Cum sa faci podeaua din vestiar cald lor diagrama mâini, foto și video de pas cu pas

Baie rusă presupune o sală de așteptare caldă, în cazul în care vă puteți relaxa, bun pentru abur în camera de aburi. Zona Cosy dressing protejează aburul din aerul rece, dar, de asemenea, servește ca o locație confortabilă pentru o distracție relaxantă. Unul dintre factorii pozitivi pentru aceasta este de încălzire prin pardoseală în vestiar. Cum de a face acest lucru și ce materiale sunt necesare pentru acest lucru - în articolul nostru. 1. norme de confort
 2. posibil capac
 3. Utilizarea de podele din lemn
 4. încălzire forțată în vestiar
 5. izola câmpuri electrice
 6. Mats pentru baie

norme de confort

Asigurați-vă armonie pentru întreaga băile cu succes o planificare adecvată și amenajarea rațională a spațiului. confort sporit promovează respectarea acestor reguli:

 • arată armonios baie de aburi și o sală de schimbare asieta, realizate în același stil;
 • asigură maximum de izolație care rămân stabile în interiorul temperatura camerei schimbare pentru o lungă perioadă de timp

Cum sa faci podeaua din vestiar cald lor diagrama mâini, foto și video de pas cu pas

 • a scăpa de condensare face ventilatie bine organizat.

Pentru izolarea pereților satisface materialele tradiționale și sintetice, cu o conductivitate termică minimă. Cele mai multe dintre ele merge împreună cu substratul folie.

posibil capac

Floor se referă la interior la cele mai cool zone, care cu greu de temperatura crește peste 30 0 C. Pentru izolarea termică a încăperii podelei de schimbare poate folosi practic orice material:

 • podele din lemn;
 • sapa de beton;
 • placi ceramice.

Este de dorit să se asigure spațiu pentru drenarea pantă a excesului de umiditate. De aceea, înainte de a izola podeaua din camera de toaletă cu mâinile sale, ar trebui să fie rezervate la nivel de construcție.

Nu poate fi utilizat în podea care acoperă materiale sintetice, fuzibil cum ar fi linoleum. Este capabil de sub influența temperaturilor ridicate să se topească și să elibereze mirosurile toxice care aduc prejudicii sănătății.

Planul de a izola dacă podeaua ar trebui să fie în sala de pansament sau dimpotrivă, modul de a face podeaua din vestiar cald, trebuie să aveți înainte de începerea lucrărilor de construcție. Acest lucru se datorează faptului că, pentru fiecare tip de izolație a avut loc de muncă auxiliare legate de instalarea diferitelor tipuri de încălzitoare.

Utilizarea de podele din lemn

Cel mai comod de utilizat în camere de baie și o sală de așteptare în timpul speciile de arbori de instalare podea, cum ar fi zada, brad, pin, molid. Etajul coniferelor sunt cele mai raționale, deoarece includ un anumit procent din gudron de lemn. Ea este oarecum prelungește etajele de service în vestiar, stivuite cu mâinile lor. Există două tipuri de finisaje din lemn:

In primul caz, formează baza jurnalului de lemn, înecat în turnarea betonului sau lut. Partea superioară constă într-o scândură de lemn. În această acoperire, care trebuie să aibă o pantă mică spre mijlocul sau sub anumită direcție. Punctul minim trebuie să rămână cu zăbrele gaura, oferind drenarea excesului de umiditate să se scurgă sau de casă baia de ulei.Aceste etaje în vestiar de copac reprezintă cea mai simplă opțiune de executare. Dar de construcție are anumite dezavantaje. Podele este de scurtă durată, și va fi destul de rece.

Cel mai adesea, proprietarii băilor se gândesc cum să facă podeaua din sala de așteptare care curge. Pentru a face acest lucru, turnat straturi de nisip și pietriș, care se toarna o sapa de beton. Astfel, suprafața observată formarea îngustează la o pre-pregătită de golire șanț. Profilat după forma de cărămidă sau de inele din beton.

Pe coloane speciale stivuite Eider, iar pe partea de sus a acestora penetreze scutul bord cu un decalaj între elementele individuale de 5-7 mm. Acest lucru va asigura trecerea și excesul de umiditate și nu va bloca ieșirea cu umflarea lemnului.

încălzire forțată în vestiar

Înainte de a izola podeaua vestibulului, necesare pentru a determina agentul de răcire primar. Pentru băi, care pot fi instalate cazan, va fi necesar să se doteze sala de așteptare de tip cabluri apă „pardoseală caldă“. apă caldă menajeră este asigurată din cazan și instalația trebuie să fie făcut în prealabil.

Pentru a utiliza conducte-l din astfel de materiale:

Ca agent de răcire adesea apa sau etilenglicol.

Pentru băile, care sunt situate într-o clădire separată, și sunt utilizate în mod regulat, este recomandat pentru a umple fluidele de sistem cu punctul de congelare scăzut (conținând alcool), peremerzaniyu să nu supună întregul sistem.

Pentru așezarea utilizate suprafețe nivelate anterior, izolatori termici protejate, paroizolyatorami încălzitoare și nu permite scurgeri de căldură în sol pur și simplu. Când o acoperire de pardoseală din materialul stratului exterior utilizat în vestiar cu baza de adeziv sau betonul normal.

Confortul acestui design sunt evidente, dar dezavantajele sunt incapacitatea de a repara sau a lucrărilor de întreținere. De asemenea, nu există nici un control vizual asupra stării de conducte umplute cu beton. Strat de finisare este adesea montarea plăcilor ceramice.

izola câmpuri electrice

Destul de des, există un câmp electric într-o baie de încadrare vestibul cald sau alte specii de abur. Acesta poate fi de două tipuri:

 • folosind cablu electric;
 • folosind sisteme de încălzire de film.

Pentru cablul de încălzire va avea nevoie de un emitent de căldură de material de aproximativ 250 W per m 2. Design-ul nu utilizează apă sau alt lichid ca agent de răcire. Se încălzește cablul. Se descompune bucle pe o suprafață plană sau un melc fără a se suprapune reciproc, și apoi turnat înălțimea sapa de beton de 3-5 cm.

Cum sa faci podeaua din vestiar cald lor diagrama mâini, foto și video de pas cu pas

Ajustarea se realizează cu ajutorul unui termostat încorporat în perete. proces de încălzire începe imediat după includerea sa în rețea. Această lipsă de inerție crește eficiența sistemului. Un dezavantaj al de încălzire prin pardoseală electrică în sala de schimbare este un consum de mare putere.

Utilizarea filmului pentru încălzirea relevantă în cazurile în care nu există nici o posibilitate de a folosi turnarea betonului, deși utilizarea unui astfel de strat este acceptabil. Filmul este fixat pe orice suprafață cu bandă adezivă. Protejare piese electrice de umiditate va fi capabil de a folosi stratul de impermeabilizare, a pus pe partea de sus încălzire prin pardoseală în vestiar, montate pe propriile sale mâini.

Chiar și în cazul defectării unuia dintre elementele electrice care utilizează sexe de film de odihnă sistem va funcționa în modul normal.

Mats pentru baie

O modalitate foarte bună de a proteja nu numai picioarele de frig, dar chiar și protejează pielea de arsuri. În cele mai multe cazuri, covoare de baie din materiale naturale - fetru, lână, etc. Dimensiunea de saună trebuie să se potrivească la magazin pentru a se potrivi pe mai multe persoane, sau să cumpere separat pentru fiecare.

În ceea ce privește pomoechnye, vor fi, de asemenea, foarte relevante acoperite cu pâslă, dar este mai bine de a alege una care se face pe baza de cauciuc. Aceste covoare sunt foarte ușor să se spele, se usucă relativ repede și nu dau picioarele calde, chiar dacă podeaua este izolat termic suficient de calitate.

Sala de așteptare va fi, de asemenea presare simțit (ne da tot timpul, de exemplu, deoarece costul de simțit 1,5-2 ori mai ieftin decât lână), pe baza de cauciuc. Cauciuc, în acest caz, acționează ca un izolator suplimentar. În plus, aceste acoperiri sunt foarte ușor de curățat cu o mătură sau un aspirator la finalul procedurilor de baie.

Dupa baie este de peste, asigurați-vă că pentru a dezinfecta rogojini. In mod ideal, ar trebui să fie tratat cu un compus alcool și se usucă la soare (vara si primavara). Iarna încă covor umed este tratat cu alcool sau dezinfectant, după uscare, re-rula.