Cum sa faci o fată să renunțe

Toată lumea știe că fumatul este dăunător pentru sănătate. Dar, din păcate, cei mai mulți oameni nu sunt afectate de nici un admonestări, avertismente și povești despre pericolele fumatului. Mai ales supărător când oamenii fumează fetele tinere, care, în viitor, vor deveni mame. Cei mai mulți tipi ar dori să întâlnesc o fată non-fumător. În cazul în care un tip vede pasiune ca viitoarea mamă a copiilor săi, el nu că ea este dependent de țigări ar putea dori. Cum sa faci o fată să renunțe la fumat? Și dacă o astfel de dragă nevoie?Dacă să continue relația?

Cum sa faci o fată să renunțe

Este foarte important pentru un om de a decide cu decizia dacă fata de fumat nevoie? Da, desigur, fumatul este larg raspandita in randul fetelor si femeilor. Aproape jumatate dintre fumatori conform statisticilor este de sex feminin. Înainte de a lua o decizie de care aveți nevoie pentru a afla de la cele mai multe fete atitudinea ei la fumat. Cât timp ea intenționează să fumeze și, cel mai important, de ce ea fumeaza? Dacă devine clar motivația ei, decizia de a continua sau întrerupe relația cu ea va fi mult mai ușor de acceptat.

Fiecare om să decidă în mod individual cu privire la continuarea sau încetarea relației cu o anumită femeie. Atunci când alegeți o relație de viitor cu doamna om de fumat ar trebui să aibă răbdare și trece la acțiuni concrete de combatere iubitor de fumat.

Persuasiunea și demonstrație

Metoda standard de „morcov și stick“ ar putea concepe o acțiune. Este important de la bun început să identifice atitudinea lor extrem de negativă față de un partener fascinație nesănătoasă. Trebuie să se înțeleagă că dezaprobarea fumatului ei arată o privire serioasă la o viață împreună potențial. Fiecare fată trebuie să înțeleagă că nici un om nu ar vrea să vadă mama copiilor lor fumat. Dacă el trebuie să renunțe la fumat, dar numai în legătură cu îngrijirea sănătății urmașilor iubitei sale și în viitor. Explicarea acestui fapt simplu, confirmat de mai multe sondaje de opinie în rândul populației de sex masculin, fata, omul a schițat poziția sa în legătură cu ea și pasiunea ei.

După dot „i“ va fi plasat, sunteți gata pentru moment de învățământ. În orice amintire de țigări sau în momente de femei de fumat ar trebui să fie o dată pentru a înțelege prin orice mijloace dezacordul. Utilizarea forței este puțin probabil să dea roade, dar un memento verbale, este nevoie de atitudine negativă exponențială în vremuri de fumat. Când ea nu fumează, ar trebui să-l trateze cu blândețe subliniat, lăudându-i pentru orice succese și încercări de a renunta la fumat. Alternanța de laudă și pedeapsă în momentele potrivite se dezvolta la femei reflex.mijloace vizuale

Lupta cu mediul

Cum sa faci o fată să renunțe

De multe ori, tinerii încep să fumeze în imitație de prieteni, anturaj. Prejudecăți despre ceea ce trebuie să atragă, să conducă la dezvoltarea de dependență psihologică și fizică persistentă. De-a lungul anilor, dezvoltând o pofta constantă de nicotină, fără de care devine din ce în ce mai greu de gestionat.

Ea ar putea începe de fumat, o dată în compania fumătorilor prietene. Deci, ce se întâmplă în timpul studiilor lor, la locul de muncă, în cazul în care majoritatea colegilor care fumează. Societatea și mediul uman au un impact semnificativ asupra formarea de obiceiuri. Pentru că dacă există muncă, în cazul în care o femeie fumează în compania cu alții, este posibil mai bine să-l schimbe.

Același lucru se poate spune și despre femei prietene. Dacă ei fum, nu este de mirare că iubit este dificil să renunțe la dependență. Dar, pentru a-l proteja de supra-comunica cu astfel de prieteni ar trebui să fie. Este posibil să se arate atitudinea lor negativă față de obiceiurile lor și de a explica de ce nu este ca este chat cu acești prieteni.

Mult mai grav daca mama fumeaza fata. Acesta este un exemplu, care a avut cea mai mare influență asupra fetei. Ea a învățat din copilărie că femeile fumat - acest lucru este normal. Convinge favorit în sens invers va fi dificil.

exemplul personal

Cel mai convingător în efortul său de a opri obiceiul de fata de fumat va arata omul care nu fumează sau care cu ea renunta la tigari. Un exemplu pozitiv optimism inspirat infectează și oferă o atitudine pozitivă. Exercițiul comun, în care de fiecare dată când începe să devină mai ușor de a crește sarcina, va fi un alt motiv pentru eșecul fumatului.

Poate că femeia va dori să se potrivească omul tău. Ea vrea să trăiască un stil de viață sănătos. Bărbații ar trebui să fie încurajate aspirațiile ei și au încurajat să realizări suplimentare.

trucuri psihologice

Nu uita că fetele - crearea impresionabil. Dacă găsiți un număr de femei mature, aspectul care este slabă, ca urmare a fumului de la o vârstă fragedă, fata se uzhasnotsya. fumatori produce ten nesănătos, riduri premature, dintii galbeni. Nici o fată vrea să arate.

Fum poate fi înlocuită cu supt bomboane, semințe, orice agent de deviere. Poate ajuta tigara electronica, nicotina patch-uri. Acest lucru va ajuta pentru a elimina necesitatea fiziologică de nicotină, dacă este dezvoltat.

Poate fi folosit alte modalități de cum să faci o fată să renunțe. Totul depinde de fiecare femeie. Cineva ajuta cărți psihologice pentru a diminua dependența de convingere pe cineva și exemplul personal, și cineva poate face să renunțe la țigări dispută sau o promisiune.

Ce se va întâmpla dacă renunțe la fumat brusc?

Țigările pot fi înlocuite atunci când renunțe la fumat?