Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte

Este o greșeală să credem că numai jumătate de sex feminin a umanității caută ajutor magic în materie de dragoste. Barbatii sunt, de asemenea, nu străin la astfel de sentimente și favorit, uneori, obsesia peste margine, mai ales în cazul în care jetoanele nu găsesc un răspuns în a doua jumătate. Un om îndrăgostit este gata pentru toate condițiile pentru a logodnicei a atras atenția asupra lui să-l și o vraja puternica de prietena lui nu este o excepție. Cu toate acestea, puțini dintre masculul reflectă gravitatea unei astfel de etape, precum și consecințele sale.Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte

Consecințele unei iubiri de magie

Vrajile de dragoste pot fi împărțite în mai multe grupe:
• Terenuri. Acest act simplu, în care obiectul atenției nu este înconjurat de un efect magic complet și poate avea de asemenea o rezistență de energie. Mai ales în cazul în care puterea de fata este suficient de puternică pentru a rezista o astfel de magie. Asemenea acțiuni în ritualuri este de scurtă durată, dar uneori poate da un rezultat bun.
• Privorot de magie albă. Aici situația este ceva mai complicată, ca urmare a intra fluxurile de energie care descompun puterea de protecție Fata de fundal și ea începe să se simtă simpatie pentru cineva care a făcut vraja ei. În ciuda faptului că magia albă nu este destinat pentru puterea devastatoare, consecințele pot fi neplăcute. Acesta poate fi boli comune ca obiect vizat de vraja si de cel care a făcut-o. Nu este exclus, și pierderi mari de resurse materiale.
• Privorot pe magie neagră. Apoi, rezultatul nu va dura mult timp, și prea iubiții literalmente veni de funcționare, după o perioadă scurtă de timp. De obicei, o vrajă puternică pentru a reveni fata ajuta destul de des. Dar consecințele unei astfel de mutare este foarte gravă, aceasta poate fi o boală, alcoolism, tendințe sinucigașe de caracter, probleme în toate sferele vieții.

Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte

Prin urmare, pentru a recurge la energii magice trebuie să se gândească de mai multe ori. La urma urmei, dacă vraja va fi deschis, clapa poate lovi mult mai greu pentru cineva care a început să folosească magia primul. Poate bomboane, flori și courtesies gentlemanly preferabile pentru a schimba energia unei persoane dragi, și, astfel, să schimbe viitorul și să-l rănesc.

Termeni și practică

În cazul în care, în ciuda avertizării pericolului de a recurge la forțe magice de dorința de a acționa, nu este pierdut, este necesar să se asculte câteva sfaturi:
1. Efectuarea unei acțiuni ritual în casă, este necesar să se pregătească pentru respectarea meticuloasă cu toate condițiile. Numai în acest caz, rezultatul nu va dura mult timp.
2. Toate ritualurile sunt efectuate doar în timpul unei noi luna. Acest lucru va permite sentimentele de o fată să crească cu energia din mareele de lumini de noapte.
3. Rezultatul depinde de corectitudinea ritualului ales, astfel că el a fost în valoare de pozitiv la locul de muncă și de studiu de cel puțin 10 loturi diferite. Acest lucru va da posibilitatea de a găsi unul care este potrivit în toate privințele.
4. În cazul în care ritualul sau în curs de pregătire sa folosit ceva din cimitir, este mai bine să-l abandoneze, pentru a evita consecințele neplăcute.


5. Toate ritualurile sunt realizate într-o formă pură, fără nici un tam-tam. Este mai bine să se relaxeze și amintiți vremurile bune petrecute cu cel ales.

Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte

Privorot fotografie

vraja fată puternică pentru a fotografia este real numai dacă imaginea pe hârtie. Dacă există o fotografie în format electronic, este sigur pentru a fi imprimate. Dimensiunea fotografiei nu este esențială, cel mai important, înainte de dragostea ortografică pentru a regla la fel de fată să se simtă apropierea și căldura ei.

Ritualul a început doar în forma sa pură, purtând haine civile, cu un minim de elemente de fixare.

Ridicarea o fotografie favorit, merită să spun aceste cuvinte:

„După cum se ascunde steaua ocean, mare, în ceață, vântul a condus imaginea de ceață (numele fetei) mi-a arătat. Ea vrea să fie cu mine, voi stabili de unul singur. "

După repetarea de trei ori este necesar pentru a ascunde fotografia de sub pernă și du-te la culcare. Un astfel de ritual ar trebui să fie efectuate pe tot parcursul lunii noi în fiecare zi. De-a lungul timpului, după o astfel de vraja de dragoste va avea un impact asupra fata de vis si ei sunt foarte sensibile la vis, astfel încât se poate aștepta doar pentru rezultat.

Acțiuni după o vraja de dragoste

După riturile nu trebuie să se aștepte ca totul se va întâmpla de la sine. Sarcina principală în cucerirea iubitei rămâne aceeași. Acesta ar trebui să ofere favoruri, cad pe ochii ei, cu fața în locuri publice și să-și petreacă timpul în compania ei, cadouri și flori, de asemenea, nu a fost anulat. Conștiința fată după ritual a fost deja pregătit astfel încât doar pentru a face un efort suplimentar pentru a se asigura că cred necondiționat în sinceritatea sentimentelor și a trezit-o.
Principalul lucru este să nu pierdeți punctul de convergență, fata este foarte gelos obiectul de simpatie, și va încerca să descopere cele mai mici defecte. Prin urmare, comportamentul corect și precizia de acțiune va garanta cele mai bune rezultate.

Ați putea dori, de asemenea:

Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Sorții sunt periculoase pentru cine vrăjește și ce consecințele acestora
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Cum sa faci o dragoste vraja meciurilor jucate și consecințele sale
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Cum sa faci o vraja dragoste pe un om țigară și ce consecințe
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Cea mai ușoară vraja fără consecințe
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Cum sa faci o dragoste vraja pe sânge de la un deget - orice consecințe.
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Cum sa faci o vraja oglindă, și ceea ce este periculos
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Cum sa faci o vraja dragoste asupra sănătății umane și ce consecințe
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Cum se scrie în luna respectivă și care sunt consecințele unei astfel de vraja de dragoste
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Care sunt semnele care nu pot fi eliminate
Cum sa faci o vraja puternica pe fata si ce consecinte
Cum sa faci o dragoste vraja „Black Petitor“ și consecințele sale