Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

Proiectare, familiar pentru toată lumea din copilărie

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

Copilăria - o perioadă de timp care a trecut fiecare. Și unul dintre divertisment copil mai accesibil și popular, acest lucru este, fără îndoială, o cutie cu nisip. În cazul în care fiecare copil poate simți ca atât un producător de resurse naturale și constructorul propriilor lor castele de nisip, și distrugătorul altora.Se joaca cu nisip stimulează dezvoltarea creativității, imaginației și să extindă tren de gândire constructivă.

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

loc cu nisip pentru copii pneuri cu o umbrelă

Ei bine, în cazul în care cutia cu nisip în curte are deja. Dar dacă nu, nu contează - poți pune într-un pic de efort, și să-l proiecteze singur. Variante de o astfel de construcție poate veni cu o mulțime, și există acum un adult se deschide o mulțime de loc pentru creativitate, dar pentru a începe undeva, trebuie să decidă cu privire la trei aspecte principale:

  • care este design-ul (cel mai bine este să se pregătească desen);
  • Materialele care ar fi necesare (cea mai comună este lemnul);
  • în care culorile de proiectare finit de structuri arhitecturale vor fi efectuate.

Forma și dimensiunile

De fapt, o cutie cu nisip - aceasta este o bucată de teren acoperit cu nisip, și înconjurat din toate părțile de flanșe. În unele cazuri, partea de sus este un baldachin de protecție de la soare fierbinte sau ploaie.

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

Sandbox într-o barcă

standarde comune pentru forma și dimensiunea Sandbox nu există, dar versiunea cea mai clasica - este un pătrat sau dreptunghi. Desigur, nimeni nu deranjează să facă o rundă de cadru, în formă de diamant, sub forma unui triunghi sau trapez. Sau, de exemplu, sub forma unei nave maritime (în acest caz, coronament ar putea imita catarg cu vela). opțiune foarte populară Sandbox - „ciuperca“ (stem și capota „matriță“ funcționează funcția baldachin).


Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor?

Pentru a evita contaminarea cu nisip a animalelor fără stăpân și alți factori neprevăzuți care pot face un „capac“ de construcții din lemn, metal sau alte materiale care vor proteja spațiul de siguranță împotriva intrușilor. De mai jos, sub un strat de nisip poate stabili o protecție suplimentară împotriva rozătoarelor ca agrovoloknom.

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

loc cu nisip pentru copii sub formă de mașinidimensiunea Sandbox va depinde în primul rând de cantitatea de „utilizatori“ potențiali și materialele disponibile. Pentru un copil este suficient de structura 1 * 1 metru pentru două-patru - 2 * 2 metri, bine, pentru o companie mare va avea nevoie de cel puțin 9 m² de spațiu.

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

Sandbox pentru copii cu o ciuperca

În ceea ce privește înălțimea plintei, apoi 20-30 cm, este suficient. Grosimea stratului de nisip, astfel recomandat la aproximativ 15 cm (adică, până la jumătate din buză sau puțin mai mult).

Partea materială a problemei

Cel mai frecvent material pentru spațiul de siguranță - copac. Buna grosime bord se potrivesc de 30 mm. Lățimea acestor plăci sunt de obicei 12-15 cm, astfel încât este suficient de doi pentru înălțimea laturilor de 24-30 cm. Pentru a le face bine andocat, cel mai bine este să le trateze cu nut si feder sau o tehnologie nut și feder.

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

Lemn - cum ar fi panouri si grinzi sunt materiale excelente pentru construirea sandbox

Baza de ea - nisip! Acum poti cumpara dedicat pentru insecte care în Leagane nu începe

Acest lucru va necesita echipamente de tamplarie - ferăstrău circular sau un router. Dacă încurcați cu sloturi nici o dorinta, este mai bine să cumpere o înălțime de 25-30 cm de bord, astfel încât să nu trebuie să se alăture o parte a celor două. Structura Seal poate fi autofiletante, consolidarea în continuare colțuri colțuri metalice.

O altă metodă - o parte a metalului sudat. Este nevoie de aparat de sudura, „bulgar“ Zona de metal, foi de metal. În primul rând, pregătirea din cadru colț și apoi învelite cu tablă.

O altă metodă la prețuri accesibile și folosite pe scară largă - plinta de cărămidă. Înălțimea standard unic-caramida - 65 mm. Prin urmare, este suficient pentru a fi de trei, a apelat la o înălțime laterală de 20 cm (câțiva milimetri adăuga cusături). Pentru soluția va necesita ciment si nisip.

Schema de culori și alegerea vopselelor

Sandbox din lemn sau metal vopsea este necesară pentru a proteja de distrugere de către insecte și microorganisme (în cazul de metal - de la coroziune). Că copacul nu putrezește, nu este recomandat să-l trateze din nou și antiseptice.

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

Schema de culori de vopsea acrilică permite să reprezinte toate culorile curcubeului

Atunci când alegeți vopsea, ar trebui să știți că cel mai bine este acrilic - nu are nici un miros și este bine protejat. vopsele alchidice nu sunt foarte bune, astfel încât uleiul alternativ considerat (deși acestea sunt miros neplăcut pentru o lungă perioadă de timp să se usuce, dar materialul bine protejat și au un cost mai mic).

În ceea ce privește culoarea, cel mai bine este de a folosi ochi-prinderea culori luminoase:

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

culori strălucitoare de testare securizate Cele mai copii

Cele mai mici culori populare:

Culoarea ar trebui să fie combinate cu forma, de exemplu, „ciuperca“ poate fi, desigur, vopsit negru, dar este mai natural pentru a face o pălărie de culoare roșie sau roșu și picior - alb.

plasare

Sfaturi pentru a alege o locație pentru spațiul de siguranță:

Cum sa faci o cutie cu nisip cu mâinile lor

Sandpit sub acoperiș și în grădină pentru a proteja de soare și de vânt

  • porțiune trebuie curățată cu vânturi puternice;
  • nu ar trebui să fie aproape de pârtii, pe care se poate scurge apă sau zăpadă topită;
  • în jurul valorii trebuie să fie curate;
  • de protecție solară poate fi plasat groapa cu nisip la umbra copacilor, dar rețineți că arborii pot cădea copii pe cap și insectele guler, nuiele sau fructe (de exemplu - castane), precum și niște copaci care picură suc lipicios (de exemplu - cu lămâi verzi ). Prin urmare, copacii trebuie să fie amplasate destul de departe pentru o umbră a căzut pe partea.

Atenție! Dureri articulare!