Cum sa faci un tatuaj temporar henna la domiciliu

Cum sa faci un tatuaj temporar henna la domiciliu
Vrei pentru a decora corpul tau de moda un tatuaj cu henna temporar? Nu este nimic mai ușor și mai interesant! Dacă doriți să schimbați ceva în aspectul lor și fă-o repede, puteți, de exemplu, pentru a decora una dintre părțile corpului tau un ornament original sau imagine mică. Acesta previne punerea în aplicare planul său doar frica este că mai târziu nu va fi capabil de a scăpa de imagine enervant deja. La urma urmei, aduce un tatuaj permanent la domiciliu este foarte dificil (deși avem în vedere toate posibilitățile de mai jos îndepărtarea tatuajelor acasă, și cu ajutorul experților).
Din această situație este simplu - tatua folosind henna. Deci, să aflăm în detaliu modul de a obține un tatuaj acasă, și apoi cum să afișeze tatuaje temporare de henna rapid. Henna - o consistență de pudră, care constă din frunze maruntite diferitelor plante cu proprietăți de colorare. Această vopsea naturală poate schimba culoarea părului și tatuajului la domiciliu. Dacă se dorește, o astfel de imagine este ușor de spălat, iar procesul de desen nu provoacă durere. De-a lungul timpului, puteți modifica tatuaj desen, chiar dramatic. Metoda de desen folosind henna pe piele nu are nevoie de o povară financiară, mai ales dacă faci propria acasă.

Înainte de a aplica tatuaj henna pe piele, trebuie să-l trateze cu mijloacele de alcool, ceea ce va ajuta la eliminarea murdăriei și dezinfecta pielea. Pentru a picta a fost buna, elimina toate firele de păr cu ea. În continuare, imaginea în sine este aplicat linii îngrijite și luminoase - agentul de colorare nu ar trebui să fie suficient, un strat suficient de gros de henna. Apoi, desen se usuca pe piele de aproximativ 60-90 de minute. Atingerea finală - elimina imaginea de reziduuri de vopsea. Acum, pe pielea etaleaza tatuaj henna.Cum se aplica un tatuaj temporar la domiciliu? Luați în considerare cele mai populare metode. Puteți aplica un șablon: tăiate din modelul de patch-uri este lipit pe piele si vopsit. Calc - desen circuite un creion ornament (unul adecvat, care este utilizat de machiaj, doar moale) pe decal, apoi încercuite de desen vopsea. Convenabil de a utiliza ca un creion pentru tatuaj acasă. deși o astfel de henna imagine va rămâne mai puțin de o săptămână și găsi acest creion un pic cam greu. Pentru a elimina henna tatuaj temporar cu atenție suficient burete namylitsya, adaugand un pic de suc de lamaie cu apă cu săpun.

Acum să vorbim puțin despre reproducere a acestui tatuaj. După ce, la un moment dat ai vrut să părăsească corpul la un anumit desen sau inscripție tatuată de o viață. Dar în timp, imaginea nu mai este vă place și a pierdut relevanța. Pot să scap de ea, fără deteriorări vizibile ale pielii la domiciliu?

De fapt, puteți elimina un tatuaj permanent, dar este o procedură dureroasă, și apariția de cicatrici nu pot fi evitate, ceea ce poate strica aspectul zonei de piele pentru totdeauna. Cel mai adesea pielea este tras termic - permanganat de potasiu, sau termic și chimic - adăugarea de săpun leșie. La locul unde a fost o dată o imagine, există o rană, și stratul superior al epidermei, cu un tatuaj plictisitor dispare. Deci, nu este de dorit pentru a elimina tatuaj pe cont propriu, este mai bine să recurgă la ajutor cosmetologi profesionale.


FOTOGRAFIE TATTOO, OPȚIUNI tatuaje temporare:


Sper că am acoperit subiectul suficient de detaliat avantajele tatuaje temporare cu henna acasă, care poate decora corpul său și își retrag rapid imaginile plictisitoare. tatuaje permanente derivă mult mai greu și de a face mai bine cu o metoda cu laser specialistul.