Cum sa faci un ottoman cu propriile sale mâini, cursuri de master cu fotografii de instruire

Cum sa faci un ottoman cu propriile sale mâini, cursuri de master cu fotografii de instruire
Subiectul acestui articol - cum să facă un ottoman cu mâinile lor din materiale de resturi. Există situații când doriți să actualizați interiorul unor elemente originale și de a face propriile perne decorative, sac de scaun. ottoman. Deci, cel mai bun mod de a actualiza interiorul casele lor - de a face ceva cu mâinile lor. De exemplu, un ottoman.Nu au întotdeauna posibilitatea financiară de a cumpăra un ottoman elegant, confortabil și modern. Ottoman de casă are o serie de avantaje față de magazin. cel puțin în faptul că puteți alege exact culorile pe care le place, combinate cu culorile de interior și se potrivesc perfect în mediul pentru el la. În plus, magazinul nu poate găsi întotdeauna ceea ce vrei.
Asigurați-un ottoman cu propriile sale mâini este foarte simplu. În acest scop, aveți nevoie de șuruburi autofiletante, șurubelniță sau daltă, fierăstrău, ciocan. Dacă doriți să faceți o ottoman moale, apoi să ia materialul, de preferință, un obiect ascuțit foarfece, ace, fir, hollofayber, spuma sau padding poliester strălucitoare și colorate, și, desigur, o mașină de cusut.


Înarmat cu aceste elemente, puteți începe de lucru. Pentru a începe cazul interior cusătură de umplere (spumă sau sintepon hollofayber). Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o tesatura densa. din care se taie două cercuri cu un diametru ar trebui să fie de aproximativ 50 cm, sau două pătrate, în cazul în care vrei să faci cu mâinile lor otomani pătrat. Aceste două figuri geometrice vor servi ca partea de sus și de jos pentru pouf viitor.Apoi taie banda din același material ca pouf bază. Mai mult, trebuie să coincidă cu lungimea circumferinței sau perimetrul unui pătrat. În ceea ce privește lățimea benzii, aceasta depinde în totalitate de înălțimea Otomane dumneavoastră de casă. Când se taie banda, amintiți-vă că aveți nevoie pentru a lăsa un pic de indemnizație tesatura pentru cusături.

Apoi vom începe să coase banda de pe verso, mai întâi în jos ottoman. Apoi să-l sus. Și pentru a începe aveți nevoie pentru a coase de-a lungul lungimii benzii. După toate cusăturile sunt complete, porniți pe partea din față a Ottoman, se îndeasă umplutura si coase. În principiu, este posibil să se coase și fulgere, care este mult mai convenabil, de exemplu, pentru pouf curățare sau înlocuire de umplere.

Toate. Baza pentru scaunele capitonate gata. Acum puteți trece la înregistrare. Pentru cei care știu cum să coase, nu va fi dificil. La urma urmei, nu poți pur și simplu capitona bum frumos și colorat pânză poate fi brodate cu propriile mâini modelul original, de exemplu, pentru a crea un model de fantezie, și model de relief. Deoarece materialul este potrivit pentru acoperirea orice: blugi, stofa de lână, mătase și chiar din bumbac.

husă cusută. ca baza a trei părți. Primii pereți laterali și banda sa alăturat apoi suturate jos. În ceea ce privește partea de sus a scaunelor capitonate, acesta trebuie să fie asigurată prin intermediul unor fermoare sau nasturi. La discreția dumneavoastră. Astfel Ottoman gata plăcut pentru ochi și de a servi ca un scaun excelent sau suport pentru picioare.

Cum sa faci un ottoman cu propriile sale mâini, cursuri de master cu fotografii de instruire

Asigurați-un simplu otomana, dar foarte modernă, realizate din sticle din carton și plastic cu propriile lor mâini.

Cum de a face propriile mâini, otomani moderne și confortabile. master-class cu fotografii ale etapelor de lucru.

opțiuni interesante poufs manual dintr-o varietate de materiale pe care le puteți face singur.

INTERESANT PENTRU FEMEI: