Cum sa faci propriul sistem de iluminare al mâinilor și instalare

 • Fundal iluminat cu LED
 • Instalarea de iluminat propriile mâini
  • Ordinea lucrărilor de
  • Final Cut Tape

De iluminat - aceasta nu este numai foarte frumoasă și eficientă metodă de proiectare, dar, de asemenea, posibilitatea de a monta surse de lumină suplimentare. Ele sunt indispensabile în noapte, când lumina deplină a zilei nu este necesară, dar, de asemenea, mobilierul în întuneric nu vor să se poticnească.Cum sa faci propriul sistem de iluminare al mâinilor și instalare

Cu ajutorul dispozitivelor de iluminat poate face o cameră de un elegant, da un design unic.

Dar mulți maeștri nu știu cum să facă lumina de fundal în sine, și, prin urmare, să refuze posibilitatea de a realiza aceste idei cu propriile sale mâini. În această lucrare nu este nimic dificil. Din moment ce se poate ocupa o persoană cu cunoștințe minime de cablare.

Fundal iluminat cu LED

Cu ajutorul benzi cu LED-uri, care pot fi achiziționate de la orice magazin care vinde produse pentru echipamente electrice și de iluminat, de obicei, următoarele sarcini:

Cum sa faci propriul sistem de iluminare al mâinilor și instalare

Iluminarea cu ajutorul benzi cu LED-uri oferă surse de lumină suplimentare.

 • separare și spațiu zonare;
 • mobilier de design interior, cu lumina de culori diferite;
 • furnizarea de surse de iluminat suplimentare;
 • instalarea de corpuri ascunse sau pe jumătate ascunse.

benzi cu LED-uri funcționează pe principiul dispozitivului semiconductor. radiații optice este generat de un curent continuu. La montarea diodele trebuie amintit că lumina pe care o emit este în intervalul îngust al spectrului. A Specificații bandă și surse de lumină depind în primul rând de compoziția chimică a conductorilor care sunt utilizate la fabricarea iluminării.

Mai recent, iluminarea de fundal a face folosind LED-uri a fost afacere foarte costisitoare. Acum, la dispoziția publicului banda. Principalul său avantaj în instalare ușoară. Un astfel de material poate fi tăiat în bucăți de orice lungime și montate pe aproape toată suprafața existentă.

LED Strip Light - nu este singura modalitate de a face lumina de fundal. Mâinile lui se pot instala spoturi luminoase, lămpi cu halogen, și dispozitive similare. Dar diode au o serie de avantaje:

 1. Design-ul nu este, practic, încălzită în timpul funcționării.
 2. Banda este insensibil la vibrații, astfel încât acesta poate fi instalat, de exemplu, un frigider sau o hotă.
 3. Serviciul de diode Perioada de garanție fără înlocuire poate fi de până la 20 de ani.

Cum sa faci propriul sistem de iluminare al mâinilor și instalare

Principalii parametri ai benzilor diode.

În plus, puteți achiziționa diode prevăzute cu un strat protector suplimentar de silicon. Aceste benzi pot fi instalate în condiții de umiditate: pentru mobila de bucatarie, acvarii, fantani de interior și altele asemenea.Având în vedere că banda poate fi împărțită în mai multe părți, apoi utilizați pentru a întruchipa o varietate de idei de design. De exemplu, un punct de-diode, sunt formate din aceste modele, iluminate worktop sau decora dulapuri. Utilizarea lor depinde de imaginatia ta.

Înapoi la cuprins

Instalarea de iluminat propriile mâini

Pentru a asigura banda, aveți nevoie de următoarele materiale:

 • benzi finisate cu diode;
 • cablu conductor;
 • conectori pentru conectarea benzii;
 • sursa de alimentare (în mod normal, vândute complet cu banda).

De asemenea, ar trebui să stoc pe banda adeziva de construcție cu două fețe. El nu are nevoie numai atunci când banda este deja prevăzută cu un strat de adeziv. Pentru instalarea va fi util sau de papetărie ascuțit cuțit de dulgher și un profil de plastic.

Cum sa faci propriul sistem de iluminare al mâinilor și instalare

Imagine 1. Schema de montaj benzi cu LED-uri.

Înainte de a începe să faci iluminat, asigurați-vă că pe bandă nu există nici un prejudiciu externe și defecte. Verificați unitatea și montați materialul de marcare. Tensiunea pentru care sunt proiectate, ar trebui să fie identice (este recomandat să cumpere kituri gata făcute). Dacă știți cum să lipire, este posibil să se facă fără clipuri speciale de conectare. Dar astfel de dispozitive de blocare de ajutor pentru a colecta un design fiabil și durabil, cu nici un efort suplimentar. Și pentru a seta clipul nu are nevoie de aptitudini speciale.

Schema de instalare de benzi cu LED-uri este prezentată în imaginea 1. În urma acestui desen, acesta poate fi ușor de auto-iluminare.

Înapoi la cuprins

Ordinea lucrărilor de

În primul rând trebuie să definiți elementele de contact. În producția de produse din China, care în România sunt cele mai comune, acestea sunt situate în 3 diode. Dar această nuanță în funcție de producător și model de design. În orice caz, reducerea sarcinii administrative ar trebui să fie efectuată în acest loc. Deci, înainte de a cumpăra trebuie să vă asigurați că banda poate fi împărțită în segmente de lungimea dorită.

Capetele cablului este energizat de izolator purificat pe o lungime de 10-15 mm. Acest lucru trebuie făcut cu mare atenție, deoarece există riscul de a deteriora miezului. Pentru instalare, trebuie să utilizați un cuțit cu o lamă ascuțită. După ce se termină stripat, puteți colecta lanțul de montare.

Ca regulă generală, firele sunt etichetate brun (roșu, galben) și alb.

Cum sa faci propriul sistem de iluminare al mâinilor și instalare

Schemă de conexiuni benzi cu LED-uri.

Primul tip de fire destinate pentru conectarea la un plus, al doilea - minus. Puteți conecta firele prin lipire sau clipuri de montare. Indiferent de metoda utilizați, asigurați-vă că capetele nu sunt în contact unul cu celălalt (nu atingeți).

Toate accesoriile trebuie să fie izolate cu atenție. Puteți utiliza un obișnuit sau o bandă adezivă specială. Al doilea tip de izolator este vândut în magazinele de specialitate. Avantajul acestui material este faptul că este aproape imperceptibil pentru sârmă.

Înapoi la cuprins

Final Cut Tape

Fiecare contact fișă este mai întâi izolat separat, iar apoi întreaga unitate de asamblare este fixat. Aveți grijă să nu rămână zone neizolate. Toate conexiunile trebuie să fie de încredere. Este mult mai înțelept să se ascundă este cablu prea estetic plăcut decât să primească „defalcare“.

Capătul liber al firului conectat la conectorul. Este identic cu cel utilizat pentru a conecta dispozitive mobile și echipamente de calculator, astfel încât necesitatea de a utiliza un terminal dedicat acolo. La conectarea sârmă, marcate izolat trecut spre interior și peste alb permis maro.

După încheierea instalării asigurați-vă că pentru a verifica conexiunea cablului. Este suficient pentru a conecta sursa de alimentare la rețea. În cazul în care structura este asamblată corect, LED-urile vor începe să lumineze intermitent.

Înainte de fixarea benzii degresa în sine, curățați-l de praf și murdărie. Nu este necesar să se utilizeze solvenți, acestea pot deteriora suprafața de montare. Este suficient să se ocupe de mobilier sau peretele unei soluții de spălare obișnuită. După aceea, stratul de adeziv cu hârtia protectoare este îndepărtată, iar centura este fixat în locul destinat acestuia.

„>

Cum sa faci propriul sistem de iluminare al mâinilor și instalare