Cum sa faci o fata fericita

10455 20 februarie Lensy

Cât de des într-o relație, este fetele nu experimentează fericirea și vina pe jumătate din alte. În parte, aceste taxe sunt locul să fie, cât mai mulți oameni uită că în relațiile au nevoie în mod constant pentru a arăta dragostea și îngrijirea lor.Cum sa faci o fata fericita

Asta e modul în care femeile sunt - au nevoie întotdeauna să se simtă cel mai frumos, de dorit și unic. Pentru a face fără lacrimi și învinuiri, este necesar să se respecte anumite reguli de conduită. Baza pentru stabilirea acestor norme a fost descrierea revendicările femeilor, care sa ridicat la oamenii de știință americani de la Universitatea Brown. reguli simple va vorbi despre cum să faci o fată fericită și să se întoarcă la armonie relație.

prioritiza

Cea mai importantă cerință a jumătății feminine - să fie mai importantă pentru prietenii dvs. preferate sau hobby-uri. Pentru a dovedi această femeie, refuză de mai multe ori pentru a se întâlni cu prietenii sau excursii de pescuit. In schimb, petrece timp cu iubita lui.

Admirați iubita lui

O altă cerință importantă - o femeie ar trebui să se simtă ca omul pe care îl admiră. Acest lucru nu trebuie să-l umple cu complimente, mai ales în cazul în care nu sunt cauzate de o pasiune. Mai bine pentru a sărbători recursul său vizual, în special trăsăturile de caracter preferate sau unele abilități utile. În general, nu uitați să spun că într-adevăr sunt atrase de dvs. preferate.Fii mai multă atenție

surprize de primăvară

Fetele sunt foarte mândru de surprize, iar darul nu contează prețul și durata relației - o mică surpriză este întotdeauna adecvată. Deosebit de cauza incantare practic orice femeie flori. Cel mai important lucru - să știe ce fel de flori, cum ar fi logodnica ta și să nu judeca greșit cu alegerea. Uneori, un buchet modest de margarete sau o seara romantica poate face ochii femeilor straluceasca. Apropo, surpriza nu trebuie sa fie un material. cafea Banal în pat se va adăuga un pic de fericire într-o nouă zi a celui drag. Răsfățați fata ta si ea te va răspunde la un zambet radiant si buna dispozitie.

Fii un model de rol

Este important să se îndeplinească așteptările doamna lui. Când un om face ceea ce se așteaptă de la o femeie, se pare că caracteristicile sale și chiar un ideal. Și ce fată nu visează să fie aproape de un om perfect? Fata să fie mândru de tine, pentru a comite astfel de acte, care vor face ei vorbesc despre tine cu admirație.

Toate femeile, chiar si cel mai puternic, doresc să simtă sprijinul oamenilor săi. Fiecare femeie vrea sa fie cu un om slab, fragilă și vulnerabilă. Chiar dacă în alte circumstanțe, este „Iron Lady“. Femeia de așteptare pentru omul de a lua propriile decizii, să efectueze nava de familie cursul necesar și pentru a ajuta femeile în viața de zi cu zi sfatul.

atenție

Orice fată vrea să fie ascultat și înțeles, așa că încercați să fie atent la iubita lui. Ascultați cuvintele ei, să-și exprime opiniile, observați cea mai mică schimbare în imaginea ei. Lăudați-l, da sfaturi, sugerează soluții la probleme. Asigurați-vă că pentru a asculta povestea ei despre evenimentele din ziua anterioară, încercați să se simtă emoțiile ei, sprijin și simpatie la momentul potrivit.

Și, în sfârșit, cel mai important punct. Ma gandesc la modul de a face o fată fericit pentru anii care vor veni, amintiți-vă cele trei cuvinte magice. Fraza - „Te iubesc“, face inimile femeilor flutter și iertați pe toți oamenii gafe. Ea dă ochii femeilor strălucească și zâmbet - farmec. Vorbeste cu prietena lui despre dragoste, pentru că ea merită.

Partajați-le cu prietenii tăi