Cum sa faci de colorare a părului la domiciliu, vopsirea părului

Cum sa faci de colorare a părului la domiciliu, vopsirea părului

Partea feminină a populației în perioada sovietică a știut cum să facă de colorare a părului din materiale naturale, pentru a da o saturație a culorii parului naturale sau de pigment natural ușor tonifiat.Nu Tu și îmi pot imagina că, odată ce magazinele au fost absolut nici un fir de păr vopsele, cu excepția henna, Basma și două-ton colorat balsam.

vopsele pentru păr, ca un produs industrial, pur si simplu nu exista, totul atât de pătată și colorat, care ar putea da cel puțin o umbră. Astăzi, multe rețete nu și-au pierdut relevanța lor din cauza efectelor benefice ale produselor utilizate în structura părului și a pielii de sănătate care însoțesc colorare.

Combinația de ingrediente naturale cu vopsea de casă ajută accentua culoarea naturala a parului, adaugand stralucire si mai vii culori, dar se poate schimba dacă utilizați un colorant acasă pe lumina de păr.

Cum de a face nuanțe de vopsea de par rosu si cupru


Daca ai parul maro deschis, apoi se aplică următoarele sfaturi pot face destul de cupru strălucitor sau roșu. Pentru păr șaten, veți obține doar un val de cupru lumina.
Dă culoarea roșie a părului poate fi următoarele ingrediente: Hibiscus ceai rosu, trandafir sălbatic și garoafele de grădină. Fiecare dintre aceste ingrediente ai nevoie pentru a face un decoct foarte puternic. Decoctul de ceai Hibiscus este mai bine să nu utilizeze pe parul colorat, deoarece rezultatul poate fi de culoare roșie prea luminoase.

Cum sa faci de colorare a părului la domiciliu, vopsirea părului

Se spală părul cu șampon, și apoi coborâți-l în jos peste baie, postaivav pe fundul recipientului de baie, astfel încât părul care curge a căzut în bulion ei. Astfel, va fi capabil să-și verse de câteva ori același bulion, spori efectul de colorare. După ultima clătire colorate bulion, stoarce parul cu un prosop și de mers pe jos, astfel încă 15 minute, apoi se clătește sub jet de apă de păr.Același decoctul poate fi completat spray poate, și din timp în timp pentru a pulveriza lichid pe încă umed după spălare a părului.

Cum sa faci de colorare a părului la domiciliu, vopsirea părului

Cum de a face vopsea parul inchis la culoare


Cel mai accesibil opțiune - pentru a picta păr cafea tare, pentru a primi o nuanță gust de nucă frumos. nuanță de saturație va depinde de tăria cafelei preparate, utilizarea eficientă a cafelei pentru espresso. Brew porțiune de trei ori mai puternic decât de obicei, gătesc. Procedura de nuanțare a părului folosind o băutură de cafea repetă procedura de mai sus.

Cum sa faci de colorare a părului la domiciliu, vopsirea părului

parul inchis la culoare este ușor de a atinge un BREW puternic de ceai. Înainte de a face vopseaua de păr de ceai, este necesar să se găsească o dimensiune de email castron mic. Pentru un rezultat bun, este de dorit să ia o frunză mare de ceai negru 2 linguri de frunze uscate umple un litru de apă și „infuzare“ le fierbe timp de o jumătate de oră. fluid de clătire a părului umed spălat proaspăt obținut.

Cum de a face vopsea pentru păr lumina


Probabil dintr-o dată vine în minte este o lamaie, care este destul de justificată. Un amestec de suc de lamaie si apa poate face pigment-l mai ușor pe păr de lumină, și în același timp, noua nuanta mai deschisa va arata complet natural (ca o lămâie pentru a ușura păr). Pentru a prepara compoziția de colorare, se amestecă 1 parte suc de lămâie 1 parte apă, umple spray-uri amestec și se pulverizează amestecul prin par. Pentru reacția a fost mai bine, parul ar trebui să fie uscat la soare timp de aproximativ 15 minute.


Clătirea infuzie de păr de musetel medicament le dă o nuanță galben auriu. Pentru o singură clătire suficient 25 g de flori se toarnă trei sferturi ceașcă de apă fierbinte și capacul mențineți perfuzia în decurs de o oră. Se clătește cu părul curat este lichid filtrat necesar. Datorită o astfel de îngrijire a părului este moale, ascultător, strălucitoare și capătă o culoare aurie naturală.

Și, desigur, pentru orice culoare a părului inițial, puteți utiliza henna și Basma. Acești coloranți naturali dau cel mai bun efect cu utilizarea simultană a ambelor pulberi (pentru părul brun și închis). Ele se pot schimba dramatic culoarea, pentru că primele încercări de a utiliza ar trebui să înceapă cu un timp scurt de vopsire, pentru a ridica proporțiile individuale și aplicarea pastei. Deci, lumina culoarea părului blond și se adaugă la aceasta o nuanță aurie posibil, dacă jumătate din '25 pungi henna pentru a se dizolva intr-o jumatate de cana de apa fierbinte (nu apă clocotită) și o soluție pentru a umezi parul spalat. Clătiți-le este necesar (pentru a începe) după 10 minute.

Utilizarea componentelor naturale în păr colorat nu numai că oferă saturația culorilor naturale, dar, de asemenea, își schimbă nuanța. Un bonus frumos acest lucru devine de recuperare a petelor de păr.