Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

Este demn de remarcat faptul că plantarea cartofilor în grădină sau pe teren - nu este o sarcină ușoară. Pentru a face acest lucru mai ușor și mai rapid pentru a planta cartofi, puteți utiliza un motocultor. Prin cultivatorilor dispozitiv de reglare pentru plantat cartofi - cartof. Observat că, pentru a crea un astfel de dispozitiv nu este dificil. Unitatea va fi de lucru pe deplin de către om, ci numai în management.Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

cartofi de plantare de cartofi facilitează procesul de la fața locului. Cartofi la plantare vor fi distribuite uniform în godeuri. Aceasta înseamnă că valoarea recoltei poate fi crescută în mod semnificativ. Astăzi va spune cum să facă un plantator de cartofi cu mâinile.

În scopul de a face automat tipul de mașină pentru plantat cartofi, aveți nevoie pentru a găsi un canal, care au o dimensiune de opt. Pe rama este setat buncăr pentru cartofi, care se potrivește de până la 20 de kilograme de cartofi. Buncărul este plasat un lift, care va stabili castron până la 8 centimetri.

Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

Există un alt cartof, care este un pic mai complicat în design, dar este interesant din punct de vedere al ansamblului. Sarcina principală a dispozitivului dezvoltat - planta cartofi la aceeași distanță unul față de celălalt și la aceeași adâncime. Aparatul poate fi un dublu rând sau trei rânduri. Totul depinde de ce fel de cușcă folosite în colecția de cartofi.

Aparat pentru plantat cartofi de casă

Este demn de remarcat faptul că cartoful a făcut cu propriile lor mâini pentru motoblock, cel mai bine utilizat pe sol, care a fost tratat în prealabil. În acest caz, cartofii vor fi plantate uniform, dar rezultatul muncii va afecta randamentul culturilor.

Un astfel de echipament pentru motoblock, pot fi utilizate nu numai într-o grădină mică, dar, de asemenea, pe un câmp mare. În plus, atunci când post-echiparea mașinii poate fi pus nu numai cartofi, dar și alte culturi.

Desigur, înainte de crearea de cartofi necesită desen pe hârtie. Cadrul bază este luat. Acesta va fi montat și toate nodurile. Cadrul este sudat de la U-secțiuni, precum și a benzilor de oțel transversale.

Arch sudate pe partea din față a Spar. Sudate Mufă pentru tijele centrale și elementele de fixare pentru link-ul de jos. Placă suporturi fixate pe latura cadrului.

Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock


benzi de otel cadru armat. În scopul de a colecta bin cartofi, trebuie să utilizați placaj de 1,5 cm grosime. Taie părți, și apoi utilizați părțile sigilate ale desenului sau modelului. Odată ce totul este gata, buncărul este pictat, precum și în interior este acoperit cu cauciuc la cartofi, atunci când aterizare nu este deteriorat. Puteți utiliza, de asemenea, rezervorul interior de la o mașină de spălat vechi (a se vedea. Foto)

Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

Cadrul primit este atașat cu agitator, precum și axa roții. Odată ce toate lucrările este finalizată, asigurați-vă că ace sudate. Cu axul roții este fixat cu cleme din oțel.

Pentru roți de cartofi folosite mai multe foi de oțel. Desigur, necesitatea de a drege un pic, dar rezultatul este în valoare de ea. cilindri pe pneuri va fi amintit că nu de mult sol mototoli, dar puteți utiliza masina conduce rază mică (cm. Foto).

Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

RV va fi de două hub-uri. Pe ele - un lagăr. Pentru ca lagărele nu sunt contaminate, au împins peste piroane, utilizarea de tampoane de pâslă. Dar niciodată nu poate suferi cu fabricarea roților - trebuie doar să cumpere roțile de alte masini agricole. Pentru fabricarea de titular Ripper folosit un post pătrat. Din tabla de oțel la capetele tijelor sunt ferrule sudate. In cadrul rack de montat cuțitelor lor cultivator.

Fonta sau țeavă de oțel vor fi utilizate pentru însămânțare de cartof. Grosimea ei ar trebui aleasă orice, atâta timp cât diametrul nu este mai mică de zece centimetri. Dispozitiv de fund țeavă sudată care va realiza brazda.

Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

De îndată ce borozdorezy ajustat, asigurați-vă că pentru a strânge scara. În viitor, solul va produce sarcini mari pe efferens VAS și nu se poate transforma în jurul valorii.

Rețineți că, pentru dispozitivul de plantare de cartofi va avea o greutate mare. Pentru că înainte de instalare în motocultor este necesar să se stabilească contragreutate. Astfel, unitatea nu va trece în partea opusă a plantat. Operatorul trebuie să aibă un spațiu pentru picioare scaunului. Scaunul pentru o vila arta de a face mai ușor toate: două unghiuri suficient pentru a se conecta, și apoi atașați placa acoperit cu piele artificială și materiale moi.

Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

Principiul de funcționare al unui dispozitiv simplu de obținut. Buncărul stropit cartofi. puteți pune pe o mașină de o pungă de fiecare dată pentru a nu pentru a rula pe de câmp de cartofi.

Cum sa faci cartofi propriile mâini pentru motoblock

Se acoperă conturile de cartofi plantate manual, astfel cum sunt unități speciale de sedimentare. Acestea sunt aranjate în așa fel încât o canelură sunt la un anumit unghi.

Cu cât mai repede va conduce motocultor, cu atât mai mare cartofi distanța dintre tufișuri plantate. Totul depinde de terenul pe care se realizează cartofi de plantare. Puteți ajusta drive-urile absolut perfect.

După trecerea plantarea cartofului urme ale dispozitivului rămân pe teren. Ei au nevoie pentru a curăța după ei înșiși. Acest lucru se face prin intermediul ambreiajelor, care sunt montate pe cultivator.

Asigurați-vă că pentru a verifica: