Cum să fii o femeie

Răspunsul este foarte simplu: Vorbește pentru tine!

Crede-mă, având în vedere numărul mare de persoane care nu au abilitățile de comunicare verbală (deoarece are această opțiune, nivelul scăzut de socializare „în partid nu merge“ - părțile pot fi diferite, de exemplu, get-împreună lito Ea evită contactul cu alte persoane. și, prin urmare, nu știe cum să vorbesc cu ei). Mulți dintre ei, de altfel, cu toate acestea, părți excelente în internet)). Talk „off-line“ necesită, cu toate acestea, un răspuns rapid, unele emancipare, un vocabular bun.Singurul lucru - este nevoie de o mulțime de timp.

Dacă taciturnity ei asociată cu inteligență scăzută (mult mai mică decât a ta), atunci nu se inteleg.

Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

so4o4ek. Tu chiar trebuie să mă scuzați, mă voi întreba simplu.

Pe lângă faptul că este liniștit, modest, economic, etc. ai ceva mai atractiv pentru a te vezi în ea? Ei bine, la fel ca o fată, o femeie, te atrage? Eu o iubesc, în cele din urmă?

Sau pur și simplu cred că ar fi o soție bună și o amantă?

Acest lucru este faptul că în cazul în care „vorbesc nu este nimic“, atunci unul din două lucruri: fie că ești doar oameni diferiți, sau ei nu foarte mult și trage.

Cu un iubit pentru a rămâne tăcut și bun.

Și dacă faptul că ea are nivelul de educație sau de mai jos, deci este fixable?

Ceea ce trebuie să „te“, îmi pare rău, e mai ușor să vorbim despre astfel de lucruri.

Eu sunt la fel)))) și a fost chiar și în gama mea, ca totul despre ceva spus, spune-ne despre tine, prieteni, povesti interesante, râde, și întotdeauna m-am așezat în colț, ascultând și bine îi invidiau. Dar, în timp, am dat seama ce se întâmplă. practic au spus atât a mers la discoteca, ziua de naștere, modul în care a mers drumetii cu prietenii, cu părinții mei la bunica mea în sat, și eu fac. Sunt în anii care trăiesc departe de părinții lor, mătușile mine și sora mea umilit vreodată, pentru că mama mea este rus, rasismul a înflorit))). Am făcut toate lucrările în jurul casei, vaci, oi, găini, gâște, totul a fost pe noi, am avut încă timp de noapte, după veri mai tineri pentru a vedea și de a afla mai multe și au timp. Asa ca m-am gândit la ceea ce se poate cu prietenii și prietenele vorbesc despre modul în care o vacă mulse sau arat în închirieri. amuzant. (((Te spun, dezvolta tema. Mai mult te oprește de la o distanță, desigur.

Cred că ai ales fata mai mult din orice considerente practice pe care o fată bună ar trebui să și nu ar trebui să facă. Acest lucru este cu siguranță, nu-i rău, dar este încă unul dintre primele locuri trebuie să fie unele comune interese, hobby-uri, interese.

În plus, toate complicată de faptul că locuiesc într-un alt oraș și de comunicare este limitat. Din propria mea experiență, aș spune că „dragostea la distanță“ este rareori de succes. Și dacă acest lucru nu îndeplinește încă o astfel de interesant, atunci ...

Da, și există o calitate contradictorii (pur opinia mea): liniștit - înseamnă nu activ, nu este deschis, nu foarte sociabil, și lipsa de inițiativă. Asta este, nu se așteaptă la un om de conversație activă și ochii înflăcărați.

Decide, la urma urmei, ce este mai important.

Cum să fii o femeie

Sunt foarte familiarizat cu această situație. Ai nevoie să își asume un rol de lider și „pop“ a tot ceea ce vine în minte. Treptat devine să pună întrebări, atunci ea vă va cere să spună ceva interesant, și mai târziu, astfel, „simt“ ce subiecte aproape de ea și în ce subiecții ea este cea mai activă. Treptat, aceasta este o conversație cu tine se va simți mai confortabil și va dezvolta treptat capacitatea lor de a purta o conversație și dialog. Ai nevoie de un pic de efort. Ea reușește.

Cum să fii o femeie

Deci, ce concluzii și de a decide numai tu. Personal, eu sunt oarecum confuz este „calibrat“ de comunicare, amândoi am fost absolut străini. Deși excursii undeva cu prietenii, în compania au fost toate excelente, și de comunicare și, în general, toate, dar singur. Și tu împiedicată de lipsa de vorbire? Sau știi cum să spun „există ceva pentru a păstra tăcerea“? Poți înțelege reciproc fără cuvinte? Apoi, este doar un plus pentru tine și relația dvs. - mulți vin la acest lucru pentru o lungă perioadă de timp. 4 ani în urmă -

Mai rău decât crezi. Deslușit a declarat: „Modest, liniștit, nu merg la petreceri.“ Este doar, din păcate, un semn de lipsa de abilități de comunicare. Și fără o înțelegere a faptelor de viață este sortit să se descompună. 4 ani în urmă -

Cât de ciudat. Și este să faci, ca ceva sau au început să o vadă numai din cauza faptului că este o modestă, liniștită și economic. Aici este necesar de a alege un modest, liniștit și economic, sau sa te distrezi, du-te pe get-întâlniri, discutând ceva interesant, dar ar fi o altă fată - nu modest, nu liniștit. Mi se pare că, odată cu ea pur si simplu nu a venit psihologic, uita-te pentru o alta.

Cum să fii o femeie

7 luni în urmă