Cum sa faci un căruț pentru păpuși cu propriile lor mâini

Cum sa faci un căruț pentru păpuși cu propriile lor mâini

Carucioare pentru păpuși sunt o jucărie populară printre „mame tinere“. Imitând fete adulte, de asemenea, doresc să meargă în leagăn copiii lor, având grijă de confortul lor. Ma gandesc la un cadou pentru fiica sa, părinții se confruntă cu o alegere, cumpăra un cărucior pentru păpuși sau pentru a crea singur.Asigurați-un cărucior pentru păpuși cu propriile lor mâini

Metode de fabricare și materiale

În practică, nu există nici o metodă universală pentru producerea de modele de jucării. Acesta joacă rolul de competențe fantezie și pentru adulți. Pentru a obține abilități de țesut, ei pot folosi de viță de vie ca bază pentru viitoarele modele. Pentru materialele simple utilizate în executarea corpului, transporta cutii de carton sau sticle de plastic. Pentru a forma tesutul pielii de densitate diferite sunt utilizate și culoarea. Decorarea mici elemente de vehicule de casă sunt frumoase panglici de satin. Capota și mânerul sunt realizate din sârmă, care este apoi decorat. In plus folosi strasuri bijuterii, margele, margele si flori.Roțile sunt realizate din carton sau plastic. Atunci când se utilizează ca material plastic corpul vehiculului, în coperți se face prin deschiderea sticlelor, iar marginile lor sunt ușor tăiate. Roțile de produse din carton sunt realizate din același material. landouri de fabricație detaliate algoritm pentru păpuși pot fi găsite pe internet.

Avantajele bunurilor achiziționate la făcut auto-

Lipsindu-competențe „meseriași“, în practică, este dificil de a face un prototip complet al modelului.

Piața modernă oferă o gamă interesantă de jucării, replicarea exact camioane reale pentru copii. Producătorii au avut grijă de securitatea lucrurilor, care le produce din componente ecologice, și sigur în detaliile mici. greutate redusa, adecvare pentru jocuri de copii mici face ușor de utilizat de către tinerele mame produsele.