Cum sa glumesc cu fata si nu ajunge într-o situație ciudată

Un fapt dovedit. marea majoritate a tipi care nu știu cum să glumească cu fata, frica de a obține un sac pe cap.

Desigur, reacția de sex opus poate fi diferit. Deși un sac pe cap că ești puțin probabil să-l, dar pe de gluma greșit, ea poate lua într-adevăr infracțiuni.Să vedem cum poți glumi cu fata pe care ea nu se pare ciudat pentru tine, dar dacă nu, bufon mazăre.

Ironia a ceea ce se întâmplă în jurul

oamenii slabi se plâng de viață și de ceea ce se întâmplă în jur. Strong este capabil să râdă despre asta.

Prin urmare, ironia poate fi numit un semn de putere (când - moale și foarte amuzant, dar nu arată nemulțumirea cu viață).

Într-un moment în care totul într-un mod negativ, pentru a discuta despre ceea ce se întâmplă în jur, poți glumi despre asta. Cel mai simplu exemplu. tu și partenerul tău au asistat la modul în care bunica mea certat fata pentru tinutele ei revelatoare. La acea vreme, când totul a căzut tăcut și a început să „Georgia“, cu această ocazie, vă puteți exprima gândurile:

„Mă întreb cum viitorul ar trebui să arate ca o fată pentru generația noastră în vârstă ei ar putea apela o prostituată? „(Joke împrumutate).

Orice complexitate situație / viață ar trebui să fie vă întâmpinați cu un dram de ironie pozitive (cel mai important - nu merg prea departe, rânjind la tot ceea ce vezi.).

Glume despre meritele unei fete

De exemplu, dacă o fată este îmbrăcată cu gust, atunci puteți spune ceva în stil:

„Arăți atât de bine, că am pe fundal se poate dezvolta un complex de inferioritate.“

Dacă o fată a ieșit la o dată înainte: „Wow, tu sunt integrate în ceasul virtuale? “. Sau, „Vii mereu la o dată mai devreme decât băieții? “.

Aici, exemple nu va fi suficient, deoarece situațiile sunt diferite - va fi importantă este experiența ta în a face astfel de glume. De asemenea, amintiți-vă că principalul lucru - pentru a glumi și rareori ușor. nu pentru a crea în ea un sentiment de nemulțumire dumneavoastră zakompleksovannosti și perpetuă cu femei.

porecle afectuos

În cazul în care, atunci când întâlnirea sau la o dată a trebuit să vină la porecla ei, apoi utilizați-l într-o conversație. Aceste pseudonimele sunt: ​​cililor, Curly, fashionista, etc.

Da, simplu rostirea cu voce tare porecla ei este considerată o glumă.

Principalul lucru - numesc acest lucru numai atunci când comportamentul său vi se potrivește (cu toate acestea, această regulă se aplică nu numai la gluma, dar, de asemenea, la orice alt).

Reguli despre care puțini oameni știu

În cele din urmă, este timpul pentru a vorbi despre modul de a face glume nu poate, în nici un caz.

  • Nu glumi peste ea într-o conversație cu o altă persoană

Acesta este genul de glume pe care acesta nu este ca exact. De regulă, fetele sunt foarte subtile despre reputația lor, astfel că poate fi neplăcut la glumele tale.

Nu, acest lucru nu înseamnă că nu poți face chiar distractiv de ea în fața altor persoane. Trebuie doar să nu vorbesc numai cu însoțitorul său, dar, de asemenea, direct la cel pe care glumești. Și în al doilea rând, aceste glume se fac „cu dragoste“, adică fie foarte moale.

  • Nu folosiți glumele obscene

Ele arată doar preocuparea și inteligență scăzută.Singura excepție: bancuri despre sex într-o relație deja dezvoltat.

  • Este de dorit să facă glume despre sex sau in timpul sexului

In timpul actului sexual, atenția sa concentrat pe deplin sentimente și emoții. Și gluma ta poate fi percepută destul de diferit decât în ​​orice alt moment.

Glume despre sex - de asemenea, este cu greu un semn de o minte mare. Cel puțin pentru cele mai multe dintre fete sunt un subiect foarte delicat, iar fiecare dintre ele are atitudinea lor față de acest proces.

Deși, dacă întâlnești o fată pentru o lungă perioadă de timp și este 100% sigur de „moliciune“ de glumele lui, probabil că știi cum să faci o glumă despre sex, că este plăcut pentru prietena ta.

În toate celelalte cazuri, te sfătuiesc să nu glumi despre lucruri de genul asta.

  • Nu glumi despre trecutul ei și ceilalți băieți

Așa că arată o lipsă de încredere și de faptul că se tem de concurență.

În plus, dacă vorbești despre un alt tip care signaliziruesh, astfel, fata ca el este mai important și mai presus de tine în rang. Te îndoiești? Verificați! . Alti baieti rareori au devenit un subiect de conversație la o dată (amintiți-vă că).

  • Uneori este mai bine să nu glumă

În cele din urmă, dacă nu ați fost în stare să glumească cu fetele, și ca răspuns la glumele lui veți vedea arată ciudat, este mai bine să nu glumă. In cazul tau va fi util pentru a juca rolul unui tip serios, mai degrabă decât un joker nu a reușit.

Și capacitatea de a se dezvolta pentru a glumi cu fata - privit ca o glumă cunoscute umoriștii și băieții din jur. De-a lungul timpului, veți începe să primească, dar să fie pregătiți pentru ceea ce va merge mai întâi „strâmbă“. Încercați să tren „la pisici.“ și la o întâlnire cu „importante“ fetele nu glumă, până când înveți să o faci, cel puțin la nivelul mediu.

Cum sa glumesc cu fata si nu ajunge într-o situație ciudată

amăgitor Onorat România!

O carte excelenta, care va permite să găsiți o mulțime de femei frumoase on-line.

Dacă vorbim despre intalniri fete VKontakte, cea mai bună metodă de aici este Yegor Sheremetyevo.

Igor, vreau să exprim recunoștința mea personală și respect, chiar dacă eu nu am cumparat cursurile tale, dar tu esti unul dintre foarte puțini antrenori pe seductie pe Internet, care oferă sfaturi funcționează într-adevăr!

Constantin, București, în vârstă de 25 de ani

Egor, cartea ajută cu ea de ajutor foarte real, mulțumesc pentru sfaturi și sfaturi profesionale. în timp, tipul de experiență!

Dmitri, Kazan, în vârstă de 20 de ani

Buna ziua Va multumesc cu trecutul, am trecut prin tehnica cu un bang))) Fie ca Dumnezeu să vă acorde Egor de sănătate și succes în toate proiectele și planurile)

Eugene, Voronezh, în vârstă de 26 de ani

Desigur, „Secretele de succes datând VKontakte“ podcherpnul o mulțime de informații utile, să învețe cum să umple pagina, cum să vorbească, ce să scrie despre. Toate acest lucru este foarte util! Iar dacă cineva vrea să ia acest curs, atunci, desigur, eu recomand!

Vyacheslav, Novosibirsk, în vârstă de 25 de ani

Lecții - clasa. Toate trec prin etape, acum 12 lecție. Fiecare lecție este întărită de practică. Rezultatele sunt acolo. două săptămâni nastrelyal 6 camere si de doua ori a fost fetele se camera din stânga. Încercarea nu numai la VC, chiar și în fotostrane și chat oraș (cerere văzut Loved), în cazul în care fetele sunt deja „gata să se așeze“ câteva dintre deschizător dumneavoastră de clasă și de comunicare a fost stabilită! - în primul rând începe să te clasifica. În primul rând antrenat pe o fată drăguță, apoi m-am mutat destul, acum aleg o seara de 3-4 fete și să le trateze (ca să spunem așa).
Ieri, fata sa dus la o noapte de non-stop în filme. Pe lauri noastre nu se va opri :))
Vă mulțumesc Egor lecțiile sunt super!
Foarte util - corespondenta cu succes, o mulțime de distracție, noi „captură fraza“ învățat pe care o puteți utiliza pentru a comunica :))
Va multumesc !!

Arthur, București, în vârstă de 20 de ani

Alex, Novocheboksarsk, în vârstă de 21 de ani

Egor, multe mulțumiri pentru sfaturi! Ajutor pentru toate 1000!

Viktor, Ucraina, Kiev, în vârstă de 19 de ani

Andrew, Nizhny Tagil, în vârstă de 22 de ani

Egor vă mulțumesc foarte mult, a devenit mai ușor să comunice cu fetele si ei doresc ca eu să chat-ul și mai mult, mulțumită ție !!

Vlad, Yaroslavl, în vârstă de 20 de ani

Egor Buna ziua! Vă mulțumesc pentru carte - este minunat. Dvs. „greșeli favorit“ mailing poate descoperi viziune subtilă pentru greșeala pe care mulți. Am 50 de ani și nu își propun să trageți în pat cât mai multe femei posibil, dar eu sunt sigur că va ajuta să le înțeleagă și să construiască o relație corectă cu ei mai bine.

Anonim, Tolyatti, în vârstă de 51 de ani

Citește toate comentariile de informatii despre produsele-mele >>