Cum sa faci o ușă în condiții de siguranță, cu propriile sale mâini din materiale de bord, pregătirea, instalarea

 • dimensiune;
 • grosimea foii de ușă;
 • finisaje de realizare.

În cazul în care planurile tale pentru reparații capitale în apartament, în care urmează să efectueze înlocuirea tuturor ușilor, atunci, desigur, costurile vor fi destul de severe.Cu toate acestea, puteți economisi în mod considerabil pe structura ușii, dacă le face cu mâinile. Pentru a face acest lucru posibil, trebuie să pre-cumpărare de materiale pentru a construi aceste produse, și, în plus, în timp ce necesitatea de a respecta cu strictețe tehnologia de fabricație a acestora.

Cum sa faci o ușă cu propriile sale mâini?

Orice produs care nu se poate face fără a materialelor necesare. Ele trebuie să fie de bună calitate. Numai în acest caz, produsul finit va fi o lungă perioadă de timp. Pentru fabricarea de usi din lemn au nevoie de următoarele materiale:

 • Cum sa faci o ușă în condiții de siguranță, cu propriile sale mâini din materiale de bord, pregătirea, instalarea
  panouri de pin;
 • foaie fibrolemnoase;
 • nivel de construcție;
 • șurubelniță;
 • șuruburi;
 • pătrat;
 • un ciocan;
 • șurubelniță;
 • daltă;
 • clei tâmplar;
 • ruleta;
 • creion;
 • șmirghel.

Chiar dacă nu aveți experiența necesară în tâmplărie, iar în acest caz, puteți face o ușă din lemn, cu propriile sale mâini. În această lucrare, nu este nimic dificil. Cel mai important lucru - să cunoască tehnologia de performanță de muncă. În ceea ce privește instrumente de lucru, au nevoie de o cantitate mică, și să cumpere nimic nu trebuie să, pentru că în procesul de fabricație utilizează instrumente care sunt în arsenalul orice gazdă.

Dacă în timpul utilizării instrumentelor mai complexe, se va crea un produs de calitate, ale căror caracteristici nu va fi nimic să cedeze structura ușii de producători mari.

Efectuarea canatul de ușă

Cum sa faci o ușă în condiții de siguranță, cu propriile sale mâini din materiale de bord, pregătirea, instalarea
La etapa inițială, este necesar să se definească dimensiunile foii de ușă. Acestea depind în mare măsură de parametri, cum ar fi dimensiunea cadrului ușii. În acest caz, în cazul în care caseta este gata, este necesar să se măsoare dimensiunea în interiorul și se scade din rezultatul obținut de 4 milimetri. Diferența între ușă și produsul ușii caseta nu trebuie să depășească 2 mm.

În cazul în care pragul cutiei lipsește, atunci clearance-ul de sus ar trebui să fie de 2 mm, iar partea inferioară ar trebui să fie egală cu 10 mm.

Pentru produsele de uși, instalarea care este efectuată într-o baie sau baie, trebuie să lăsați un spațiu egală cu 10-15 mm. Acest lucru trebuie făcut pentru a se asigura că o ventilație corespunzătoare a fost furnizat în cameră. În partea superioară a dimensiunii decalaj caseta ar trebui să fie de 2 mm.

Procesul de luare a web

Pentru a face ușa cu propriile mâini, este necesar să se pregătească un plăci cu două tăișuri. Grosimea lor ar trebui să fie de 30 mm. De asemenea, nu se dispensa de producția produsului și fără foaie fibrolemnoase. Ar trebui să aleagă un material de bună calitate, care nu are nici un fisuri sau deformări. În acest caz, structura ușii asieta pentru a fi format fără nici o problemă.

 1. Ar trebui să fie pregătit să taie foaie fibrolemnoase, astfel încât să se obțină două elemente egale. Acestea trebuie să respecte mărimea ușii.
 2. Este necesar să se efectueze controlul de linii orizontale și verticale, care este necesar să se utilizeze nivelul constructorului. Aceasta va contribui, de asemenea, să monitorizeze respectarea de unghiuri drepte.
 3. Dacă luați loc să fie o curbură pe cadrul ușii, și unghiuri drepte stricte lipsesc, în acest caz, atunci când se creează un panou de ușă ar trebui să urmeze forma de cutie. Această metodă este utilizată în cazurile în care abaterile în colțurile unui minor. Apoi, datorită tesatura de montaj, puteți crea un design usa de înaltă calitate și de a elimina nevoia de înlocuire a cadrului ușii.

Efectuarea de tocul ușii

Cum sa faci o ușă în condiții de siguranță, cu propriile sale mâini din materiale de bord, pregătirea, instalarea


Apoi trece la următoarea etapă de fabricare a ramei canatului. Pentru a crea este necesar să se pregătească o placă de 25 mm grosime și lățime de 150 mm. Pentru cadrul pe care doriți să utilizați o placă uscată, care nu trebuie să fie deteriorate, iar pe suprafața matriței trebuie să fie absent. Optim, în cazul în care ușa de la crearea acestui element este folosit panouri de pin, ca lemnul copacului este mai puțin susceptibil la alte procese de degradare.

După aceea, tăierea două părți ale acestui consiliu. Dimensiunea rezultată bara trebuie să se potrivească cu înălțimea ușii. Apoi, efectuați trei unități de debitare egale în mărime cu lățimea ușii.

Bara din mijloc poate avea mai multe dimensiuni mai mici. Această condiție trebuie îndeplinită, deoarece rezistența ridicată a carcasei este asigurată în acest caz. De asemenea, este necesar pentru a bloca dispozitivul sau dispozitivele de blocare la uși.

În continuare, trebuie să efectuați măcinarea marginilor semifabricatelor, care foloseste hartie abraziva.

Barele pot avea aceeași lățime. Dacă aveți dorința de a da un aspect mai original, pentru a crea produse, care pot fi folosite pentru barele de cadru de diferite grosimi.

Asamblarea structurii ușii

Pentru a obține un produs de calitate, este necesar să se efectueze asamblarea cu mâinile lor într-un model specific. Acest lucru va reduce timpul procesului de fabricație a ușilor din lemn și pentru a evita erorile în procesul de creare a acesteia.

Ansamblul de circuit de usi din lemn

Cum sa faci o ușă în condiții de siguranță, cu propriile sale mâini din materiale de bord, pregătirea, instalarea
Prima este pus pe podeaua preforme Fiber. Ea ar trebui să se întindă pe podea, cu partea netedă.

Este de dorit să se stabilească o hârtie groasă, sub piesa de lucru, care va evita deteriorarea pardoselii. Apoi, piesa este plasată în două picioare ale Fiberboard tocul ușii. Ele sunt apoi plasate trei bare transversale, preparat mai devreme.

Instalarea acestor bare trebuie să fie făcută la capetele lonjeroanele de cadru mincinoase. Piese de schimb pentru a fi îmbinate, astfel încât în ​​cele din urmă transformat un dreptunghi. Când se procedează astfel, efectuați alinierea marginilor exterioare ale cadrului cu fibrolemnos piesei de prelucrat.

Apoi, va trebui să decidă în cazul în care acesta va fi plasat deasupra produsului, și în cazul în care partea de jos. Apoi, aveți nevoie pentru a rezolva problema cu geam: dacă va fi prezent în proiectarea ușilor sau vei administra fără el. În cazul în care comandantul decide să organizeze, atunci ai nevoie pentru a înțelege ce va fi dimensiunea. După care aveți nevoie pentru a rezolva o altă întrebare importantă: în cazul în care va fi amplasat de blocare și mânerul portierei. În cazul în care planurile tale pentru instalarea produselor ușă cu blocare îngropate, grosimea barelor din cadrul ușii trebuie să fie mai mare de 30 mm.

În funcție de mărimea paharului va fi instalat în ușă, grindă transversală montată deasupra sau sub 5 cm de la locațiile lor. Conformitatea cu unghiul de 90 de grade se realizează prin utilizarea unui nivel de spirit.

Când ați terminat cu ea, creând un semn pe panouri în locuri unde se intersecteaza. Acest pas este necesar pentru a se putea conecta cu fiecare alte elemente structurale. După aceea, plăcile sunt aplicate mărci de creion, astfel încât atunci când ansamblul de produse nu le amesteca.

Marcajul trebuie să fie făcută pe fibrolemnos, apoi să știe cum să poziționeze panourile de cadru. Ei delimiteze interior. Această procedură este necesară pentru a marca locul pe care va fi apoi aplicat adeziv.

Apoi, un marcaj pe toate plăcile transversale, cu excepția media. Ei spun patru puncte, care vor fi apoi găurite cu un diametru de 3 mm. După aceea, placa trebuie să fie eliminate și de a efectua conexiuni pentru tăietură adâncă.

Acum aveți nevoie pentru a produce un vârf. care va fi o suprapunere directă cu ferăstrăul jumătate grosime bord. Când toate articulațiile degetelor vor fi efectuate, trebuie să instalați componentele în poziție. Instalarea lor trebuie să fie efectuate în așa fel încât au fost excluse proiecțiile.

Apoi, puteți trece la asamblarea foii de ușă pe un plan plat, evitându-se astfel deformarea produsului.

În continuare, se aplică adeziv pieselor marcate în rosturile cu scândurile cadrului. De asemenea, compoziția adezivă este acoperită și vârfuri, și apoi toate elementele sunt stabilite în loc.

În partea de sus a cadrului, de asemenea, nevoie pentru a crea o gaura, apoi se verifică precizia unghiurilor. Apoi, răsuciți șuruburile.

Cum sa faci o ușă în condiții de siguranță, cu propriile sale mâini din materiale de bord, pregătirea, instalarea
Acum începe să aplice compoziția adezivă pe planul superior al cadrului. În plus față de care au nevoie pentru a acoperi partea superioară și fibrolemnos. Instalarea sa se face din partea de sus. Rezultatul este un design care constă din două foi de PFL si rame din lemn din mijloc. , Sarcina este montat pe ea dimensionării a fost efectuată fără defecte. Este necesar să se pune o bucată de pfl lipite pe produs, iar apoi a pus sarcina pe partea de sus a acesteia. Atunci când cimentul adeziv se va întări, sarcina este îndepărtată. Producere de uși poate fi considerată completă.

Acum ai nevoie doar pentru a efectua un decor creat prin design. Termina fiecare parte a ușii produsului poate fi diferită. Când selectați căptușeala ușii este mai întâi necesar să se concentreze pe interiorul spațiilor. Dacă doriți, puteți efectua uși de izolare termică. Acest lucru este extrem de important în cazurile în care create de ușă vor fi utilizate ca intrare. În conformitate cu spațiul de proiectare este selectat pentru un produs usi interior. Este posibil să picteze vopsea, lac sau pentru a efectua alte materiale de placare.

concluzie

Dacă aveți nevoie de o ușă de lemn într-un apartament sau o cameră, nu este necesar să-l cumpere în magazin. O poți face singur, chiar și fără experiență. Achiziționați materialele necesare pentru munca. Acestea trebuie să fie de înaltă calitate, deoarece afectează durabilitatea produsului. Înainte de a lucra ar trebui să fie familiarizați cu activitatea de tehnologie. Urmând pașii în procesul de creare a unui produs, puteți face un produs robust, care va servi pentru mai mulți ani, și va fi un decor minunat pentru interior casa ta.

Erofeev Sergey Viktorovich