Cum să învețe pisica să spun, interesele lumii

Majoritatea proprietarilor de animale de companie doresc să învețe animalele lor de a face ceva nou. De obicei, pisicile încearcă să învețe să vorbească. Mulți cred că este o prostie, inutil, și cel mai important - este imposibil. După ce a auzit de la o pisica este ceva în limbajul uman pare implauzibil. Deși, dacă îl luați în serios, să se atașeze la formarea toate eforturile pentru a stoc timp și răbdare rezultatul va fi mulțumit. După ceva timp, după formarea unui lung și greu animalul poate vorbi cu adevărat.


Cum să învețe pisica să spun, interesele lumii

Înainte de a învăța cum să vorbești cu pisici, trebuie să cunoască metodologia și regulile de bază ale formării. Este mai bine să încerce să învețe o pisica pentru a vorbi, nu o pisică. Animalele de sex masculin se adapteze rapid la noile condiții și mai ușor de tren. Invatati nevoie doar de un mic pisoi. Pentru a începe acest lucru ar trebui să se facă atunci când el a fost de 2 săptămâni, în cazuri extreme, până când puiul este un an. Antrenează o pisica de peste un an este inutil.

Pentru a preda o pisica pentru a vorbi, acesta trebuie să fie izolat de alte animale din casa, mai ales de la alte pisici. Animalul ar trebui să audă numai vorbirea umană, și alte animale de companie va interfera cu învățarea și distrage atenția studenților dumneavoastră. Ei bine, dacă aveți doar o pisică. Acesta va fi mai ușor să-l învețe, și nu va crea probleme suplimentare.În timpul instruirii nu trebuie să se grăbească. Aceasta este regula principala a succesului. Pentru a începe și să învețe animalele de companie pentru a rosti un singur cuvânt. Primul cuvânt trebuie să fie în mod necesar asociat cu alimente. Ei bine, dacă este „carne“. Dar nu repeta acel cuvânt. Suficient pentru a face acest lucru, înainte sau în timpul mesei.

Înainte de a învăța pisica ta să vorbească, se repetă cuvântul de fiecare dată când ați selectat când alimentarea. Ei bine, dacă luați pisica în brațe și spune-i urechea. Aproximativ un an de formare o pisica se va pronunța cuvântul corect în sine.

De asemenea, este important să nu pentru a forța pisicuță face în vigoare. Nu este necesar să se tortura antrenamente interminabile de animale, în cazul în care nu poate fi de formare sau vine în contact cu tine. Animalul are dreptul de a se exprima în cazul în care dorința în sine. În plus, nu primești nimic. La urma urmei, pisicile sunt foarte mândru, încăpățânat și animale capricios. Dacă ei nu doresc să învețe să vorbească, nu le poate forța.

Stai cu ochii pe pisica ta si asculta. În cazul în care animalul spune „miau“, atunci este mai bine să învețe să vorbească cuvântul „carne“. Dacă ea repetă „SAXS“, ar trebui să încercați să învețe animalul să rostească cuvântul „mânca“. Este important să fie interesat de o pisică pe care îi plăcea să se ocupe de tine. Pregătiți-vă să recompensa trata ei favorit. Dacă vă bucura de recompense, eforturile tale vor da roade mai repede și animalul să învețe să vorbească mai repede decât crezi.
Fiți răbdători. Dacă începeți de formare, apoi, în orice caz, nu trebuie să-l oprească. Lecțiile trebuie să fie regulat la pisica aud în mod regulat de la tine cuvântul dreapta.