Cum să fotografieze oraș

T el City este un loc minunat pentru un fotograf. Mii de case, copaci și clădiri interesante pe care le puteți utiliza pentru a crea capodoperele lor.

Dacă te duci la un spațios afară și te uiti in jur, puteți găsi întotdeauna un loc pe care altii nu observa. Fiecare casă, luată dintr-un anumit unghi poate fi unic, precum și unele mașini interesante. Copac pe un fundal al unui zgârie-nori se transformă într-o creație frumoasă a naturii și a orașului, rezidenții pot deveni eroi din povestea ta.peisaj urban

Cum să fotografieze oraș

Bun timp pentru fotografiere peisaj în această dimineață devreme. In jurul totul este doar se trezește pe străzi și drumuri aglomerate nu, toate la dispoziția dumneavoastră pentru o lovitură bună.

Tu nimeni nu va interveni, și va fi capabil să se concentreze și să găsească un loc interesant pentru a trage.

Seara vederi urbane nu sunt mai puțin frumoase. Soarele apune si lumina este frumos reflectată în ferestrele caselor și vitrinele magazinelor. Puteți face o fotografie unică.

Cum să fotografieze viața de noapte oraș

Noaptea, orașul este „cântecul complet diferit.“ lumina naturală a soarelui înlocui spoturi luminoase și lanterne, și joacă un rol major în construirea imaginii. Ar trebui să încercați să faceți fotografii la viteze scăzute ale declanșatorului și experimenta cu „efect bokeh.“ fundal de eroziune.Cu toate acestea, amintiți-vă că

„Zest“ în formă de lumini de noapte, și este una dintre problemele.

Pentru a rezolva problema cu lipsa de iluminat, puteți utiliza un trepied. În cazul în arsenalul dvs. de trepied nu este găsit, nu dispera, suportul poate servi orice suprafață stabilă.

portrete in

Cum să fotografieze oraș

Ziua, puteți utiliza site-uri populare. Puteți face fotografii cu oameni de departe si aproape, se poate prinde emoțiile umane interesante. Fii mereu în alertă, pentru că în orice moment se poate întâmpla ceva interesant. Dar, dacă doriți să luați o imagine a unui străin, asigurați-vă că pentru a cere permisiunea lui.

Deci, ieși la vânătoare, și deschide ușa la fanteziile tale!

Cum să fotografieze oraș

Cum să fotografieze oraș

Cum să fotografieze oraș

Cum să fotografieze oraș

Exemple de peisaje urbane de către Ksenia Morozova: