Cum sa faci un scut medieval, cu propriile sale mâini

Cum sa faci un scut medieval, cu propriile sale mâini

tehnologia de fabricare a scut medieval

Table pentru scut trebuie să fie bine uscate, au o structură granulată și nu are un nod mare. Deci, placa următoarea tehnologie de fabricație. Ia dimensiunea de mesteacan 2100h200h40 de bord este deja pre-planificate, și am văzut-o în patru bucăți. Ar trebui să aveți două bucăți de 620 mm și două piese care rămân. reglați cu atenție rindeluite și strâns între ele fețele laterale ale acestor panouri. Din aceste piese, am lipici placa de bază. Utilizați plastifiat lipici PVA. Se lasă să zi uscată.Acum trebuie să plane rindeluite de bord spații libere pentru a netezi placi de andocare, eliminând pași. În continuare, vom prezenta gama de rază de 300 mm și Scrollsaw lui Jigsaw.

În continuare avem nevoie pentru a face scutul nostru de achiziții convexe. Pentru a face acest lucru, pe de o parte, ne-am propus un avion, aventurandu de la marginea la mijloc, iar pe de altă parte, dimpotrivă, de la mijloc spre margine. Ca urmare, ar trebui să obțineți un fel de lentile de lemn de 15-17 mm.

Ei bine, aici baza de lemn am pregătit scut medievale de casă. Acum vom lua pentru metal.

În centrul bolului convexe scut ar trebui să fie numit un șef scut. sef Shield poate Stoarceți o placă metalică circulară grosime 1.5-2.5 mm, plasându-l pe pad de plumb, și atingând un ciocan pe centrul spiralei divergente până la o cupola vypukloobrazny 150-200 mm în diametru și 50 mm adâncime. Indoiti marginea pe nicovală 15-20 mm lățime. Deci, se execută de forjare la rece. Dar pentru a precipita cupa la adâncimea necesară utilizarea forjarea la cald, încălzirea metalului la un arzător cu gaz sau un cuptor la roșeață, supărător metalul din dornul inelar sau matrice. Cu toate acestea, în cazul în care fierărie pentru cineva nou la, el poate ordona șeful scut în fierărie, sau să cumpere ceva de genul asta în magazin.Acum, avem nevoie de fier marginea legată de scutul medievale. Pentru aceasta, avem nevoie din nou de un ciocan și o nicovală pentru a îndoi grosimea benzii de oțel de doi milimetri radial sute de milimetri în plan. Am pus banda pe nicovală și începe să aplatiza o margine cu un ciocan greu, verificând periodic șablonul curbură de carton. În cazul în care trupa ta este un metal maleabil, acesta va fi suficient pentru a produce o forjare la rece. Dar, totuși, este mai bine să facă o glumă. încălzirea benzii la o înroșire arzător cu gaz și care permit să se răcească lent. După aceea, vom continua să-l bash cu un ciocan. Nu îndoiți neapărat scutul benzi peste cerc. Puteți să-l împartă în mai multe părți. Deci, va fi un pic mai ușor. Deși lucrarea este destul de greu. Personalizate de metal pentru scut, astfel încât să rămână pe marginea de îndoire grosimea tablei. îndoiți Edge nouăzeci de grade poate fi realizată pe nicovală. În acest scop, unul dintre ghearele „buza“, schimba placa, marginea superioară a îndoită la o rază de 300 mm, adică prin circumferința noastră panou.

Scutul tăiate cu marginile finisate cu atenție personalizate, unele cu altele și sunt atașate la placa cu ajutorul unor șuruburi, pe care le înlocui niturile. De asemenea, fixați mijlocul seful scut. Acum trebuie să facem restul pieselor scut. Trebuie să-l taie de garnituri de fier foaie de douăsprezece scuturi, folosind puzzle. In imagine perfect clara, ce forma ar trebui să fie. Dar vă pot arăta imaginația și de a face ceva din propria mea. Plăcile pot fi nituită șurubul panoului de mobilier. Rivet în interiorul scutului, îmbrăcat pe șuruburile tija șaibe late. Am văzut de pe tija, astfel încât să fie expus pe suprafața ecranului în două, trei milimetri.

Acum avem de a face un scut de elemente de fixare. Pentru a face acest lucru, avem nevoie pentru a sculpta un băț de lemn (puteți utiliza cupru sau tub de alamă) și scut nituită-l din interior. Belt buclă antebrațul din piele 70 mm lățime, în centrul și 40 mm la margini. Am atașați la panoul prea cu ajutorul niturilor transversale. Dar perna pe antebrațul, poate fi fixat la panoul cu un șurub cu un cap rotunjit.

Ei bine, asta e tot. Scutul nostru medieval este pe deplin pregătită. Sunteți gata să jocuri de rol, sau agata pe perete ca un decor de lângă celelalte produse reconstruite. Mult noroc!