Cum sa faci un machiaj la domiciliu cum se face teribil machiaj zombie, joker, rana tăiat, clovn

Cum sa faci un machiaj la domiciliu cum se face teribil machiaj zombie, joker, rana tăiat, clovn
Teatrul a fost întotdeauna un joc favorit pentru tineri - grupuri de teatru și studiouri ocupă timp liber și să dea posibilitatea să crească și să se dezvolte în mediul de cultură. Pe lângă standurile de artă de teatru și abilitățile vocale pe măsură ce lucrează în simbioză - actorii fără set, a dezvoltat voturile? Este imposibil, de publicul pur si simplu nu vor auzi ceea ce spun ei. Prin urmare, orice artist este important să participe în mod regulat lecții vocale București. unde puteți găsi în mod liber profesori cu experiență.Pentru a dezvolta o mașină cântând este utilă prin faptul că este foarte posibil, veți descoperi o mare abilitate vocală și să devină o nouă stea.

Cum să învețe să cânte artiștii teatrului? Puteți consulta cu profesorii despre studioul vocal de teatru de alegere, ei pot recomanda un bun cântăreț, care se deschide din nou literal, ci ca un cântăreț sau un cântăreț.

Dar să revenim la teatru. Cercurile amatori obișnuiți este puțin probabil să găsească bani pentru scump profesionale make-up, așa că vă vom învăța cum să faci make-up la domiciliu.

Facem o interesantă make-up la domiciliu

Dar aceasta este doar elementele de bază, atunci vom vorbi despre lucruri mai interesante pentru producții specifice sau pentru mascarade în spiritul Halloween.Cum de a face un zombie make-up la domiciliu? În acest caz, trebuie să decideți exact ce nuanțele de aspectul de zombi pe care doriți să recreeze. Dar, în orice caz, este necesar să se utilizeze următoarele componente:

  • ruj, culoare inchisa sau negru
  • sirop fiert la densitatea puternică
  • nuanță de nuanțe de negru și gri
  • se confruntă cu vopsea
  • foarfece
  • gelatină
  • perii pentru produse cosmetice
  • demachiant

După aceea, ar trebui să curățați bine fața și se tamponează cu un prosop, dar crema pentru utilizare nu este necesară. Păr îndepărtat de banda Do pini apuca, este recomandat oamenilor să-și radă înainte de a aplica machiaj, cum ar fi gelatina perilor este suficient pentru a elimina problema.

În continuare ne-am pus pe fata de vopsea de bază albă echimoze arbitrar sub ochi, riduri, a pus o pereche de straturi de vopsea mov și verde, pentru un efect mai înfricoșător, și în cele din urmă face leziuni ale pielii.

Cum sa faci un make-up răni în casă? Cu gelatina simpla. Se dizolvă gelatina în apă, adăugarea unui agent de colorare dorit, in continuare o spatulă mică de lemn aplicate masă gelatinoasă pe față sau altă locație selectată. Poate fi acoperit, iar unele părți ale feței, totul depinde de imaginatia ta. Apoi, cel mai interesant - după uscare filmele de gelatină ei face câteva zgârieturi de aceeași spatulă sau scobitoare. Se lasă să se usuce complet gelatina.

Finalizarea imaginea de zombi care se aplică tăieturi și zgârieturi „sânge“ - sirop gros roșu. Zombie este gata! Dacă vrei să știi cum să faci make-up tăiat la domiciliu, cu ajutorul argilă, pulbere și simula de sânge poate fi destul de realiste incizie a pielii.

Ni sa spus cum să facă machiaj teribil la domiciliu, dar nu poate fi limitat la filme de groază, și, de exemplu, pentru a vedea cum se face machiaj Joker in casa. Joker - un personaje vii, memorabile, și crearea imaginii sale nu are nevoie de o mulțime de timp și de muncă.

Dacă doriți să învățați cum să facă make-up clovn acasă, atunci există o bază este aceeași ca și cu Joker - fata alba. Și apoi - spune o fantezie - un clovn poate fi distractiv, și trist, și furios, și toate acestea pot fi exprimate în culori.