Cum să farmecul unui bărbat căsătorit acasă

iubirea neimpartasita, și chiar la om, legat prin legături de căsătorie, împingând adesea femeile la acțiunea activă și creativă. Aplicarea ritualurile magice, puteți crea o vraja foarte puternic. Daca nu se tem de consecințele, și sunteți sigur de corectitudinea acțiunilor sale, parcelele magiei albe vă va spune cum să farmecul unui om căsătorit pentru o perioadă scurtă de timp.Cum să farmecul unui bărbat căsătorit acasă

Dragoste poțiuni și droguri

alimente și băuturi fermecați au energie enormă. Omul a gustat un astfel de tratament sigur se va simți efectul vraja iubirii. Aceste metode au fost folosite de femei din timpuri stravechi. Mâncărurile sunt asezonate cu ierburi magice și bea ceaiuri turnat vrăjită.

Pentru ierburi sălbatice ar trebui să fie tratate cu pricepere, acesta poate fi periculos din punct de vedere medical. Dar utilizarea de ierburi și condimente culinare, care sunt foarte utile ca un afrodisiac.

Înainte de a trata omul de gătit ei, ea trebuie să citească complot, și pentru a se asigura că nimeni altcineva nu este mâncat. De asemenea, este posibil să-l trateze cu ceai sau cafea cu adaos de apă șoptit.

complot ușor de băut

Mai bine dacă va fi apă sfințită. La lună plină, înainte de fereastra deschisă, citiți complot pe apă, turnat într-un castron larg.

„Așa cum luna este plină și strălucitoare, atât de puternic, și dragostea ta va fi dat la mine în totalitate. (Nume bewitches oameni) și eu - nu vărsați apă, un destin ".

Citește de trei ori, după fiecare citire face o înghițitură de apă. Apoi, apa trebuie sa fie turnat în recipient convenabil mai mici pentru a turna, dacă este posibil, în orice alesul băutură. Deci, atâta timp până când toată apa destinată pentru el, acesta nu va fi golit.

Fast-Talk orice produs alimentar

Dacă nu poți hrăni o dragoste poțiune cină completă și delicioasă, cu un bărbat căsătorit, puteți șoaptă complot pe produs că el va mânca în prezența ta: bomboane, mere, cookie-uri sau tort. Poate că are propria slăbiciune gastronomică - ciocolată neagră, un sandwich cu caviar de peste mări, și așa mai departe.

Aproape de miezul nopții, să pregătească tot ce ai nevoie - mâncare, două lumânări, un bol de apă, o batistă albă curată. Stai jos la masă și să înceapă ritualul.

Lumina lumânărilor, pune pe un produs alimentar eșarfă, a pus paharul.

Pick up, cum ar fi un tort, și a spus:

„Fiecare bucată de puterea iubirii mele va umple inima, sânge scurgere, pătrunde mintea. Celălalt nu este nevoie, doar eu. umbra mea va deveni, uita să respiri fără mine, separarea nu va fi tolerată. Așa să fie!“.

Înveliți produsul într-o batistă albă șoaptă și să curețe în dimineața. Într-un castron, spălați-vă pe mâini, se stinge lumânări și vyplesnite apă peste prag. A doua zi ugostite ales. Deci, poți să faci la fiecare șapte zile, dar chiar și o dată este de ajuns, uneori. Mai ales dacă alegeți o relație de energie slab om căsătorit cu soția sa.

Cum să farmecul unui bărbat căsătorit acasă


Ortografică fără consecințe

Care dintre riturilor va fermeca un bărbat căsătorit fără consecințe? Această problemă este de interes pentru multe femei. În cazul în care această măsură este necesară recomandă fără echivoc utilizarea magiei albe, a apelat la rugăciune, să fie moale și sincer.

Varianta cu oglindă

veți avea nevoie pentru acest ritual:
  • biserica lumânare -7 bucăți;
  • apă sfințită;
  • desktop-oglindă;
  • prosop curat.

Pentru a efectua o acțiune pe Lună în creștere în noapte. Pe masă, aveți nevoie pentru a aranja toate elementele, pune o oglindă în fața lui.

Prin aprinderea lumânărilor, unul câte unul, încercați vorbind:

„Prima lumânare va indica la mine, iar a doua lumânare mi-a spus ...“.

Și așa mai departe până la ultima lumânare. Apoi, uita-te la reflecție în oglindă și spune:

„După cum mă vezi, ochii nu se rupe, nu va trece. Oriunde te va căuta, nu vei uita noaptea de cap nu se poate arunca, dar soția lui se va uita. "

Citește ca de trei ori, nu-și ia ochii de oglindă. Apoi scalde fața, mâinile, apa sfintita, se presara cu o oglindă, lumânări. Toate ascunde cu atenție și du-te la culcare. Se repetă ritualul poate fi la fel de mult ca luna creste.

Rite la domiciliu

Există mai multe ritualuri simple în care să înțeleagă puterea de orice fată. Nu alege ritualuri dificile și periculoase, acestea fiind lăsate profesioniști. Una dintre cele mai simple parcele de dragoste se va deschide secretul cum să farmec un bărbat căsătorit acasă singur.

Vei avea nevoie de șase lumânări, fir roșu, un vas plat sau tavă. Pe luna în creștere, la miezul nopții, alături de o fereastră deschisă.

Aprinde o lumânare, spunând:

„Lăsați iubirea ta să se trezească, dar cu fiecare zi ce trece devine mai puternic.“

Astfel, este necesar să se impună:

„Pe măsură ce lumânarea se stinge, așa că va pleca în nevoie.“

Doar citit de trei ori, pentru fiecare lumânare. Apoi, ia una dintre lumânări (pe care o reprezintă relația ta, o conexiune nouă, dragoste fierbinte) și sigiliu prima lumânare stins.

În același timp pronuntarea:

„Niciodată din nou aprins, dragostea nu va renaște!“.

Și pentru a face acest lucru cu ceilalți. lumânările cravată strâns un fir roșu, cravată cele șapte noduri. Pune într-un loc ascuns la domiciliu.

A lumânări sigilate arunca separat în diferite locuri, cele în care nimeni nu va ridica, și nu lumină. Acest lucru se poate face în ziua următoare. De asemenea, ei pot săpa din casă, trebuie să folosească trei zone diferite.

Cum să farmecul unui bărbat căsătorit acasă

Distanța nu este un obstacol Privorot

Deci, trist să fie departe de iubita ta. Nu contează dacă într-un oraș sau o altă țară locuiți. Dacă împărțiți nu numai de kilometri, ci iubirea neimpartasita, atunci este o provocare și mai mare. Poate că omul este conștient de dragostea ta, și niciodată nu a arătat nici un interes în tine. Sau poate că nu minte, dar lipsit de determinare.

Fiecare situație este individuală și pentru dramatică lui. Dar vrăjesc un bărbat căsătorit la distanță este posibilă.

Ritualul la o distanță trezește dorința

Fata avea nevoie mătură de mesteacăn. Cu aceste nuiele trebuie să meargă la baie. Nu putem avea cineva folosit încă acea mătură. În această noapte, este necesar pentru a citi complot.

La miezul nopții, a pus pe masă o lumânare aprinsă și o mătură în fereastră.

„Cum se ofilesc pliante, și tu pentru mine să întristăm. Amintindu devin, vor avea de suferit, restul nu va ști ziua și arde timp de noapte. Cum vedeți, astfel încât să revină la viață. "

Aceste cuvinte au nevoie pentru a vorbi prin noapte. utilizarea Lumânare unul și același lucru. Pe măsură ce vântul se ridică, este necesar să se rupe câteva frunze dintr-o mătură, freca mâinile.

Și să în vânt cu cuvintele:

„Ține-mă, lasă cuvintele mele să fie auzit, să ochii mei nu te cunosc chudyatsya fără mine bucurie.“

mătura de mesteacăn ar trebui să fie protejate de ochii indiscreti, și mai multe mâini. Nu este nevoie să se grăbească lucrurile, trata cu răbdare și calm. Foarte important, nu uita să-l trimită cuvintele sale curate, energie caldă, licitație. Mai lin și mai încrezători vor fi acțiunile și emoțiile, cu atât mai puțin vor fi indicii în calea lui.

Niciodată nu rupe mânia în mintea omului care dorește să încânte. Acesta a amânat rezultatul. Din moment ce încearcă să-l câștige de partea lor, cu ajutorul magiei, se face cu iubirea pe care ar dori să scape de ea.

Ferește-te pentru puritatea gândurilor sale, să evite blesteme și agresiune. Bucurați-vă de momentul viitoare de întâlnire, și atunci când se confruntă, în mod rezonabil să se comporte. Nu numai ceea ce nu va regreta mai târziu.

Ajuta Mage puternic fără plată în avans!

rezultate garantate.
Timp scurt.

Omens, divinație, protecție!