Cum sa faci un gard din tablă profilată cu mâinile sale

Împrejmuirea zona o parte importanta a arhitecturii din jurul casei. De la frumusețea sa, funcționalitate, durabilitate depinde de multe lucruri. Conservarea arhitecturii peisajului, securitatea casei, întregul ansamblu, în general. În momentul de față, propunerile pentru zona de dezvoltare este suficient, dar aș dori să se concentreze pe modul de a face în mod corespunzător un gard de carton ondulat.


Cum sa faci un gard din tablă profilată cu mâinile sale

Gard din profmateriale

Acest material este potrivit pentru construirea oricăror bariere teritoriale. Soluțiile combinate, modul continuu, asa cum doriti. Să încercăm să înțelegem cum să lucreze cu el. Să examinăm câteva exemple de metode de instalare, să se simtă, ca să spunem așa, tablă trapezoidală cu mâinile.

Descompună, care constă din foaia profilată mai standard care are o acoperire, dimensiunea, tablă trapezoidală greutate. Luați în considerare proprietățile sale, tehnici de montaj, să învețe cum să construiască un gard din profmateriale în sine. Mai departe.

Fise tehnice sub gard

Luați în considerare caracteristicile materialului

Cum sa faci un gard din tablă profilată cu mâinile sale

eșantionarea desen profmateriale

lucrări preliminare

După câteva măsurători și sa ridicat la o schiță simplă, Garduri din profmateriale cu mâinile pentru a face mai ușor. Primul pas în măsurătorile teritoriului trebuie să fie identificarea abaterilor, cioturi de detectare și solurile slabe (puțuri ex scurgere, puțuri). În al doilea rând, verificați prezența apelor subterane. Desișuri de plante iubitoare de apă, cum ar fi ciulini, stuf, arată spațiu salcie în etapa preliminară. Vegetația, pietre ar trebui să fie eliminate din perimetrul înainte de instalare.

Sfat: Este recomandabil să se consulte profesioniști specializați (domeniul geodeziei) înainte de a începe să facă propriul lor gard de ondulat. Dacă există o „apă de mare“ face de drenaj, drenaj.

echipament

Pentru a fixa tablă de oțel cu mâinile, aveți nevoie de următoarele instrumente:

  1. Instrumente de măsurare necesită puțin: nivelul de 1,5 metri, banda, cordon cu un fir cu plumb.
  2. Echipamente de tăiere este, de asemenea, un pic; Se taie o mașină mică, cu o gamă diametru de 125-150 mm. discuri interschimbabili: tăierea și stripare.
  3. Drill burghiu electric cu un diametru de 1,5 mm, o duză pentru înșurubare culoare șuruburi, rețea extender la acesta.
  4. marcator Yarkiyflomaster sau cretă, de asemenea, trebuie să marcheze.
  5. O mică perie. tapet de cuțit, cordon puternic (20 m).


Cum sa faci un gard din tablă profilată cu mâinile sale

Nu este menționat în listă numai turnarea betonului echipamente, montaj de piloni. Pentru astfel de operațiuni, este de dorit să se aplice o companie specializata in instalarea unor astfel de structuri. Va dispărea de necesitatea de a găsi sau cumpăra grele, și echipamente costisitoare. Dar ia în considerare principalele aspecte și modul în care să facă gardul de ondulat, încă mai trebuie să. Este recomandabil să se cunoască toate măsurile pentru a evita frauda pe una dintre ele.

Procesul de montare a cadrului pentru un gard continuu

Luați în considerare algoritmul pentru lucrări de construcții

  • Primul pas, instalarea de rack-uri și măsuri de impermeabilizare. De la al doilea nu ar trebui să renunțe. Tub tratate în greutate bitum specială, închideți accesul apei la ele. Acoperișuri simtit amortizare pentru lucrari exterior, de asemenea, face perfect cu această sarcină. Garnitura este realizată în godeurile dintre beton și pământ.
  • A doua etapă, face turnarea betonului în jurul valorii de posturi. Aici, regula principală de a respecta secventa. În primul rând da posturi de colț și apoi intermediar. Dacă gardul este scăzut (1,5 metri) țeavă poate fi utilizată în locul zonei fierbinte 50 * 50 mm.
  • Al treilea pas important este instalarea de bare transversale. Bolt poate fi profilat cu ajutorul țevii 40 * 20 mm (fără utilizarea de echipamente de sudare), colțul lung autofiletant pentru metal. Economiile sunt evidente. Apoi, întreaga structură este acoperită cu o calitate grund în două straturi. Opțiunea din față încă mai pot fi vopsite în culoarea de picturi. Cei care nu au construit un gard din tablă profilată cu mâinile sau vozvoditego prima dată, trebuie să o faci cu altcineva împreună. Cu asistent mai ușor de montat foi în elementul transversal.

Cum sa faci un gard din tablă profilată cu mâinile sale

Cadru pentru un gard

Montarea plăcilor pe rama unui perete solid

Tragerea dopul de la prima la ultima coloană a transportatorului, ți-e dor prima foaie sub ea. Punerea pe înălțime a sugerat și verificarea verticală, atașați-l la câteva șuruburi. Aici, principala condiție nu este de a face o greșeală, atunci răspunsul este, cum să facă un gard din profmateriale, apar de la sine.

După exacte cordoanele de facturare trebuie trase toate liniile, care va găzdui șuruburile. Păstrați-le reper meryaya de la ei distanța până la marginea de sus a foii. Cablul nu trebuie să se deformeze. Urmați tesatura a pus, de asemenea, câteva șuruburi, astfel încât mai târziu puteți ajusta nivelul lor ușor schimbare. Folosind desenul pentru a face o greșeală, va fi foarte dificil.

Când procesul este terminat, toate defectele formate pe metal (zgârieturi, urme de găurire), vopsea colorata manual cu o perie. Aici sunt toate etapele principale de a răspunde la întrebarea, cum să facă un gard din tablă profilată.

Dupa cum se poate vedea un gard din tablă profilată cu mâinile pentru a colecta nu foarte greu. Pas cu pas și totul ar trebui să se dovedesc bine. Dar, după construcție va fi familiare tuturor, și, desigur, are să vă spun cum să facă gardul cu mâinile lor în mod corespunzător.