Cum să înveselească femeie mod dovedit de sex masculin blog

Cum să înveselească femeie mod dovedit de sex masculin blog

Secretul principal al succesului în ridicarea starea de spirit a fetei - este starea ta interioara. Dacă ești el însuși o plictisitoare, decât nemulțumit, frustrat - că nu contează cât ai încercat - Femeia majorete eșua. Va fi bine să se simtă starea dumneavoastră internă și inconsecvența acestui stat la ceea ce încerci să faci.De asemenea, arată că încercați pentru o fată. Nu se comportă în mod natural. și încercarea de a artificial, inclusiv pentru el însuși, pentru a schimba starea de ambele.

Ceea ce este necesar pentru a ridica moralul fetei?

Dacă este posibil, nu merg la o întâlnire cu o fată într-o stare proastă și consum redus de energie. La urma urmei, ea va trebui să aștepte, ce ai de gând să aibă o conversație. seduce ei și așa mai departe. Dar într-o stare proasta nu vreau să fac nimic, iar eficienta va fi extrem de scăzut.

Deși această întrebare poate fi găsit pe de altă parte, în cazul în care rezultatul nu este important, te întâlnești o fată, tu, dimpotrivă, taxa de energia pozitiva pentru tine.

Aș spune mai mult. Dacă coincide cu fata din planul de viață al naturii, nu va trebui să se gândească la modul de a face să râdă. Vei fi bine împreună în orice condiții. Principalul lucru este de a găsi o fată.

Cum să înveselească femeie mod dovedit de sex masculin blog


Pentru a prinde o stare de spirit de a face lucruri pe care ea nu se așteaptă de la tine. Și face emoțiile ei. De asemenea, este posibil, nu numai cu ea pentru o plimbare sau de a sta într-o cafenea și du-te la parcul de distracții sau apă parc, în acele locuri în care va fi distractiv să aibă în mod implicit. După ce toate etapele active sunt întotdeauna evoca emoție și adrenalină.

Acum, pentru negativ. Nu trebuie să-ți fie frică de el. Viața noastră este alcătuită din părți întunecate și luminoase. Și dacă încercați să înlocuiți în mod artificial partea întunecată a luminii, acesta va primi doar mai rău. Și acum amintesc eu, în momentul în care vă confruntați cu emoții negative pot fi temut de ceva sau simțit furie. Când momentul în care a trecut, aveți lift emoțională, dar, de asemenea, spre pozitiv.

Și dacă ai avut un rând cu fata, dar vă puteți controla în același timp, apoi câteva minute mai târziu, cearta poate avea ca rezultat nu mai puțin pasiune 😀

Cum să înveselească fata în corespondență cu VC

Despre real, am menționat deja, cum să se comporte.

Cum să înveselească pe sms Femeie

Puteți trimite sms amuzant fată.

Ceea ce este important în SMS? Intrigue! Sunteți SMS trimiterea interesau fata care o face sa cred despre tine. Ce i-ai scrie cu ea, dar nu spun.

De exemplu, este un astfel de sms: „Nu-i lăsa să-mi fure de la tine.“ Aici pentru a crea o imagine care ești un tip grozav, iar celelalte fete doresc să fure. Deci, va ajunge la prietenul tău, și, de asemenea, de a pune alte întrebări cu privire la acest lucru.

Principalul lucru după care SMS-ul nu răspund la cel puțin o jumătate de oră, care ar intriga a lucrat ca ar trebui. Și când o femeie a sunat, puteți continua acest comportament misterios, și apoi se traduce într-o glumă. Faptul că fata de ceva timp va experimenta emoțiile și gândirea ta. Și avem nevoie de un rezultat și.

Ce bună este că ea va trimite un sms amuzant că nici măcar nu se poate râde.

Cred că în acest articol ați ajuns la concluzia că formularea întrebării, „Cum să înveselească o fată?“ Sau „Cum să o facă să râdă?“ Nu este destul de corect. Din moment ce acest lucru a venit la nimic plumb. Încearcă să creeze un mediu confortabil pentru a socializa, ea a simțit natural și nu tensionate. Și chiar dacă nu este în spiritul, și a vedea ceea ce simti despre el calm, ca să spunem așa, luând starea sa actuală, apoi, după ceva timp starea de spirit ei vor fi strânse cu a ta, fără nici un efort din partea ta.