Cum sa faci o sirenă coada în casă

Nu e de mirare că sirenă costum este atât de dorit pentru anul puțin prințese PPE. Fiecare dintre ei vrea să încerce pe o coadă luminoasă, cu solzi și să devină regina reală a școlii pomul de Crăciun sau de vacanță în cinstea zilei lui Neptun. Asigurați-vă un costum destul de succes acasă. Deoarece este cea mai importantă parte este coada, și este necesar să se înceapă cu el. În scopul de a obține cu adevărat interesant accesoriu unic, nu au nevoie de un profesionist croitoreasă. modalități de a crea produse Discutat foarte mult.Cum sa faci o sirenă coada în casă

sirenă coada, legat propriile sale mâini

Toți cei care știu cum să croșetat, acesta va fi în măsură să aplice abilitățile lor și acest lucru face o sirenă coada mare. De obicei, acest lucru necesită un fir de albastru, verde sau violet. Dar poți fi original, chiar folosind roșu, roz sau fir galben. Acest costum va transforma chiar mai izbitoare și originale.

Pe suprafața fire este ușor pentru a atașa o varietate de accesorii opționale. Prin urmare, în cazul în care în produsul final nu va suficient de spectaculos, va fi posibil să se facă mai interesant, decorat cu broderie, appliqué, scoici improvizate și alte părți mici.

Cu siguranță vă rugăm să needlewomen și punctul în care producția unui astfel de accesoriu nu va dura mult. Mai ales în cazul în care este creat pentru copil. Suficient pentru a cumpăra un cârlig mare și o fire tentă groasă selectate pentru a obține în mod activ la locul de muncă.

Fit a discutat coada într-un cerc de coloane (două sc). Dacă se dorește, și prezența anumitor abilități și pot fi folosite tehnica ajurat. Modelul rezultat al sirena nou-a făcut va fi deosebit de convenabil și confortabil, datorită faptului că firul se intinde usor. Prin urmare, accesoriul rezultat permite simt liber, și nu va afecta trageți pielea.

Sfat :. „Dacă se dorește, în partea de sus poate fi suplimentată cu un jabou produs finit, o banda de cauciuc, șir, panglică, precum și alte detalii suplimentare Odată ce coada este conectat aproape la final, în partea de jos la nivelul gleznei, legat de plastic strâns în formă de aripioare este fie lăsat în ea. forma originală, sau cum este învelit într-un cerc. "

Se pare superb pe modele fete ajurata, pentru a crea un fir delicat subțire care a fost folosit. Cu toate acestea, pentru a face această versiune de costum în casă va fi dificil, deci ar trebui să le ia mult timp înainte de vacanță. O astfel de metodă nu este adecvată pentru fabricarea sărbătoare suplimentară ajunul accesoriu.

sirenă coada, cusute cu mâinile

Cum sa faci o sirenă coada în casă

femeile cu ac care nu știu cum să tricot, și nu vă faceți griji, pentru că în acest caz, va fi posibil să se coase. Acest lucru se poate face în diferite moduri

 1. Pentru a începe, selectați o culoare potrivită și țesătură. arata foarte impresionant de coada strălucitoare sirenă sau material ajurata, dar, de asemenea, obișnuită din bumbac pot fi utilizate. cu atât mai mult, deoarece există o posibilitate în viitorul propriei sale de a decora în mod eficient.


Cu experiență notă la îndemână: „Materialul ideal pentru a fi discutate de-a lungul o intindere. Ca urmare, copilul va fi confortabil în această „coadă“. "
 • Pe materialul este desenată dreptunghi, lățimea care va fi circumferinței șold printesa viitor mare, înmulțit cu 1,5, iar înălțimea - lungimea produselor planificate. Dacă se dorește, un ușor rotunjit colțul de jos foarfece ascuțite.

  Cusute modelul discutat este foarte simplu și ușor. În primul rând cusute de-a lungul întreaga lungime, iar apoi materialul de jos vine împreună și atașat la un fin realizat din carton, hârtie, țesături mai groase, benzi și orice alte materiale. Poate fi chiar și doar o bucată de carton.

  Nu trebuie să facă orice măsurători și calcule.

  În acest caz, nu trebuie să facă orice măsurători și calcule.

  1. În primul rând, dintr-o bucată de pânză cusute fusta doar drept. Cel mai bine este să aibă grijă de pană în cusătura din spate, care se va potrivi cu posesorul să-l miște cu ușurință.
  2. atașat direct la înotătoarei pană. Cel mai bine este să înceapă să-l atragă pe materialul ales, apoi se taie două bucăți identice pentru a coase împreună și chestii pe principiul de perne. Principalul lucru pe care o coadă nu și-a dovedit prea greu. Acest lucru este important mai ales în cazul în care copilul este mic. Este convenabil pentru a monta înotătoarei după ce a fost pus pe costumul proprietarul său.
  3. Foarte interesant și ușor de produs obținut din partea de jos spuma, care în partea de sus este învelit de culoare tesatura sau o culoare contrastantă. Principalul lucru este că nu se ajunge la sol, sau într-un astfel de costum ar fi foarte inconfortabil să meargă, pas cu pas constant pe coada.

  Produsul cu solzi simulate

  Cum sa faci o sirenă coada în casă

  În cazul în care crearea de Mermaids costum au timp, puteți încerca să facă pe suprafața de solzi imitație. Aceasta tinuta se va transforma într-un spectaculos, original și credibil. Există mai multe opțiuni cum să-l pună în aplicare.

  În primul rând este de a vorbi despre cele mai simple dintre ele - este utilizarea de mărgele de sticlă convenționale, margele, paiete si alte detalii. Le poți cumpăra de la orice magazin pentru oameni la îndemână. Cu toate acestea, au pokorpet asupra creației sale, Când coaserea cristale sau margele pe toată suprafața. Dar rezultatul va justifica toate lucrările. Mica Sirenă este sigur pentru a fi cele mai vibrante și frumoase în întreaga vacanță.

  Mai mult, este posibil să se utilizeze bucăți mici de polietilenă, pentru a simula acest Fishtail. Pentru a face acest lucru dintr-o singură foaie de bucăți tăiate de material, similar cu forma fulgilor dar mai mari. Cel mai bine este să le pre-trage pe polietilenă. Ei vor arata ca ovaluri tăiate exact dintr-o parte. Pe tesatura, aceste decoratiuni sunt aranjate în rândurile dese aproape unul de altul. Porțiunea tăiată a fiecărui „fulgi“ îndreptat în sus.

  Noi trebuie să înceapă de la primul rând de jos, și apoi mutați până la sfârșitul piesei selectate de tesatura. Pentru produsul a ieșit frumos și elegant, va fi necesar de fiecare dată când un pic de retragere din reducerile. marginile ovale doua cusătură ar trebui să acopere cusătura. Deci, următoarea sirenă coada capsate rând cu rând.

  Cum sa faci o sirenă coada în casă

  Dacă timpul este limitat, dar pentru a crea scalele în accesoriul dobândit pentru petreceri tematice într-adevăr doriți, vă puteți posta la vopsele sau markeri. Nu mai puțin vii și interesant să se uite solzi pictate. Cel mai bine este de a alege cele mai nuanțe îndrăznețe și luminoase pentru ea.

  Un alt material pentru crearea rapidă a discutat împreună la domiciliu este o folie. Cu toate acestea, în acest caz, va fi nevoie de o mulțime.

  Sfat: „Astăzi, în magazine puteți cumpăra diferite folie de culoare. Se arată foarte bine într-un costum de aur, argint și materiale de culoare verde închis. "

  Cum sa faci o sirenă coada în casă

  bucăți mari de folie trebuie să înfășurați numai picioarele sirena viitor, lăsând în partea de jos a locului, astfel încât ea ar putea ajunge pe jos. Fin este, de asemenea, făcut din același material. Foiță din mai multe straturi oferă o foarte dens, astfel încât să puteți monta în mod liber și nu spate în spate, astfel încât copilul ar putea pune un picior confortabil.