Cum sa faci o fata fericita

Este un lucru - pentru a menține o relație de durată cu fata, dar destul de o alta - pentru a face fericita. Uneori poate fi greu de înțeles ce vrea, și, uneori, s-ar putea chiar uita să-i arate că o iubești. Relațiile necesită efort, dar recompensele sunt în valoare de ea. Urmați sfaturile din acest articol pentru a face fata fericit.pași Editare

Partea 1 din 3: Lăsați-o să se simtă citare specială

Cum sa faci o fata fericita

Cum sa faci o fata fericita

Tratați-o ca pe o prințesă. Deschideți ușa pentru ea, în vreme rece, a oferit-o jacheta înapoi în jos la scaun și se ridice în picioare atunci când ea intră în cameră. Ea va aprecia aceste gesturi mici. Când rula la o dată, nu las-o să plătească factura chiar și jumătate. Fetele place atunci când un tip plătește pentru propria lor cină, dacă nu este în valoare de nimic.

Ia-o cu complimente. Spune-i că ea este frumoasă, mai ales atunci când ea se așteaptă mai puțin. Fetele pot petrece o mulțime de efort încercând să arate frumos, și ce să acorde o atenție să-l atenția dumneavoastră, vă rugăm să-i.
 • Să complimente tale vor fi informative și veridice. De exemplu, în loc de „Parul tau este atat de frumos“, încercați cuvintele „Îmi place seara asta păr! Părul tău arată atât de moale și frumos. "
 • Nu-ți fie rușine să dea complimente sau arată afecțiune în fața altora. Acest om nu este rușine să arate oameni cred că au găsit o femeie bună, iar fata ta va iubi. Oamenii vorbesc public despre lucrurile pe care le valoare. Ea se simte imediat că este important pentru tine, dacă sunteți suficient de încrezător pentru a arăta lumii atitudinea ta față de ea. Ia mâna la mall sau o îmbrățișare umeri într-un film.

Cum sa faci o fata fericita

Cum sa faci o fata fericita

Să acorde o atenție la ea. Dacă te întâlnești de ceva timp, puteți începe să uite că, din când în când face sa se simta speciala. Unii tipi chiar și în mod deliberat ignora fetele lor pentru a obține învățat o lecție sau pentru a le pedepsi.
 • Arată-i că te gândești la asta. De exemplu, să-i trimită un mesaj, când te gândești la asta. Principalul lucru - nu-l scrie că nu l-au citit prietenii sau familia. Ori de câte ori este posibil pentru a trimite mesaje doresc o bună dimineața. Femeia va aprecia faptul că ea - primul se gândește la prietenul ei în dimineața.
 • Niciodată nu-l ignora, în scopul de a manipula. Vei face ei foarte bolnav, iar dacă o va ignora de multe ori, te poate arunca. Nu face o așteptați pentru apel, sau un apel. Dacă aveți orice probleme, vorbesc despre ele.

Cum sa faci o fata fericita

Cum sa faci o fata fericita


Fii spontan. Surprinde-o cu flori sau note. Aranjați cina romantica neplanificat, a doua zi sau week-end.
 • Ia-l într-un loc nou. Multe fete se vor plictisi dacă le luați în mod regulat în același loc (cu excepția cazului, desigur, acest lucru nu este locul tau special), astfel încât un pic de soi nu ar fi de prisos. Vizita locuri noi - aceasta va ajuta la crearea unui nou subiect de conversație și amintiri comune.
 • Planul Nimic pentru noapte / zi / week-end, dacă știi că are o cauză. Întâmplare o întreb despre planurile, astfel încât ea nu a recunoscut, sunteți de planificare ceva.

Răspunsul la apelurile și mesajele ei. În cazul în care nu spune că nu trebuie să cheme înapoi la ea, ar trebui să-i dea un telefon. Las-o să știe că în gândurile tale, chiar dacă sunt departe unul de altul. Fetele se simt nesiguri daca le ignora. Confident fată - o fată fericit, fată fericit și bine la prietenul ei.

Surprinde-o cu daruri. Chiar și un mic cadou, cum ar fi ciocolata ei preferată, ar fi apreciat. Ascultă, atunci când ea îți spune că ea vrea și din când în când ei o surpriză face.
 • Nu cumpara cadouri de la ultimul minut. Ia ceva timp și se pune în sufletul său. Ce îi place? Muzica? Eșarfe? brățări mici? Poate că colectează ceva? Ea are o listă de dorințe? Sau ea a menționat recent despre unele dintre dorințele lor? Încercați să cereți sfatul de la mama ta sau cel mai bun prieten.
 • Nu uitați niciodată importante sărbători și aniversări care sunt importante pentru amândoi. Ascultați indicii despre ce vrea ea. Cadouri va arăta ei bine gandite pe care le pasă de ea. Adu-o la mall-ul și asigurați-vă că ceea ce ea acordă o atenție.
 • Dă-i ceva ce ea poate purta în fiecare zi pentru a-i reaminti cat de mult iti pasa de ea. O idee bună ar fi un medalion cu partajarea de fotografii.
 • În cazul în care vă va da un cadou pentru o vacanță, dar obține nimic de la tine în schimb, este probabil să fie dezamăgit (chiar dacă nu este recunoscută). În cazul în care acest lucru sa întâmplat în trecut, asigurați-vă că nu se întâmplă din nou și de a face ei surprize plăcute.

Fă-o să râdă. Amintiți-vă că umorul ar trebui să fie naturale. Nu spune glume barbosi la fiecare ocazie, în cazul în care ea nu le place. Observați ce ii place umorul. Când e supărată, încerca să ridice moralul.

Cum sa faci o fata fericita

Cum sa faci o fata fericita

Respectă-l. Amintiți-vă că fata ta - nu proprietatea ta. Fii atent la opiniile și dorințele ei, chiar dacă acestea diferă de dumneavoastră. Nu face să se simtă prost doar pentru că nu este deloc de acord cu tine.

Partea a 2 din 3: Fii demn de încrederea Editare

Fii atent atunci când vorbim despre prietenele lor. Dacă aveți prieteni cu care v-ar dori să facă prieteni cu o fată, sau dacă vrei ca ea să aibă încredere în tine, știind despre prietenia ta cu alte femei, nu lauda datele fizice ale prietenilor lor.

 • Dacă doriți să puneți accentul pe aspectele pozitive ale prietenei sale, spune despre personalitatea ei: menționăm că este un blajin, prietenos si creativ. În orice caz, nu spun, „Prietenul meu vine în oraș, și chiar vreau să o cunoști! Este exact ca tine, ea este foarte frumos! Toți prietenii mei nu pot lua ochii de la ea! Când ea a fost acolo, conversația se oprește pentru că toți băieții se holbeze la ea! "
 • Se tratează cu înțelegerea faptului că prietena ta poate inițial suspect de prietenii tai. Încurajați fata să o lase să știe că este singura femeie din lume, te uiți. Relația ta cu prietenii tai vor fi primite de ei mult mai bine dacă urmați acest sfat.

Cum sa faci o fata fericita

Cum sa faci o fata fericita

Ai încredere în ea. Deschis la prietena lui, astfel încât acestea nu o fac cu alte persoane. Dacă arată că ai încredere în ea, ea este probabil va aveți încredere în schimb. Păstrați-l secretă, în cazul în care o face pentru tine este aceeași. Arată-i-se pe partea care nu cunoaște prietenii.

Protejați-l în fața altor persoane. Dacă cineva rănit-o, ia-o. Fetele trebuie să știe că au un om care, în orice moment pentru a le proteja. Cum te-ai simți dacă nu este tu și punctul de vedere al prietenului tău sprijinit? Las-o să știe că se ridice în picioare pentru ea.