Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Extindeți orizontul. Nu te limita la ideea că puteți face cunoștință cu fata numai la o petrecere la un bar sau club. Nu știi niciodată când și unde vă puteți întâlni o fată care va fi de acord să te cunosc dacă te conduc bine. Expresia „într-o mulțime de diferite pește de mare“, ilustrează acest fapt. Dacă doriți să găsiți fata, uita-te apoi în jurul lor în două: la locul de muncă, în cafenele, pe stradă și, în principiu, în toate locurile publice. Dar există câteva aspecte importante care ar trebui să fie amintit:
 • Este foarte dificil să se întâlnească într-un supermarket. Cei mai mulți oameni merg la magazine sau băncile nu pot căuta dragoste, atât de comune să se întâlnească în baruri, cluburi și petreceri. Nu vă așteptați la un răspuns bun atunci când sunteți încercarea de a satisface fetele în locuri unde au fost forțați să meargă.
 • Dimpotrivă, ia în considerare locuri, cum ar fi piețe în aer liber, restaurante și alte locuri unde oamenii merg pe cont propriu. Este probabil ca fetele din aceste locuri vor fi cel puțin un pic mai receptivi la întâlnirea oameni noi, în cazul în care sunt acolo pentru afaceri.
 • Dacă aveți un plan nu este necesar pentru a deveni un Don Juan (notă: nu reușești, în cazul în care planul este încă astfel), înainte de a glisează cunoștință „test de la inelul.“ Ai o fata un inel de logodna? Apoi este fie deja căsătorit sau angajat. Tratați-l cu respect și lăsați-l în pace.

Cum să flirteze cu o fatăCum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Fii tu însuți, dar la cele mai bune de mana. Este important să se evite auto artificiale. Femeile sunt foarte sensibile si nu te va lua în serios dacă nu le respectă, pretinzând că ar fi altcineva, care într-adevăr nu sunt. Pe de altă parte, femeile nu vor grebla resturile. Cel mai bun avantaj al relațiilor pe termen lung este existența libertății, de a împărtăși experiențe și temeri cu cineva care te iubeste, dar acum nu sunt într-o relație pe termen lung cu cineva - trebuie doar să stai într-o cafenea de lângă fată într-un tricou amuzant care zâmbești drăguț. Nu pierde ocazia. cunoștință Casual - aceasta este sansa ta de a arăta cele mai bune partea lor, și nu începe să plâng o fată care este gata să asculte toate astea.

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Îmbunătățirea limbajul corpului. limbajul corpului - este mai mult decât se ridice în picioare, spatele drept, și uite cineva în ochi este un complex, tot ceea ce faci în timp ce comunicarea dincolo de cuvinte. Limbajul trupului - este modul în original, în care oamenii comunică, de aceea este important să înțelegem această întrebare, dacă doriți să reușească în joc până în prezent. Dovedit a fi regulile:
 • Cu cât este mai contact vizual, cu atât mai bine.
 • Zâmbește de fiecare dată când te uiți pe cineva în ochi. Nu te uita în jos până când zâmbești.
 • Nu te uita în ochi. Încearcă să nu ia în considerare corpul fetei în aer liber, dacă vorbești cu ea.
 • Aflați pentru a deschide pozeze: brațele și picioarele nu sunt încrucișate, umeri spate, cu capul drept. Deci, te uiți încrezător, relaxat și deschis.
 • Nu mormăiți. Vorbiți clar și fără razdumyvaniya.
 • În timpul conversației se aplece ușor spre fata care iti place. În mod normal, va fi înclina ușor capul, dacă stai să vorbești.

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Aflați următoarea mantra: „faci sau mori“. Dacă vă place o fată, ar prefera ca ea ți-a spus-o acum sau trei ani mai târziu? De asemenea, cu fetele. Prin urmare, încercarea de lent pentru a capta inima fetei, flirtezi cu ea, niciodată nu funcționează: femeile doresc un om care este recunoscut imediat în sentimentele lor. Dacă el este cu adevărat interesat de o dată, el va fi capabil să-și asume riscul, el a refuzat, dar încă încercat să întreb.
 • Chiar și acele femei care sunt foarte mult ca tine, nu va fi mult timp să aștepte până când îi invitați pe undeva. Aceasta fie decide că nu vă place, și apoi ea decide să renunțe, sau să renunțe la tine, pentru că nu au putut să aibă curajul să-i undeva să invite.
 • Când vă place o fată, iar dacă nu o întrebi pe aceeași zi, amintiți-vă că aveți aproximativ o lună, dar nu mai mult, pentru a face cunoscută intenția sa. Nu așteptați momentul potrivit.

Metoda 2 de la 5:
Faceți cunoștință Femeie Editați

Cum să flirteze cu o fată


Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Line up dialog. În cazul în care răspunsul pe care îl auzi rece tac, atunci aveți două opțiuni: predare sau începe imediat să flirteze cu ea, în speranța unui rezultat. Dacă, pe de altă parte, fata a spus foarte încet, utilizați șansa de a afișa cele mai bune partea lor.
 • Conversație cu cineva pe care tocmai l-ați cunoscut - este un test pentru amândoi. Dacă simplifica fata de data aceasta, ea va aprecia. Încercați să ofere mai multe opțiuni pentru discuții de ceva grav, cum ar fi muzica care este jucat în interior. Fii sincer și a vedea modul în care ea răspunde. Ascultați ce vă spune, și întrebați-i despre detaliile. expunându-se în primul rând, ea va proteja, dându-i posibilitatea de a accepta sau nu sunt de acord cu opinia ta.
 • Încearcă să nu transforme conversația într-un interviu, punând întrebări, cum ar fi: „Unde lucrezi“, „Unde trăiești“, „Unde studiezi“ rapid unul după altul?. Dimpotrivă, la rândul său la întrebările lor la ipotezele (de exemplu, „Arati ca și în cazul în care sunteți din Italia,“ sau „Sunt dispus să pariez că ați organiza evenimentul“). Deci, tu pari mai îndrăzneț și dau posibilitatea de a răspunde mai natural, care va ajuta să se relaxeze și să se bucure de conversație.

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Fii amuzant. Umorul este universală, și pentru a găsi pe cineva care va aprecia simțul umorului - este un sentiment minunat. Pe de altă parte, cineva care nu înțelege umorul, sau nu este interesat de tine, sau nu au nevoie de tine, așa că umorul poate fi o modalitate foarte bună de a verifica situația, fără a expune acest spectacol.
 • Chiar dacă vă simțiți că simțul umorului este foarte subtil sau ciudat pentru cei mai mulți oameni, încă-l arate în timpul interviului. Dacă o fată cu care vorbești cu este interesat, ea va râde la glumele tale, chiar și atunci când nimeni altcineva nu va.

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Complimentează neobservat. Orice complimente aveți nevoie să aibă loc în mod natural. Cheia unui bun interviu este o conversație despre lucrurile care iti plac pentru a discuta împreună. Când găsiți o cale să-i spun complimente lor, sau să flirteze cu ea, fără a rupe conversația, apoi du-te pentru ea; în caz contrar, lăsați aceste fraze pentru ei înșiși.
 • Singurele răspunsuri posibile care pot da o femeie un compliment evident - este să fie de acord cu el (când va părea narcisist), nu sunt de acord (atunci va fi confuz) sau pentru a răspunde la tine, ca un compliment, care se întâmplă foarte rar, mai ales la începutul conversației. Mai important pentru a arăta că sunteți interesat cu ea, decât să spun direct că face apel la tine, că, în sine, este evident din faptul că ați venit la ea și a început jocul.

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Arată-mi cine ești cu adevărat. Fetele le plac tipii care sunt încrezători și se simtă confortabil. Niciodată nu ezita, răspunzând la întrebări, spune-l ca este. Cele mai multe dintre fete va place tipul care construiește roboți în subsolul lui, și nu este timid pentru a vorbi despre ea cu un zâmbet decât un tip care va fi rușine de acest lucru.
 • Nu vă fie teamă de a critica ușor (sub formă de întrebări, cum ar fi, „nu este o prostie?) Sau glumă ușor la ea, dar nu exagera. Fetele place atunci când un tip pare interesat, dar nu confuz, deoarece aceasta înseamnă că el nu este prea snaps rapid și să ne facă probleme inutile. Pe de altă parte, cei care sunt în mod constant glume stupide în direcția ei, va părea nepoliticos fată sau un băiat.

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Pregătiți-vă pentru prima dată. Cele mai bune primele date - cele în care nu au timp să tacă împreună. Evitați concerte și filme. Dimpotrivă, ea oferă ceva, în cazul în care va fi capabil să comunice, și că nu este atât de scump. Se prepară un cuplu de idei; cele mai multe femei le place atunci când un om decide ce va fi prima dată.
 • Dacă aveți presupuneri cu privire la ceea ce s-ar putea dori, de exemplu, o plimbare cu barca, ofera-i ideea, dacă nu, apoi opri pentru masa de prânz sau o cafea împreună. Toate aceste opțiuni vă permit să vorbească în liniște, și (dacă ai noroc) sărut.
 • Oferta de a plăti pentru toate pe prima dată, dar nu insista pe acest lucru. Unele fete nu le place ca omul ar trebui să plătească pentru tot, și ei preferă să împartă costul sau să plătească pentru ei înșiși. Că ea nu a ales - împreună cu ea.
 • Dă-i un pic de libertate. Aceasta este prima data, nu un contract de căsătorie. După ce aranja un timp și loc, nu-l suna mai mult până la momentul întâlnirii. Apoi, va avea o multime de timp pentru a nu mai vorbi.
 • Dacă ea solicită și cere să amâne întâlnirea, nu-i vina - de fapt, în cazul în care ea a vrut să te refuze, atunci a avut o mulțime de oportunități pentru asta înainte. Fiți răbdători și relaxați-vă.

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Nu Musorte unde mănânci. Această expresie este nemuritor, nu fără un motiv bun. Cu cât ești cu cineva în afară de viața personală, cu atât mai probabil ca vizitele ar putea duce în cele din urmă la ceartă și umilire. La locul de muncă mai bine, apoi alege fata cu care nu sunt la fel de aproape de punctele de operare.
 • Dacă lucrați într-o companie mare, cum ar fi un magazin sau un birou mare, încercați să se concentreze pe selectarea unei fete care lucrează într-un alt departament. Apoi, în ciuda modul în care evenimentele se vor desfasura, ambele va fi capabil să se întoarcă la locul de muncă, cu un grad minim de jenă și disconfort.

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Cum să flirteze cu o fată

Fii atent. Mulți șefi nu aprobă de romantism la locul de muncă, deoarece provoacă adesea o scădere a productivității angajaților și tulburări de comportament (care variază de la pauza extins pentru un fum la argumente necorespunzătoare în dezbatere). Dacă vrei să fii o fată cu munca ta, ea nu se aplică în dorința dumneavoastră.
 • În cazul în care lucrarea merge mai mult sau mai puțin bine, așa cum a fost înainte, seful tau nu va deranja dacă încercați să ceară o fată la o dată cu munca, sau chiar dacă începeți întâlnire. Doar amintiți-vă: munca în primul rând pentru a lucra, și orice altceva - este secundar, și nu contează cât de mult este necesar sau interesant în acest moment este pentru tine.