Cum sa faci o amprentă digitală

Cum sa faci o amprentă digitală

Dimensiunile carcasei și calitatea acestuia

Nava amiral Samsung semnificativ mai mult decât concurentul său de la Apple, și anume - lungimea Samsung mai mult de 15%, lățimea - 24% și grosime - 7%. Astfel, iPhone câștigă în ceea ce privește compactitatea. În ceea ce privește calitatea ansamblului de locuințe și a materialelor, și apoi pe capul lui iPhone în fața rivalului său. Produsele de locuințe Apple sunt realizate din aluminiu anodizat, articulații și cusături în strânsă legătură unele cu altele, împiedicând pătrunderea murdăriei - care nu este pilot Samsung. Samsung Carcasa este confecționată din plastic, cusături și îmbinări învecina nu atât de strâns, și în cele din urmă să devină înfundate cu murdărie.Dimensiunea și rezoluția ecranului

Conform acestui parametru Samsung cu mult înainte de Apple, deoarece ecranul Samsung este de 62% mai mare decât cea a Apple. Mai mult decât atât, rezoluția de afișare a Samsung mai clare - capacitatea permisivă este de 432 pixeli / inch, în timp ce la iPhone la doar 326 pixeli / inch.scanner de amprente digitale

În ciuda faptului că ambele dispozitive sunt considerate echipate cu camere high-end, conducerea ia cu încredere nava amiral Samsung. camera de 16 megapixeli cu funcție de auto-focus, cu toate acestea, nu se poate face numai cele mai înalte imagini de calitate, dar, de asemenea, pentru a alege un alt punct de focalizare pe fotografiile deja realizate.

timpul de lucru și capacitatea bateriei

Capacitatea bateriei de la Samsung este 2800 mAh, care vă permite să utilizați aparatul timp de aproximativ două zile, fără reîncărcare modul de putere moderată, în timp ce capacitatea de iPhone este de numai 1570 mAh, reduce timpii de funcționare de până la o zi. De asemenea, trebuie remarcat faptul că lipsa de dispozitive de la Samsung sub forma unei versiuni carcasă din material plastic și ca o consecință menționată mai sus, un capac spate detașabil este transformată într-un avantaj, care permite să înlocuiți bateria le fără ajutorul specialiștilor, care nu este un iPhone.

În concluzie, trebuie remarcat faptul că Samsung este liderul de necontestat în ceea ce privește „umplutura“ - el are camera mai puternic, ecran mai mare. mai mult timp fără reîncărcare. Cu toate acestea, nu ar trebui să uităm că multe dintre elementele reprezentate de nava amiral o dată au fost „împrumutat“ de la produsele Apple, precum și construirea de calitate și a materialelor de la iPhone este mult mai mare.