5. Acrilic aplică până când rezultatul nu vă satisface. Această metodă vă permite să facă unghiile puternice, care vor proteja MEDIULUI plastinyot naturale. Sunt de pudră de culoare, care este folosit pentru a face manichiura franțuzească. Datorită ei, nu vă puteți gândi la aspectul unghiilor, și bucurați-vă doar frumoase mâini îngrijite.

Că mâinile erau frumoase, atâta timp cât posibil, este necesar să se adapteze unghiile acrilice în mod regulat. Fa acest lucru cel puțin o dată în două săptămâni. Pentru a face acest lucru, folosind un fișier de unghii, unghii forma corectă poloneză. Degresati placa și se aplică mijloace de fixare acrilice. Acest lucru înseamnă utilizarea precauție, astfel încât să nu pentru a prinde cuticula. Aplicați acrilic, astfel încât să urmeze cu exactitate forma ultimei manichiura. Apoi, lăsați mâna în pace că materialul blocat și întărit. La capătul buff la o placă luciu unghiilor.

Pentru a elimina un strat de utilizare artificiale obiecte metalice ascuțite nu este permisă.

Pentru a recâștiga unghiile native, utilizați tampoane de bumbac și acetonă normală. lână Obmoknite și atașați-l la placa. Pentru mirosul nu este iritat, degetul poate fi înfășurat în folie de plastic. În zece minute, puteți elimina vata. Ce rămâne, puteți fi îndepărtat cu ajutorul unei pile de unghii mici de slefuire duritate. Pentru a restaura și a consolida unghiile dupa procedura, nu uitați să utilizați instrumentul de farmacie.