Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie

În orice casă nu se poate face fără un asistent de origine, care este o șurubelniță. Acesta este un astfel de dispozitiv electric care poate fi folosit nu numai pentru a înșuruba șuruburile, dar, de asemenea, pentru a fora găuri.

Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu bateriePrincipalul avantaj al acestui dispozitiv este mobilitatea, care permite ca bateria la 12 volți. Există, de asemenea, versiuni mai puternice de surubelnite, o baterie cu o tensiune de curent continuu de 18 volți.

Dacă dispozitivul pentru o lungă perioadă de timp nu utilizați, bateria să se descarce, care este un factor negativ. Când bateria devine inutilizabil, șurubelnița este inutil, astfel încât să învețe cum să transforme o șurubelniță alimentat de 220 de volți, cu propriile lor mâini.

Moduri de a rezolva problema

Un instrument, cum ar fi o șurubelniță, deși este cel mai popular, dar încă nu fiecare om bun-l folosește zilnic. În fiecare zi, bateria este supusă unei evacuate în mod spontan, cauzând rupt design de produs interior.

Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie
Odată ce bateria nu ține câteva minute, se pune întrebarea, ce să fac acum cu șurubelnița? Puteți cumpăra o nouă baterie, dar pentru a începe cu ea ar trebui să fie găsit, pentru că pentru a găsi exact o astfel de structură a elementului de alimentare este posibilă numai de la dealerii autorizați. A doua opțiune - pentru a arunca șurubelniță și să cumpere una nouă, a cărei valoare este egală cu cel puțin 2-3 mii de ruble (acesta este produsul de calitate medie). A treia opțiune este cea mai simplă, dar în același timp, este nevoie de aplicarea unor eforturi - pentru a efectua produse de remontare sub tensiune de la tensiunea de curent alternativ.

Beneficiile cea mai recentă versiune a următorilor factori:

 • Nu este nevoie de continuă încărcare a bateriei, care este foarte enervant în timpul unui proces de lucru;
 • Acum puteți stoca șurubelnița la fel de mult cât este necesar, fără să se gândească la faptul că bateria în fiecare zi pentru descărcare de gestiune;
 • cuplu constant, care va furniza energie de la sursa de alimentare.

Dintre toate avantajele vor fi doar un singur dezavantaj, care se datorează necesității de a conecta dispozitivul la o priză de alimentare, astfel încât produsul în timpul funcționării trebuie să fie legat la rețeaua de alimentare.

Materiale și instrumente

Pentru majoritatea de-a treia opțiune poate părea complicată, este mult mai ușor de a cumpăra un dispozitiv nou, și să-l utilizați pentru mai mulți ani. De fapt, o mașină de înșurubat veche va dura chiar mai mult, dar este necesar pentru a restabili. Fă-l destul de ușor, și va necesita următoarele instrumente și materiale:

 1. Încărcător, care joacă un important rol de baterie devreme.
 2. Stranded cablu electric.
 3. Bateria de șurubelnița, care a ajuns în stare proastă.

Dintre instrumentele necesită o bandă de lipit de fier, acid, sudură și adeziv.

Toate aceste detalii vor ajuta la transformarea șurubelnița pentru a fi capabil să-l conecteze la 220 Volt.

De unde începe munca

 1. Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie
  Pentru a modifica șurubelniță sub puterea AC 220 este necesară în primul rând pentru a lipi electrice încărcător de contact sârmă. Dar, pentru că firul este conductor de cupru și alamă bornele de alimentare cu energie, apoi conectați-le va fi foarte dificil. Dar, în lume nu există nimic posibil, așa că vom folosi acidul ca un conector. Acid necesară pentru a trata terminalele încărcătorului, și apoi lipire contactele conductoare. Conexiunea trebuie să fie de înaltă calitate, deoarece depinde de contactul, iar funcționarea dispozitivului.
 2. În etapa următoare este supus rework bateria veche. În acest scop, este necesar să fie demontat și se scoate din toate interior. Deși producătorul nu recomanda, dar avem nevoie de un design de baterie. În timpul dezasamblarea bateriei este important să se folosească echipamentul de protecție și nu arunca gunoiul în conținutul intern, și pentru a produce eliminarea acesteia. Carcasa bateriei trebuie să fie plasate mărfurile, care va fi contragreutatea.
 3. După ce în interiorul bateriei este îndepărtată, se procedează la procesul de lipit contactele libere ale cablului electric la bornele bateriei, situate în interiorul carcasei.


Important! În timpul lipirii este important să se controleze polaritatea, dar în cazul în care nu se conformează, atunci se va întâmpla nimic teribil, dar dispozitivul va funcționa în direcția opusă. Dar, cu ajutorul unui comutator, această situație poate fi rezolvată cu ușurință.

cablu electric este pus în bateria din exterior, ceea ce face un diametru gaura necesară construcție specială. După aceasta, este important să vă asigurați că cablul este fixat în siguranță, în proiectarea de locuințe a bateriei. Pentru a face acest lucru, trebuie doar banda de mascare, cu care să înfășurați cablul din interior și exterior, făcând astfel blocarea. După aceasta, se introduce șurubelnița în cazul bateriei și utilizați în alte scopuri.

În cazul în care, cu toate acestea, a venit în stare proastă, iar sursa de alimentare, nu fi supărat, pentru că există și alte opțiuni, cum ar fi șurubelniță cu reglaj electric:

1. Sursa de alimentare de la PC

Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie

Putere pentru șurubelniță poate servi ca o unitate de PC-ul, care este mult mai ușor de găsit decât o baterie nouă pentru dispozitiv. Avantajul sursei de alimentare de la PC-ul este faptul că producția nu poate primi diferite cantități de curent, ceea ce este foarte important.

Design-ul sursei de alimentare de la PC-ul are un sistem de răcire pentru a asigura răcirea transformatorului și elementele constitutive, astfel încât să puteți observa imediat că acest tip de putere este de lungă durată, iar în următorii câțiva ani vei uita despre problemele cu șurubelnița.

2. Vechea sudare invertor

șurubelniță Powered, puteți utiliza sudura invertor vechi, dar va necesita abilități cu teoria electrică. La urma urmei, în același timp, asigurați-vă că pentru a adăuga o bobină secundară a transformatorului, care va da posibilitatea de a ajunge la ieșire este putere destul de potrivită pentru blocul motor electric. De aceea, înainte de a conecta șurubelnița electrică la aparat de sudură trebuie să fie măsurate pe curentul de ieșire și de tensiune, care trebuie să corespundă dispozitivului.

3. acumulator auto

Ultima opțiune - ea avtoakkumulyator, care poate fi conectat la șurubelniță și să-l utilizați în locuri în care este imposibil să se obțină puterea de 220 de volți. Dezavantajul acestui dispozitiv este că o șurubelniță lungă la locul de muncă nu funcționează, ca sursa de alimentare auto este descărcată rapid. Prin urmare, în cazul în care șurubelnița UPS regulate refuză să funcționeze, ceea ce se întâmplă foarte des, ar trebui să nu se grăbească pentru a scăpa de aparat, pentru a da timp suficient timp de câteva ore, iar dispozitivul va funcționa chiar mai bine decât o baterie.

măsuri de precauție

După șurubelniță de reprelucrare este important să respectați aceste măsuri de precauție:

 • Furnizarea pentru restul dispozitivului la fiecare 20 de minute de lucru care se va prelungi perioada de funcționare;
 • Nu folosiți aparatul la o înălțime de 2 metri de la sol;
 • Efectuați alimentarea cu energie curățat periodic de praf;
 • Aveți grijă ca cablul de alimentare în timpul funcționării nu a fost prins, întins și a dat factori negativi care pot duce la un curent de scurtcircuit.

După modificarea, observând măsurile de siguranță, o mașină de înșurubat veche va dura mai mult de doua altele noi.

Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie
Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie
Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie
Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie
Cum sa faci o șurubelniță de la 220V cu mâinile lor, remake-ul cu baterie
(5 evaluări, media: 3.00 din 5)