Cum sa faci o fundație cu mâinile foto și video management

  • Belt și radier monolit
  • Alegerea cofraje
    • Cum completez

Înainte de a face baza propriile mâini, aveți nevoie pentru a înțelege caracteristicile acestei proceduri. Din unitatea de bază corectă depinde de stabilitatea și rezistența clădirii viitoare. Din aceasta rezultă că la această problemă trebuie abordată foarte atent și responsabil. În primul rând, ar trebui să facem calculele necesare, cum ar fi sarcina pe fundație, este necesar să se țină seama de condițiile climatice corespunzătoare unei zone în care vor fi instalate clădirea, deoarece acestea determina sarcina vii, care ar trebui, de asemenea, luate în considerare în calcule.Cum sa faci o fundație cu mâinile foto și video management

Desen fundatie casa defalcare.

Dimensiunea încărcării depinde de profunzimea și densitatea fundației. În plus, calculul corect vă permite să continuați să utilizați o varietate de materiale de construcție pentru construirea de pereții casei. Deci, cum să facă temelia propriilor mâini? Trebuie să înceapă cu formula de calcul:

P = Pl + Pf,
unde P este sarcina totală agregată pe fundație;
Pl - sarcină acasă;
Pf - încărcare a fundației.

Calculul cel mai precis se poate face doar experți cu echipamente speciale, dar pentru a face temelia propriilor mâini, dar trebuie să facă calcule mai corecte: elimina măsurători și de a folosi calculatorul.
La fel de important în aceste calcule date la calitatea și profunzimea locației la sol, capacitatea portantă. Același factor determină gradul de consolidare a fundației.
Una dintre variantele cele mai de succes este fundamentul fundație gramada. Datorită faptului că grămezile sunt cu ciocanul nivel mai profund de îngheț și de neclaritate, și reduce sarcina pe sol, precum și posibilitatea de a construi deformare.

Belt și radier monolit

Cum sa faci o fundație cu mâinile foto și video management

Construcția fundației benzi.

Popular în construcția de clădiri mici, cum ar fi bai, foisoare, garaje, melkozaglublennogo benzi de construcție fundație prevăzută o densitate ridicată și capacitatea portantă mare la sol. Când grele, construcția planificată solide sau prezența unui subsol, o pivniță în casă, într-un climat aspru, construirea unei fundații benzi îngropate sub sol glubokopromerzayuschem și precipitații ridicate. Cu toate acestea, această metodă este foarte consumatoare de timp și necesită un cost ridicat.
La o poziție adâncă a solului continental, mai mult de 2,5 metri, de obicei umplut cu o fundație monolit.

Trebuie avut grijă în avans pentru a închiria echipamente și oferă o aprovizionare constantă de instalația de apă. Dacă aveți de gând să facă temelia propriilor mâini, este necesar să se cumpere instrumentele necesare:  • lopeți baionetă,
  • ciocan, cuie;
  • bomfaier;
  • ax;
  • nivel de construcție și un cablu;
  • cârlig pentru legarea de sârmă armături metalice.

Înapoi la cuprins

Alegerea cofraje

Cum sa faci o fundație cu mâinile foto și video management

Ansamblul circuitului de cofraje pentru fundație.

Înainte de a face cofrajul, ar trebui să știți că este detașabil și non-amovibile. Sarcina ei una: să reziste la presiunea fluidului asupra cadrului său și să fie izolat ermetic de la sol, fără scurgere a soluției. cofraje permanente după construcția fundației devine o parte integrantă a acesteia. Oferă o instalare mai ușoară și configurare. Mai multe fel de scumpe și universale de cofraje este o foaie de metal. Ea ia ușor forma de temelie a flexibilității ridicate. S-a îmbunătățit de impermeabilizare, care este un avantaj. cadru armat pot fi sudate direct pe carcasa metalică. Doar unul dintre dezavantajele, dar foarte important, așa cum a fost scris mai sus: un cost destul de ridicat.

Una dintre opțiunea cea mai practică este de cofraje de spumă de polistiren. Acesta este colectat de la blocurile individuale, care sunt fixate unul de altul. Avantajele includ impermeabilizare și cu izolarea și ușurința instalării. Costul nu este prea mică.

Materialul standard pentru structura cofrajului este încă fibrolemnoase sau particleboard. Până în prezent, cele mai populare și una dintre cele mai multe opțiuni de cost.

Următorul pas în construirea fundația unei armături. Acest lucru este necesar dacă doriți să construiască o bază stabilă și de încredere. Pentru fixarea în partea de jos a șanțului de armare stivuite cărămizi. Apoi, folosind sârmă cravată de armare lega împreună, astfel încât să formeze o lățime de celule 300h350 mm. Pentru a rămâne în interiorul structurii de plasă de armare, este amplasat la o distanță de 50 mm față de punctul cel mai de sus a cofrajului.

Apoi, la sfârșitul armăturii, aceasta ar trebui să conducă la deschiderea viitorului comunicațiilor în structura. Pentru a face acest lucru, să ia țeava și, după umplerea cu nisip pentru a preveni pătrunderea betonului în, fixat la armături sale.

Înapoi la cuprins

Cum completez

Cei care au întrebat cum să facă temelia propriilor mâini, nu au întotdeauna finanțele suficiente pentru o singură dată umple întregul volum de beton și de mirare, iar în cazul în care calitatea fundației va scădea în cazul în care porțiunea de umplere în mai multe etape.

Ani de experiență și profesioniști de cercetare arată că o umbrire parțială nu afectează fiabilitatea clădirii viitoare. Cu toate acestea, în cazul în care prima parte este deja completat cu călit, iar al doilea nu a fost încă luată, aceasta poate duce la formarea compusului comun, care poate provoca mai târziu fisuri și ruperea fundației. Un factor mult mai important este timpul de menținere pentru stabilirea și întărirea. Ambele procese necesită o intervale lungi de timp. Ciment pentru aceste lucrări este utilizat în mod obișnuit marca M400, prefabricate în mod ideal. În sezonul rece, într-o soluție specială, se adaugă plastifianți. Proporțiile în soluție sunt aproximativ după cum urmează: ciment - 1 parte nisip - 3 părți și 5 părți de piatră spartă. Apa ar trebui să fie de aproximativ 60% din volumul total de ciment. beton cu rezistență maximă a cadrane de 20 de zile după turnare. In primele cinci zile, este de dorit să se umezește cu apă pentru a evita uscarea și crăparea.

Acum știi că poți face propria fundație, și asta e jumătate din luptă în construirea casa ta viitoare.

Cum sa faci o fundație cu mâinile foto și video management
Cum sa faci o fundație cu mâinile foto și video management
Cum sa faci o fundație cu mâinile foto și video management