Cum sa faci un nivel laser, cu mâinile video și desene

În achiziționarea unui nivelare scump pentru uz casnic nu are nici un sens, pentru că Acest dispozitiv costă o mulțime de bani. Dacă aveți nevoie pentru a trage o linie dreaptă orizontală pe perete, puteți face nivelul cu laser, cu propriile sale mâini, folosind materialele la îndemână, că, în orice casă privată. Mai mult, suntem două simplu master-class pentru a face nivelare de casă manual, care să nu dureze mai mult de o jumătate de oră.Opțiunea №1 - Utilizați un rack plat

În primul caz, în scopul de a face propriile lor instrumente, avem nevoie de următoarele materiale:

 • laser pointer obișnuit (prezentat în imaginea de mai sus, dacă nu sunt situată în jurul valorii de anii anteriori, puteți cumpăra, prețul este mic);
 • nivel clădire cu bule;
 • bețișor și o lungime de 1 până la 1,3 metri, un diametru de 5 până la 6 cm;
 • o mică bucată de cauciuc;
 • foaie placaj sau strat pe lungimea tablei.

Cum sa faci un nivel laser, cu mâinile video și desene

Pregătiți toate materialele, puteți trece la asamblarea unui dispozitiv de self-made. Pentru a vă ajuta să înțelegeți modul de a face un nivel cu laser, cu propriile sale mâini, oferă ghid pas cu pas:

 1. Se prepară un laser pointer. Că fasciculul mai luminoase și clare, knock out o bucată de sticlă în duză. Pentru a face acest lucru, acoperiți de ambalaje din carton și rupe cu atenție sticla.
 2. Vom îmbunătăți nivelul de construcție. Pe partea de sus a instrumentului trebuie să fie indicatorul fix, care este mai bine să utilizați cleme. Pentru a avea în continuare posibilitatea de a ajusta ușor direcția razei laser, puneți un nivel între indicatorul și o bucată de cauciuc, așa cum se arată în desen.
  Cum sa faci un nivel laser, cu mâinile video și desene
 3. Punerea standului. În primul rând, unul dintre capetele barei trebuie să se pisa, așa că a intrat în sol bine. După aceasta, din cuier și o foaie de placaj pentru a colecta stand de încredere cu mâinile lor, înșurubarea foaia de la al doilea capăt al barei cu șuruburi. Vă rugăm să rețineți că placajul trebuie să fie fixat exact perpendicular, precizia de măsurare în caz contrar va lăsa mult de dorit.

Asta e tot instrucțiunile pe de fabricație. După cum puteți vedea, face un simplu nivel cu laser mâinile tale, nu este dificil, dar problema este că o casă-a făcut nu poate fi instalat pe o suprafață dură, cum ar fi sapa de beton. Pentru a rezolva această problemă, este posibil din al doilea capăt al peg fixați ca lin placa, care va servi ca bază. În plus, puteți face un stand, la fel ca în vedere nivelul actual, dar producția de trepied va dura mai mult.Cum sa faci un nivel laser, cu mâinile video și desene

Pentru a utiliza un astfel de dispozitiv de auto-a făcut dintr-un pointer laser nu este dificil. Primul sprijin este condus în pământ, și apoi nivelat nivel cu bule - flacon ar trebui să fie exact în centru. În continuare, indicatorul ar trebui să fie incluse și proiectate pe punctul de perete de notat în creion. După aceea stativ rotit ușor pe axa în plan orizontal, până când marcajul următor. Două puncte sunt interconectate și toate - o linie orizontală pe perete este gata, puteți începe instalarea de cabluri electrice!

Imediat trebuie remarcat faptul că nu trebuie să se grăbească afară și să înceapă marcatorii lucrări importante de la început. Primul lucru pe care trebuie să asigure funcționarea corectă a făcut-acasă, astfel încât rezultatul nu a făcut dezastruos pentru tine. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a face ajustarea nivelului laserului de casă (cu alte cuvinte, pentru a verifica corectitudinea operațiunii).

Cele mai multe fac ajustarea, puteți:

 1. Foaia de placaj pe care un strat, este necesar pentru a strânge șurubul, nu mai mult de 120 mm. Capacul filetat trebuie să coincidă cu linia de proiecție un indicator cu laser așa cum se arată în desen.
  Cum sa faci un nivel laser, cu mâinile video și desene
 2. Apoi, trebuie să includă un pointer și punct la unul din pereți, și apoi să efectueze o notă corespunzătoare în creion. În acest moment nu strângeți complet șurubul de-al doilea.
 3. Acum, șuruburile cu cap filetat îngrijit instalat sub profilul de gips carton sau orice altă curea, ușor.
 4. La profilul stabilit la nivel cu laser de casă și, dacă este necesar, un suport aliniat în plan orizontal, pe baza bulei. Alinierea trebuie să fie făcut prin înclinarea de mai sus / sub marginea profilului care este situată aproape de perete.
 5. Alinierea profilului nivelului, trebuie să șurub într-un nou șurub în perete, dacă este necesar, și apoi eliminați profilul.
 6. În cele din urmă, la nivel de self-made este instalat pe suport și indicatorul este ajustat la noul punct (șuruburi pălărie). Acum, dispozitivul este expus perfect drepte.

Cu acest dispozitiv cu laser self-made poate face în mod independent, linii orizontale pentru a transporta cabluri ascunse în casă. Dar nu fi prea greu de încredere în acuratețea măsurătorilor, după cum acest lucru nu este un instrument profesional și eroarea este destul de mare.

Cum de a face un nivel cu propriile sale mâini

Varianta №2 - Folosiți un recipient cu apă

master-class pentru a crea un dispozitiv simplu

Dezavantajul unei astfel de nivel de care aveți nevoie pentru a centra corect locația cursorului. În caz contrar, acesta va fi un pic denaturate într-una din laturile care apar în mod negativ pe grinda orizontală.

Aici am oferit două walkthroughs cu privire la modul de a face manual nivelul cu laser la domiciliu. Model de cruce pentru a colecta tipul de dificil (intersecție atunci când construit din liniile orizontale și verticale la punctul dat), dar toate la fel pentru a marca pereții de la un astfel de dispozitiv este adecvat shtroblenie bun! Apropo, pentru a face o linie verticală pe suprafață, se recomandă să utilizați un fir cu plumb cele mai comune (așa cum se arată în fotografie), suspendat de tavan.

Cum de a face un nivel cu propriile sale mâini

master-class pentru a crea un dispozitiv simplu