Cum să-i spuneți dacă o fată îi place

Tinerii care au un favorit, de multe ori mă întreb: Oare ea mă iubești? Sau este condus de orice alte interese? De exemplu, securitatea materială, dorința de a se căsători soțul ei, pentru care - nu este important, sau pur și simplu dorința de a avea un tip de a ține pasul cu ceilalți. Uită-te în chestiune și de a determina sentimentele sincere nu sunt atât de ușor - pentru că toți oamenii sunt diferite, astfel încât acestea să poată exprima sentimentele lor destul de diferit. Dar noi încă încercăm să ajute tinerii să răspundă la întrebarea arzătoare: cum să se determine dacă o fată îi place?Cum să-i spuneți dacă o fată îi place? Ghid pentru Baieti

Încercați să respecte fără patimă comportamentul favorit. Fă-o absent, în calitate de observator, și nu ca un om tânăr lovestruck. Ferește-te pentru semnalele ei non-verbale, vorbire, tonul vocii și a comportamentului în general. Aici sunt semnele prin care se poate înțelege dacă o fată te place.

  • Se comportă cu tine într-un mod diferit. Acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber. În cazul în care comportamentul fetelor din comunitatea dumneavoastră diferit de obicei, deci nu este indiferentă față de tine. De exemplu, poate fi mai atenți la ceea ce spui, o mulțime de zâmbind râs glumele tale, contactul vizual și oferă alte semnale non-verbale - astfel încât să vă eliberează de toate celelalte oamenii din jurul ei.
  • Semnalele non-verbale: o mulțime de ei și semnalează în mod clar importanța pentru această fată
  1. privi lung. În cazul în care fata este in mod constant uita în ochii tăi, atunci ei drăguț. Acest lucru este vizibil mai ales în cazul în care doamna să fie într-o altă companie, dar ochii din când în când se oprește pentru tine. Uita-te!
  2. poziția corpului. Dacă sunteți în compania de note, în ce direcție îndreptată șosete pantofi, genunchi, întoarce capul fetei. În fața ta? Excelent! Deci, aveți toate șansele de succes!
  3. Adrenalină. În timpul unei conversații cu tine, vocea în schimbare, ea straightens întotdeauna haine, păr, roșu, trage bijuterii? Acest lucru poate indica faptul că fata este îndrăgostit de tine. Deși poate vorbi despre rigiditatea sa interioară.
  4. Ea râde. Ea a făcut o mulțime și cu adevărat zâmbind și râzând, cu capul dat pe spate. Un semn clar de simpatie pentru tine.
  5. pupile dilatate prezintă interes și tu, ei fac, de asemenea, ochii mai expresiv, iar fata - mai atractiv.


  • întotdeauna bucuros să vă cunosc. Loving fată întotdeauna dornici să-și petreacă timpul cu cei dragi. Nu contează dacă este doar o plimbare în parc sau de a merge la un restaurant scump. În cazul în care alege unde să meargă, și că sunteți sigur de a fi plătit vacanta ei, astfel încât ea are nevoie de bani numai de la tine. De asemenea, în cadrul companiei, ea este în căutarea pentru societatea dumneavoastră. Dacă mutați, de exemplu, la o altă cameră, fata este probabil să urmeze.
  • Dacă aveți deja o relație, observăm comportamentul iubitei. Fie că restricționează mult libertatea? Dacă începe să „sculpta“ un om dintre voi visele tale, nu-i place și nu luați identitatea. Firește, relația necesită anumite sacrificii, dar fiecare are propriile sale interese, dorințe, aspirații. Pe scurt, în cazul în care este în mod activ încearcă să vă convertiți, ea nu are nevoie de tine pentru tine - esti doar un material.
  • Mulți oameni cred că o modalitate bună de a verifica atitudinea adevărată, bea Femeie. În cazul în care ea a schimbat dramatic comportamentul, am început să reproșa, face o plângere să se comporte agresiv, atunci poate în viața reală ea doar poartă o mască.

Acum, că știi cum să verifice dacă o fată îi place. Mult noroc în dragoste!

Chiar mai interesant