Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lor

Dacă sunteți proprietarul budgerigars sexe diferite, atunci mai devreme sau mai târziu va trebui să reflecteze la întrebarea de modul de a face o casă pentru budgerigars cu mâinile lor. Prezența cuib va ​​fi un stimulent clar și un bun ajutor pentru păsări, care au decis să-și continue familia lor. Acestea sunt necesare pentru un singur pui de reproducere, cum se spune, „pentru mine, pentru casa si familie“, precum și pentru reproducere de vânzare.

Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lorTrebuie spus că pentru tot timpul un loc pentru reproducere de papagali domestice au trecut mai multe etape de dezvoltare evolutive. Inițial, proprietarii vrut să facă o casă pentru budgerigars cu mâinile sale, simulând cuib de pasăre naturală a lui. Apoi, au existat deja versiuni obișnuiți și mai moderne. După cum se știe, aceste păsări cuib nu se construiesc, și, prin urmare, în cazul în care proprietarii doresc să aibă specii de urmași și de reproducere, ei vor trebui să o facă pentru animalele lor de companie. Cum se poate construi o casă pentru cuiburi papagali? Ce materiale sunt folosite? Cum să Stai? În cazul în care pentru a plasa corect? O mulțime de întrebări, dar am găsit răspunsurile, și că vreau să împărtășesc cu voi astăzi.

Verticală sau orizontală

Alocați case de reproducere două constructe (tip). structuri verticale sunt convenabile, deoarece acestea împiedică puii de plecare prematură din fantă. Atunci când faceți o casă cuibărit pe verticală pentru budgerigars cu propriile lor mâini, amintiți-vă stinghie locația corectă. Acesta trebuie să fie amplasate în trei până la patru centimetri sub intrarea în cuib. Astfel, pasărea care intră în cuib, nu risca deteriorarea ouă depuse.

Cel mai popular este versiunea orizontală. Proiectarea și pui înainte de timp pentru a părăsi site-ul cuibărit nu va, iar pasărea nu va afecta puii. Dimensiunile orizontale la domiciliu nu este diferită față de verticală. Singura diferență este în design.

Cu toate acestea, cel mai convenabil este considerat a fi o combinație de fante orizontale și verticale. Compromis case, iar acest nume are această combinație, este mai spațioasă și pentru femei, și mai sigure pentru puii.

Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lor

Materiale pentru casa

O întrebare foarte frecvente nu este despre cum să faci o casă pentru budgerigars, în mod independent, și de la care urmează să-l construiască. Expertii recomanda pentru a alege materiale numai în condiții de siguranță. Compoziția nu trebuie să fie prezente dăunătoare aditivi impurități, lipici și chimice.

Mai bine pentru a alege un pat sau plăci subțiri, ele au o viață mai lungă decât placaj. Principalul lucru pe care placa nu a fost tratat cu vopsele și au avut mari lacune. În magazin, desigur, puteți cumpăra o casă de plastic gata făcute pentru budgerigars. mâinile sale, cu toate acestea, pentru a face cuiburi pentru animale de companie va fi mult mai bine.

Dimensiuni casa pentru budgies, realizate cu propriile sale mâini, pot fi diferite. Totul va depinde de tipul de mufă, precum și în cazul în care acesta va fi localizat. Case verticale au de obicei o dimensiune de 20 de 20 de centimetri. Inaltimea la care - Orizontal 25-27 cm structuri inalte, de obicei, ușor mai mică. - 10 la 15 cm, iar dimensiunile sunt exact la fel ca și verticală.

Cel mai convenabil, așa cum am spus, va compromite cuib. Lățimea de 22-25 cm, lungime - 20 cm și o înălțime de 26 de centimetri.

Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lor


De asemenea, în unele cazuri, atunci când gazdele sculptate casa pentru budgerigars cu mâinile, și să-l chiar specială se apropie în formă de trepte sau cu un pas. Deci, pasărea va fi mult mai confortabil să aterizeze după un zbor și du-te la cuib.

aerisire

Este de ventilație obligatorie casa cuiburi. papagali mici vor avea nevoie cu siguranță aer curat. Masina de gaurit trei sau patru găuri în pereți sau în acoperiș, acesta va fi destul de mult.

Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lor

Un atribut obligatoriu de orice structuri de cuiburi pentru papagali este un gunoi. În rolul ei pot face chips-uri mici, chips-uri din specii tari sau moi, separa rasina dorit. Mulți experți cu experiență, de asemenea, sfătuiți să adăugați câteva linguri de gunoi droguri de musetel uscat. Astfel, veți obține mai mult și dezinfectare, care nu este redundantă.

De asemenea, recomanda pentru a face câteva mici depresiuni în podea. Atunci când pasărea va depune ouă, ei vor patina pe podea. Locașurile sub formă de mici celule recuperate prin aceasta, păstrând în același timp toate zidărie împreună. Deci, mama va fi mai convenabil și rapid cald ouăle.

Fără acoperire nu face nici o casa pentru budgerigars cu mâinile lor. Fotografia unor opțiuni pot fi găsite în articol. Este suficient să spunem că există două tipuri de capace: pliabile și detașabile. Prezența capacului nu poate fi fericit doar pentru a observa dezvoltarea puilor, dar, de asemenea, libertatea de a pune în aplicare curățarea, dezinfectarea și monitorizarea a zidăriei, și apoi, precum și pentru puii născuți.

Ce material este mai bine pentru a face capacul pentru slotul? Există mai multe variante ale aceluiași, așa cum este cazul cu casa foarte mici. Cel mai adesea, desigur, utilizați placaj. Dar puteți face acest lucru dintr-un material diferit, atâta timp cât era sigur pentru puii lor.

Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lor

Unde și cum să stea

Înainte de a face o casa pentru budgerigars cu mâinile, ar trebui să ia în considerare un loc unde va fi amplasat. Crescătorilor sfătuit de poziționare lojă în interiorul celulei. Astfel, păsările chiar înainte ca puii vor fi contact strâns cu soclu. O femeie va putea, în orice moment pentru a explora dvs. acasă viitor, mesteca, în cazul în care este necesar, pentru a atinge limba, ciocul pokolupat.

De asemenea, un mare plus de a găsi un slot în incintă care să-l în orice moment să aibă acces la tatăl familiei. După cum se arată, femela este mult mai calmă și se simt mai bine atunci când aud masculul mersul pe acoperișul casei a recunoscut dragostea lui pentru ea, bătând pe acoperișul ciocului. În plus, în orice moment, masculul va fi capabil să zboare în sus, stau pe și admira crestăturile de pe copiii lor.

De multe ori, o mare crescătorii de reproducere case în afara cuștii. Acest lucru se face din cauza elementare economie de spațiu. Dar dacă ne-am decis să facem tot posibilul pentru păsările se simt confortabil într-o astfel de perioadă crucială, apoi face acest lucru, deoarece este convenabil pentru ei.

Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lor

Înainte de a închide cuib la locul său de drept, ar trebui să existe o serie de manipulări. Foarte bine, dacă ați făcut o casă pentru budgerigars cu mâinile lor, și nu au cumpărat de plastic de la magazin. Dar, în ciuda încrederii în securitatea materialelor, dezinfecție trebuie să fie efectuate. Pentru a începe, se toarnă peste casa apă clocotită. Apoi se spală bine cu apă rece și uscat bine. Nu există lămpi nu au nevoie pentru a pune în interiorul casei. Femeie într-o perioadă în lumina nu are nevoie. Dar controlerul termometru și umiditatea nu va fi de prisos.

După instalare, se recomandă să stea în cușcă pentru a pune creta sau un castron cu coajă de ou pisate. In timpul sarcinii si la nastere femela are nevoie de o mulțime de calciu. Varianta poate fi utilizat gluconat de calciu sub formă de tablete, cumparat in farmacie. Nu pierde acest punct important, deoarece din cauza lipsei acestei substanțe, femela doar rasklyuet proprie zidărie și va fi din ea pentru a umple lipsa de calciu. Și născut dintr-o lipsă de vitamine și oligoelemente fledglings va scoate propriile pene, din nou, umple lipsa de calciu. Acest lucru nu poate fi tolerat!

Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lor

Cum sa faci o casa pentru budgerigars cu mâinile lor