Cum sa faci un abajur pentru o lampă cu mâinile sale, etapele

Lampa de podea este un fel de prindere, dar metoda de instalare - podea. Este în aceste lămpi oferă, de obicei, umbra. Mai mult decât atât, acest element structural poate fi instalat pe o lumină deasupra capului, un decorativ fixat pe un cablu lung. Dacă niciuna dintre opțiunile prezentate în magazine, nu se potrivea, este foarte posibil de a face un abajur cu mâinile, deoarece această sarcină este simplu de implementat.corp de iluminat de exterior este proiectat pentru utilizarea în interior scop diferit. Acesta poate fi văzut în birou, dar încă frecvent utilizat lampă în organizarea de iluminat case particulare, apartamente, deoarece creează o atmosferă confortabilă, relaxată.

Acest lucru se datorează difuză, lumină scăzută, care sunt caracterizate de astfel de lămpi. O altă tendință de a utiliza - decor interior ca designul neobișnuit al lămpii va face camera mai interesant și mai individual.

Cum sa faci un abajur pentru o lampă cu mâinile sale, etapele

Abajur din pâslă

Abajurul poate fi realizat din diferite materiale (plastic, pânză, lemn, materiale disponibile). Există, de asemenea, diferite forme ale acestui element. Cea mai simplă configurație a două inele de diametre diferite, conectate prin linii de ghidare drepte. Din dorinta de a face un abajur cu mâinile, trebuie să acorde o atenție la tipul de sursă de lumină. Cea mai mică oferă LED-uri de încălzire și lămpi fluorescente.

Materialele necesare pentru fabricarea

Opțiunile cu privire la modul de a actualiza o lampa de podea, o mulțime. Dacă există o lumină bătătorit, nu trebuie să producă un cadru pentru abajur. În cazul de față există vechiul corp de iluminat, puteți face propriile mâini dimensiunea necesară a inelului de sârmă. Acestea vor servi drept elemente de cadru. Pentru umbra, puteți alege o varietate de materiale, cea mai simplă opțiune - pentru a coase tesatura.

 • pânză;
 • bandă măsură;
 • bandă;
 • foarfece;
 • sârmă, pre din acestea trebuie să fie de dimensiuni relevante ale cadrului;
 • cu film „auto-adeziv“;
 • clei;
 • papiota.

Țesătura orice densitate poate fi selectată. Rețineți că acest lucru va depinde de nivelul de reglare a intensității luminoase de iluminat. Este mai bine pentru a face un abajur sub forma unui cilindru, astfel încât să nu se taie probleme dificil de tesatura, mai ales în cazul în care există o mulțime de experiență în cusut. Pe baza cadrului cilindric este foarte posibil să se pună în aplicare un design diferit. Foarte ușor de a face propriile dvs. mâini umbra de fir.Instrucțiuni pentru producerea

Pentru a decora obiecte decorative lampă din tesatura, trebuie să selectați materialul corespunzător segmentului. Apoi, un marcaj în conformitate cu dimensiunile inelului de sârmă, care va acționa ca o lampă de schele. Pentru aceasta, materialul este îndreptat pe orice suprafață orizontală și marginile benzii aderat la acesta, astfel încât materialul nu este alunecarea.

Rămâne doar pentru a face elemente prefabricate abajur. Master class la fabricarea lui:

 • după ce materialul depus pe marcajul (obligatoriu pe verso) pot începe să fie lipite pe folie autocolantă;
 • pentru a face acest lucru cu mâinile, nu este recomandat imediat rupe întregul substrat așa cum a aderat poate forma cute, și, ca rezultat lampa de podea finite va arata neglijent;
 • aplicată la pânza de film adeziv trebuie să fie fixat pe cadru, pentru a începe să facă acest lucru ar trebui să fie la partea de mijloc a segmentului de țesut, se deplasează treptat la porțiunea de colț, și ca un dispozitiv temporar poate veni lianții de papetărie, care ar trebui să ia materialul pe inelul de sârmă;
 • aceleași etape sunt repetate cu tesut de taiere margine diferite, dar va trebui să fie utilizate de fixare al doilea cadru de inel;
 • pe marginile abajurului (în partea de sus și de jos) este lipită o lățime mică a benzii de hârtie, înainte de lianți trebuie eliminate;
 • numai atunci va închide mâinile conectarea cu atenție cusătură la abajur și hârtie bandă, care se poate utiliza același material ca și în fabricarea unui element decorativ pentru lampa.

Pentru a realiza ideea unei a doua propuse mai sus, puteți utiliza această clasă de master, dar numai în etapa finală de construcție a firului acoperit în mod consecvent terminat. De preferință, firul este ales de grosime mare, deoarece procesul de lichidare este mai puțin laborioasă. O altă caracteristică este necesitatea de a utiliza materialul monofonice, ca model de țesătură poate străluci după toate lucrările.

Înainte de lichidare abajur firului, ar trebui să se aplice adezivul, dar face este recomandat benzi într-o direcție perpendiculară în raport cu procesul de lichidare cu filament.

Caracteristicile de restaurare a lămpilor de podea vechi

Variantele de realizare descrise sunt doar o mică parte din toate soluțiile posibile, cu care poate deține mâinile pentru a da oa doua viață la vechile lămpi un etaj. Una dintre cele mai populare și idei simple - pentru a face tricotate element decorativ pentru un astfel de dispozitiv de iluminat. În funcție de tipul și grosimea firului selectat, și o densitate model de intensitate a luminii va varia.

Cum sa faci un abajur pentru o lampă cu mâinile sale, etapele
Alte opțiuni: pictura umbra de bază de hârtie cu mâinile lor, alb-negru sau imprimare color la imaginea imprimantei, utilizarea vechilor unități, de tricotat macrame, folosind un glob vechi. Pentru a pune în aplicare oricare dintre aceste soluții lampă veche poate fi implicate, care are nevoie de actualizare sau de planificare pentru a arunca departe.

Una dintre ideile avantajele descrise este abilitatea de a evita costurile suplimentare. Într-adevăr, în fiecare dintre exemplele de realizare utilizate materialele la îndemână: haine vechi, resturi de material, fir și așa mai departe.

Astfel, pe baza fie de o clasă de master dintr-o varietate oferite astăzi pentru punerea în aplicare a diverse și foarte interesante pentru ideile sale neobișnuite, vă puteți decora camera un element decorativ, a făcut propria lui.

Este de dorit, desigur, se referă la noile lămpi standard de proiectare și spațiul interior nu pentru a obține efectul opus decât se aștepta. Atractivitatea abajur self-made nu este doar un design interesant și neobișnuit, dar, de asemenea, într-un cost relativ scăzut al soluției.