Cum sa faci un card cu mâinile lui Glenn Doman, DIY!

Cum sa faci un card cu mâinile lui Glenn Doman, DIY!
Glen Doman - medic de reabilitare, neurochirurg si fizioterapeut. Prin muncă asiduă cu pacienții tineri care au leziuni ale sistemului nervos al dobândite sau congenitale, doctorul a dezvoltat propria sa tehnica.Scopul acestor tehnici este de a stimula rezerva de măduvă. Din practică, a devenit evident că copiii implicați de Doman, nu un pic în urmă în dezvoltare, și în ceva și distilat colegii lor sănătoși.

Metoda Doman

creier de cercetare pentru sugari Doman a concluzionat: „Intensitatea dezvoltării creierului depinde de intensitatea muncii sale.“ Ce înseamnă acest lucru? Cei mai mulți părinți vor să acorde o atenție la dezvoltarea copilului, literalmente din leagăn, deci este devreme și să înceapă să se dezvolte rapid. Activitatea creierului Peak sub 3 ani (înainte de vârsta de copil învață și stochează 70% din informațiile, restul de 30% pentru tot restul vieții sale).

Cum de a face cărțile acasă?

Care sunt cărțile Doman:

  • foaie de carton cu fundalul alb obligatoriu. După cum știți culoarea albă nu distrage copilul.
  • partea superioară - este obiect sau fenomen (imagine clară, adevărată, este posibil și desene animate).
  • partea de jos - cuvântul este scris în roșu, care indică fenomenul sau obiectul.

Cum sa faci un card cu mâinile lui Glenn Doman, DIY!

Cum să se ocupe cu metoda de acasă?

Puteți începe cursul de la vârsta de 1 lună. Pentru pătuț sau cărucior lega o frânghie și clothespins pe ea (alb) carduri se agață, 2-3 bucăți și se lasă timp de 2-3 minute. Aceste clase sunt deținute în timpul trezie copilul. Clasele sunt deținute de 20 de ori pe zi. schimbați cardul. Startul de studiu cu mai familiare, de exemplu, anumite părți ale corpului. Probabil ai crezut că copilul la această vârstă nu înțelege nimic, ești profund greșită - luna copiilor lui apare focalizare.Când copilul stă, puteți așeza cărțile în fața lor și să se concentreze pe cel mai mult de 2 secunde. Pentru a se angaja într-o zi, pentru a avea un pic mai mult - 15 lecții și de a crește în mod continuu timp de formare, ajungând la un an - până la 7 secunde per card. În fiecare zi suntem explorarea un singur subiect.

Cum sa faci un card cu mâinile lui Glenn Doman, DIY!

carduri Doman cu propriile lor mâini

Fiecare parinte vrea copilul lui să fie de dorit! Clasele vor fi manca mai eficient a face toate materialele disponibile cu mâna. Făcând acest lucru nu este dificil. Puteți face cu materiale improvizate.

Metode de Glenn Doman, cu propriile sale mâini:

Pasul 1: Cumparati carton bun și de înaltă calitate. Carton trebuie să fie de culoare albă, fără incluziuni. Pentru copii, dimensiunea ar trebui să fie de 28 cm. 28 cm. Pentru copiii de la vârsta de șase luni sau mai mult, puteți face mai puțin.

Pasul 2. Rascherchivaem și se taie. Pentru fiecare subiect pe 10 cărți. Aceasta este: o parte a corpului - 10 bucăți de fructe - 10 bucăți, și așa mai departe.

Pasul 3. Selectăm tema corespunzătoare pentru desene. Acesta poate fi fotografii, decupaje din reviste, de imprimare de pe World Wide Web, sau altceva de alegere și de imaginația ta.

Pasul 4. lipite cu atenție. Sfat: Adeziv este mai bine pentru a alege un PVA obișnuit, și chiar mai bine daca gatesti pasta (2 linguri de faina si 6 linguri de apă pe foc să fiarbă cu agitare puternică). Copiii mici, de foarte multe ori trage toate în gură - este mai bine dacă placa de Glenn Doman mâinile proprii ai face fara adaos de diferite contaminanți chimici.

Pasul 5. La partea de jos a cardului trebuie să fie scrise în descrierea imaginii. Literele ar trebui să fie de 7,5 cm, font 1 și 5 centimetri. Cerința obligatorie - inscripția în roșu. Puteți utiliza șablonul, scrie-te sau tăiate exemplu de luciu.

De exemplu: imaginea arată o capră, scrie în partea de jos de capră - nimic mai mult.

Etapa 6. La solicitarea cardului din spate este la modă să rămânem două fenomene, cum ar fi o capră sau de capră pe consumul de luncă și chestii, dar fără inscripții.

Pasul 7. În același mod ne pregătim și toate literele alfabetului și numerele. De exemplu. top pepene verde lipirea, scrie în partea de jos litera A, în cărțile din spate: Fata mănâncă pepene verde sau pepene verde pepene galben câmp unde creste. Figuri: scorul de sus la partea de jos a figurii una, următoarele două la baza piramidei și numărul - 2.

După cum vom vedea, tehnica este elementar. Și la întrebarea: cum să facă o carte de acasă, pentru a primi un răspuns cuprinzător.

Cum sa faci un card cu mâinile lui Glenn Doman, DIY!

Feedback de la părinți fericiți, putem concluziona că lecțiile acestei metode de a face tocilari copii, dar este necesar să nu uităm studiile trebuie să facă nu numai dorința, ci și dragoste.

Avantajele metodei casei:

  • Dezvoltarea copiilor de memorie fotografică.
  • percepție și digestia informațiilor în volume mari - este primul pas pentru o bună învățare în școală.
  • obține cunoștințe enciclopedice și dezvoltarea memoriei.

(Vizitat 3.048 ori, 3 vizite azi)

articole asemanatoare: