Cum sa faci o pirogă

În primul rând trebuie să alegeți o locație pentru Dugout și pe ea pentru a marca perimetrul său exterior. Colțurile erau drepte și laterale netede, colțurile trebuie să ciocan cuie și trageți coarda între ele. Apoi, se scoate din SOD pătrat sau dreptunghi selectat. Acum puteți începe să sape -. La o adâncime de cel puțin 1 m 70 cm, este posibil să sape o groapă săpată, dar podelele și pereții trebuie să fie aliniat cu o lopată. Pereții trebuie să aibă o ușoară prejudecată negativă. De asemenea, este necesar să se sape pante la ușă și fereastră, acestea ar trebui să fie blând.Cum sa faci o pirogă

Când groapa este gata, este necesar să se sape în colțuri de pe lemnul vertical -. La o adâncime de 50 cm, la bara de sus ar trebui să fie la același nivel cu podeaua. Deoarece pereții au fost realizate cu un unghi negativ între fasciculul și distanța stânga la acestea. Este necesar să se capitona plăcilor de parchet. Apoi, atașați casetele de uși și ferestre în locurile planificate. placi de top trebuie să pună pâslă pentru acoperișuri, toate golurile pentru a umple pământul și bine compactat.

Cum sa faci o pirogă

Acum trebuie să aibă grijă de acoperiș. Pentru a face acest lucru în mijlocul plăcilor să sape pereții față și din spate, iar în mijlocul camerei, la jumătatea distanței dintre acești pereți. Baruri ar trebui să rămânem afară din sol la înălțimea dorită. Acestea ar trebui să fie unite printr-o grindă orizontală suplimentară - creasta acoperișului. De asemenea, este necesar să se stabilească barele orizontale pe pereții laterali ai Dugout. Între bare trebuie să se facă lag punând un capăt lor pe barele orizontale fixate de-a lungul pereților, iar celălalt - pe bara de instrumente orizontal, situat în mijloc. În acest cadru ar trebui să fie cui dusumea, ea a pus material pentru acoperișuri. Sus ar trebui să fie pus pe acoperișul gazon împușcat - acesta va da izolare termica excelenta. În interiorul căptușelii plafon poate fi placată sau placaj, fără a uita să deschidă căldură spumă între exterior și interior garnitură.

Cum sa faci o pirogă

Sexul poate face orice. Dar, mai întâi, ar trebui să deschidă panouri, grinzi. Laghi este necesar, cu ajutorul lovituri cu un ciocan și un nivel la nivel de ajustare, iar apoi au bătut alte materiale, cum ar fi particleboard. De sus, puteți pune un covor pentru a face mai cald.

Cum sa faci o pirogă

Dug - gaura din carcasa sol, dreptunghiulară sau orice altă formă, cu grinzi de lemn, acoperite cu pământ. Acesta este unul dintre cele mai vechi tipuri de locuințe izolate de pe planeta.

Cum sa faci o pirogă

Pentru construcția trebuie să avem: o dusumea din lemn, panouri, podele (în cazul dispozitivului), PAL (ADI), carton bitumat, foaie de spumă (pentru izolare), cuie, usi, ferestre. Este necesar să se facă un desen al Dugout. Forma sa poate fi dreptunghiulară, pătrată sau alta. Este necesar ca grinzile care poartă au fost instalate corect.

Înainte de începerea lucrărilor de excavare necesare pentru a face marcajele de pe teren. Pe teren trebuie remarcat perimetrul viitoarei construcții. În colțuri este necesar pentru a conduce cuiere și între cablul de tragere (coarda, fire). Punctul important este de a elimina cu atenție gazonul de la sol.

Pit pentru pirogă

Este nevoie să sape la o adâncime de 1 metru 70 de centimetri. Această dimensiune este necesar pentru a asigura o bună planeitate a acoperișului, precum și pentru a reduce costul materialelor de construcție. Gazon ar fi mai bine să stai la un astfel de acoperiș. Ai nevoie să sape în jos la ușă și fereastră.

construcție de perete

Este necesar să se construiască pe perete. Ei au nevoie să fie făcut cu material pentru acoperișuri (puteți utiliza dusumea), astfel încât să nu sol maruntita de pe pereți. La colțurile de lângă groapă (până la o adâncime de 0,5 m) sapate bare, astfel, este necesar să se lase între ele și perete pe o distanță scurtă. Intre ele sunt montate plăci de parchet, este apoi tocuri de uși instalate.

Este necesar să se instaleze în plus o suplimentare de 3 coloană (bare), din care bazele sunt îngropate la o adâncime de 0,5 m, iar porțiunile lor superioare se vor ridica deasupra nivelului solului, la aceeași înălțime. Ei vor trece de-a lungul liniei centrale a Dugout. Doi piloni trebuie să fie instalate în apropierea zidurilor, iar al treilea - în mijlocul camerei. De mai sus acestea sunt grinzi interconectate.

Construcția acoperișului, podea și completarea

Acum, avem nevoie pentru a continua cu construcția acoperișului. În acest scop, sunt construite folosind grinzi din lemn cu. În continuare este clapboard Siding, care este acoperit cu un material pentru acoperișuri. Menține gazon. El este foarte greu, astfel încât grinzile transversale trebuie să fie capabil să reziste la o astfel de sarcină.Plafonul trebuie să fie făcut cu utilizarea de materiale pentru acoperișuri și căptușeală. Pentru a izola Dugout, pe pereți și tavan, trebuie să instalați foile de spumă. pot fi plasate pe sol sau pentru acoperișuri grinzi din lemn construct, care se atașează dispozitivul de foi de podea PAL. Etapa finală este de a instala ferestre și uși.

Nu există nici o îndoială că Dugout - cele mai bune structuri de opțiune, făcute cu propriile mâini. Dug destul de repede, deoarece o mare parte din acesta este ascuns sub pământ. Pentru a crea o astfel de structură nu are nevoie de o mulțime de timp. Capacitatea de a menține căldura din bordeiele este semnificativ mai mare în comparație cu colibe convenționale. Este nevoie de investiții specifice, puteți crea o pirogă din resturi de materiale. Cu toate acestea, este mai bine să utilizeze materiale de înaltă calitate, în scopul de a obține un rezultat bun.

Cum sa faci o pirogă

Primul pas este de a găsi un loc în măsurătorile dumneavoastră dugout și de conduită. Atunci când alegeți un site ar trebui să ia în considerare terenul. Încercați să aranjeze un viitor colibă ​​într-o locație la înălțime, în cazuri extreme, pe câmpie. În cazul în care Dugout va fi amplasat într-o râpă, sau în zonele joase, va fi în mod inevitabil, inundate în timpul ploilor sau topirea zăpezii. Deci, fii atent. Dacă aveți nevoie pentru a ascunde acasă, pentru a alege o zonă închisă cu copaci. În timpul construcției pădurii, opțiunea cea mai ideala ar fi o compensare mică, închisă pe toate laturile de copaci.

După selectarea locațiilor pentru a continua marcare. Pe baza cerințelor, ne gândim asupra dimensiunii Dugout. Marcați două dreptunghiuri: dreptunghi exterior este limita de Dugout dumneavoastră; internă să fie 10-15 cm de marginile exterioare ale dreptunghiului. Aceasta este limita decorațiuni interioare Dugout.

Am început să sape groapa. Dig nevoie de marginea exterioară a dreptunghiului. Dar, în același dreptunghi interior de frontieră nu ar trebui să se piardă. Aceasta este una dintre procesul de consumatoare de timp, de aceea este recomandabil ca lucrarea se face de către câțiva oameni. Adâncimea gropilor variază de la 1-1,5 metri, în funcție de sol. Prin selectarea uneia dintre laturile scurte ale dreptunghiului, sape o scara, care va servi ca intrare. De intrare trebuie să meargă dincolo de limitele Dugout.

Recoltat sau să cumpere cherestea. Puteți utiliza copaci. lungime bar - 2,5 m și o grosime de cel puțin 15 cm, este necesar să se opereze trei astfel de grinzi .. Sapata și să consolideze groapa lor de mijloc la o distanță egală unul față de celălalt. Distanța este calculată pe baza de dimensiuni pit. Intariti bine lemnul aflat în orice caz, nu decalate. El este un pilon al acoperișului și a zidurilor de sprijin, astfel încât să acorde o atenție deosebită consolidării acesteia.

După aceea, a pus un alt bar a cărui lungime este puțin mai mare decât lungimea Dugout. El a pus pe partea de sus a grinzilor instalate anterior și de top armat. După aceea, la o distanță de 30 de centimetri de la limita exterioară a Dugout pus busteni de 10 cm grosime și le consolida pe teren. După aceea erect perete pironindu de placi sau bușteni la bara de sus, și un jurnal culcat pe pământ.

Consolidarea în continuare a bazei care urmează să fie săpat, iar apoi ramuri stivuite strat pentru acoperiș. Dacă este necesar, puteți stabili un material pentru acoperișuri. De-a lungul granițelor dreptunghiului interioare pe care le-ați marcat, se potrivesc „haine“ - un strat de nuiele, care va servi ca o sursă de încălzire, și, de fapt, este pereții interiori ai Dugout. Rămâne pentru a masca Dugout. face munca domestică și să facă viața în interiorul clădirii.

Polul de podea, fără a lua neoshkurennye podteski sau oshkurennye priteskoy unele cu altele. În primul caz, pol ar trebui să aibă o grosime de 5-6 cm, în al doilea - nu mai puțin. 7 cm. În cazul în care oshkurennyh scobită construite din poli devine spațiu mai igienic, reduce numărul de insecte care rasa sub coaja de lemn.

Mulți oameni cred eronat că este imposibil de săpat și nu poate fi în timpul iernii. Deloc, experții recomandă, în unele cazuri, să-l sape în timpul iernii. De exemplu, săparea de puțuri de iarnă mult mai ușor decât în ​​alte anotimpuri. Cum să sape yamuzimoy. Noi studiem întrebarea pe exemplul puțurile.

Cum sa faci o pirogă

Se pune sub necesitatea de a alege un bine pe baza mai multor factori, inclusiv luarea în considerare a apropierii sale de cazare. Cunoaște locul unde acviferul este posibil cu ajutorul testului de foraj. În cazul în care vecinii de pe site-ul există o bine, problema este simplificată, doar le întreb, cât de adânc au săpat o fântână.

În timpul iernii, toate lucrările la săpat puțuri efectuate sub un cort, temperatura din interiorul arborelui nu coboară sub + 5 ° C De obicei, puțul este un încălzitor. care este în mod constant de funcționare. Pentru economiile de căldură inel superior bine înfășoară filmul cu bulele de aer. La finalizarea lucrărilor necesare pentru a închide filmul bine și de izolare pentru a proteja articulațiile de la bine la temperatură. Și în nici un fel diferit de restul verii în procesul de lucru de iarnă.

De obicei, atunci când sapa o echipa bine de lucru de mai multe persoane. Unul lucrează la mina cu o lopată sau o rangă, umple galeata cu solul, iar a doua la gura sondei preia o găleată de sol, folosind o poarta pe căpriori de lemn și clasifică rasa a lucrat la groapa de gunoi. Dacă există pietre care au nevoie să eliminăm folosind o rangă, legat de o frânghie și a ridicat în sus de către același guler pe cutie. În același mod puteți săpa găuri cu diametrul dorit.

Amintiți-vă de nevoia vitală de a respecta măsurile de siguranță atunci când se efectuează o astfel de lucru! Dacă ați săpat o gaură suficient de adânc, asigurați-vă că pentru a purta un cap casca de protecție.

Knock stud subțire, cu un capăt al grinzilor din linia dorită. Tie șir la ea, cărbune ras, trage-l si cui un cui subțire la linia planificată de la celălalt capăt al buștenilor. Ia coarda în mijloc și trage ca un arc, de eliberare. Sfoară este în loc și marchează o linie de nivel de-a lungul întregului jurnal de cărbune rotund.

Faceți același lucru pe de cealaltă parte a buștenilor rotunde. Ia văzut și fasciculul cu atenție nadpilite pe întreaga lungime de 10-15 cm, cu un pas până la nivelul marcat cu sfoară.

Ia un topor sau dalta, Steshov parte inutilă a grinzilor pentru a marca cărbunelui, cu toată lungimea sa. Trim electroplane. GAL-urile sunt gata. Acesta poate fi pus pe podele din lemn.

Pentru a decupa jurnalele în apartament finit utilizat prin alte mijloace. În acest scop, o tehnologie relativ tânără reglementată lag. Veți avea nevoie de: grinzi de lemn 50x50 mm plastic șuruburi speciale de șuruburi rack.

Găuri filetate în șuruburi egale rezistente diametru tijă, în trepte de 35-40 cm.
orificii pentru șuruburi în șuruburile sub formă de bară, răspândite pe grinzi de podea, cu plecare de la pereții 6 cm, distanța dintre jurnalele ar trebui să fie de 40-50 cm, între un bar este unit cu un decalaj minim de 10 mm.

Șuruburile de găuri stâlp în podea, la o adâncime de 40 mm pentru șuruburile de fixare. Ușor șurub șuruburi autofiletante în stand-up. Aliniați piciorușele de la nivelul de construcție, nevoia de șuruburile de strângere rack.

lag aliniate de mai sus pune sapei 12 mm placaj sau PAL.
Un astfel de proces de aliniere decalaj pentru a atinge o precizie maximă și minimă diferențială la nivelul podelei 1 mm.