Cum sa faci un machiaj zombie infricosator la domiciliu, oblacco

Cum sa faci un machiaj zombie infricosator la domiciliu, oblacco

petreceri tematice acum în vogă, așa cum este bine cunoscut, orice tematică get-împreună nu se poate face fara costumul corespunzator si make-up corespunzătoare.

Cum sa faci un machiaj zombie infricosator la domiciliu, oblacco

Aplicați make-up pe fata înfricoșătoare cu mâinile aproape la fel de dificil ca să facă clovn ridicol și amuzant make-up la domiciliu. Dar dacă vrei cu adevărat, iar unele efort, este posibil, fără a recurge la serviciile unui profesionist make-up artisti, pe cont propriu pentru a construi un machiaj zombie spectaculos și foarte realist, care va sperie cu adevărat pe ceilalți. Cu toate acestea, principalul lucru este să nu exagerați, pentru că nu orice fată va dori să producă un sentiment de repulsie aspectul lor. De aceea, ar trebui să selectați foarte atent machiaj înfricoșător pe fata, astfel încât să nu desfigureze aspectul ei de fată decât este necesar.Acum, încearcă să răspundă la întrebarea: cum de a face un zombie make-up la domiciliu? De ce am nevoie? În cazul în care pentru a începe?

Pregătirea pentru a crea un make-up

Imaginea clasică a omului mort reînviat presupune cicatrici urâte și răni și cruste, putrezire gri piele, ochi roșii, murdar de păr, matted și o mulțime, o mulțime de sânge. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să utilizați toate aceste efecte la o dată. Pentru a crea o imagine vie și memorabilă de zombi va fi destul de câteva nuanțe. De exemplu, este posibil să se limiteze rujul negru, fața ușor albite, și trage pe obraz de o cicatrice mică. Cu toate acestea, în cazul în care obiectivul dvs. este de a face o impresie de durata asupra tuturor celor prezenți la petrecere carnaval sau o temă, atunci va trebui să utilizeze componente mai sofisticate pentru aplicarea machiajului.

Cum sa faci un machiaj zombie infricosator la domiciliu, oblacco

  • dermatograf închis
  • ruj negru
  • fard de ochi nuante inchise
  • Un set de pensule cosmetice
  • Face Pictura
  • latex lichid sau gelatină
  • colorant alimentar

Orice machiaj aplicat numai pe pielea curata, astfel încât trebuie să eliminați murdăria din demachiant fata. Băieți înainte de procedura recomandată de machiaj a unui bărbierit. După aceea, ar trebui să scapi de ceva care ar putea fi o piedică în lucrarea. Scoateți părul, fixarea lor clipuri de păr, eliminați cercei sau piercing-uri, dacă le aveți. Cast din plastic face cu mâinile lor este dificilă, așa că cel mai bine este de a face loc pentru cel mai liber al tuturor superfluă.Cum sa faci un machiaj zombie infricosator la domiciliu, oblacco

Bazele aplicarea machiajului

Pentru a crea un zombie cu drepturi depline, în primul rând, trebuie să facă un ten palid, înfățișeze pete cadavru, daune artificiale pe piele. rana Grim este simplu. Puteți folosi teatru ceară, sau, în lipsa acestuia, să ia un prosop de hârtie și lipici de uz casnic. De asemenea, puteți răni de gelatină. Pentru a obține efectul tuberozitatea, este necesar de a alege bucăți mici pânză, lipiți-le pe mai multe straturi ale pielii, și instrument de ton, apoi tentă.

piele Deathly palid pe fata ta este asa. Prima față acoperită cu un strat subțire de vopsea albă, iar atunci cand se usuca, provocând mai multe straturi subțiri de vopsea verde, gri sau violet. Cu cat mai multe culori, cu atât mai pronunțată efectul va fi realist și descompunere.

cercurile intunecate de sub ochi sunt o parte integrantă a imaginii resuscitații mort. Ei fac cu ajutorul fard de ochi nuanțe întunecate, aveți nevoie pentru a mânji bine, estompeze granitele tranzițiile de perie cosmetice. Totuși, este necesar pentru a aduce mucoase creion roșu secol, care va asigura efectul de ochi inflamat.

Cum sa faci un machiaj zombie infricosator la domiciliu, oblacco

Zombie caracterizată prin aspectul extrem de slăbită epuizat. Pentru a da acest efect aspectul dvs., ar trebui să implice obraji, acoperindu-le cu umbre, și se împrăștie cu ruj negru.

Cicatrici efect cusute din piele realizate cu silicon. Puteți achiziționa într-un magazin special sau comandate pe internet. Siliconul trebuie aplicat pe față, formând o cicatrice, și după întărirea amestecului de silicon pentru a crea aparența de cusături, mânuind un ac obișnuit și ață. Acest efect este destul de simplu, dar se pare foarte spectaculos și foarte natural.

Pentru a crea o imagine completă, veți avea nevoie cu siguranta un sânge artificial. Asigurați-vă sângele în mai multe moduri. Prima metoda: utilizarea colorant alimentar, amestecarea în prealabil cu o soluție concentrată de glicerină, iar amestecul rezultat complet strat buzelor face pete de sânge picturale pe frunte si obraji. Metoda a doua: folosind ruj roșu trage sânge în locurile potrivite, și apoi stropit pe partea de sus glicerol. Puteți folosi, de asemenea, ketchup sau suc de roșii ca un substitut pentru sânge. Rezultatul va fi aproximativ la fel.

Pentru a completa imaginea, nu este de prisos să cumpere lentile colorate speciale pentru ochi, care va face de temut ta arata mai luminos și mai urgentă.

Cum sa faci un machiaj zombie infricosator la domiciliu, oblacco

În general, pentru a construi un make-up la domiciliu și cu costuri reduse - foarte posibil. Desigur, un monstru make-up va trebui să-și petreacă o mulțime de timp și efort. Cu toate acestea, este logic să se joace, oferind procesul de stabilire machiaj de maximum posibil pentru a trimite la partid, să se simtă ca o stea adevărată. Cu toate acestea, nu puteți încerca să iasă în evidență, și trebuie doar să adăugați în seara de obicei make-up unele nuanțe, de exemplu, pririsovat drenată din colțul buzelor o picătură de sânge, iar aceste lucruri vor fi destul de mult.

Oricum, pentru a face cunoștință cu sfaturi simple cu privire la modul de a face make-up la domiciliu, acesta va fi util și interesant.

Evaluează acest articol: (3 estimări, în medie: 5.00 din 5)