Cum sa faci aripi cu propriile lor mâini

Aripi din stofa

Cel mai simplu mod de ieșire - pentru a cumpăra un aripi într-un magazin și decora-le gata pentru a se potrivi. Cu toate acestea, a făcut cu dragoste hack compara vreodată cu produsul de producție în masă. Asigurați-vă aripile cu propriile sale mâini poate fi un mod foarte simplu. Cumpărați mic segment nailon frumos, taie și coase într-o singură bandă largă. Detalii de margine cu atenție și rapid la Opal secțiuni nu se năruie, apoi, de a crea un arc și atașați aripile la partea din spate a unei rochii de fantezie.Aripi de ciorapi și sârmă

Cu puțină imaginație - și poate fi acasă pentru a face aripile instrumentelor disponibile. Vei avea nevoie de ciorapi de nailon fantezie ton cu lurex și îndoire sârmă corespunzătoare. Plia cadru sub formă de picături, răsuciți capetele de sârmă, face o a doua parte pe modelul produsului și conectarea elementelor.

Dacă maestru aripi de înger, doar o pereche, în timp ce aripile zână sau aripi de fluture (ca o opțiune - libelule) necesită o cravată în partea de jos sunt două părți de dimensiuni mai mici. Continuă să faci aripile cu propriile sale mâini: trage pe rama de stocare, îndepărtați excesul de material cu foarfeca. Capetele nailon cravată strâns. Centrul de produse asigura o largă suficient de elegant panglica de culoare, potrivita.

Aripi de înger din pene reale

Achiziționați suficient de pene și pene de puf alb, care sunt vândute în departamentele de produse pentru creativitate, e-tailerii. Tăiați capacele de plastic dosare de papetărie pereche de aripi de înger și modelul - două perechi de bucăți de pânză albă.De-a lungul marginilor produselor din plastic de pe clei vegetal „Moment cristal“ sârmă de izolare, după care cele două părți ale lenjeriei semifabricatului aripi lipici. Pene de lubrifiere „moment“ tije de coadă, umple vârful în web și împărtășiți-le până în mai multe rânduri cu „fața“ și partea de dedesubt a aripilor. Deasupra stratului de adeziv pufului.

Sfaturi utile. atașați aripile la rochii (tricou) Angel, puteți utiliza Velcro cusute pe partea greșită a produsului și partea din spate a hainei, precum și sârmă de cupru, înfășurat într-un material pufos alb. Sârmă capete legat de partea greșită a aripilor, marginea opusă a cusături de blocare de pe rochie umăr.

Notă. asigurați-vă că pentru a folosi tampoane de spumă, astfel încât să nu cauzeze un prejudiciu haine fantezie proprietarului mici!

Efectuarea penele firului

Dacă decideți să facă aripi de înger cu propriile mâini, dar pentru a obține acest stilou nu funcționează, pentru a primi ajutor de la fir alb „Iris“ pentru broderie. Se taie cm lungimea semifabricatului 12-15 de sârmă rigid. Umeziti șir în clei PVA și strâns infasurati primul stilou schelet într-o direcție și apoi într-o altă direcție. Tie un nod puternic și taie inutile „coada“.

filament Cut preforme 10 cm în lungime și fiecare cravată la un fir, formând un stilou. După pregătirea numărului necesar de pene complet le scufunda într-un amestec format din două părți de clei PVA și o parte apă. pieptene cu grijă afară pieptene gol, pus pe suprafața orizontală (prevăzută cu folie!) și se usucă. Uscate asieta fire cu foarfeca pentru pene de casă semăna în aparență cu un lucru real.

Sfaturi utile. dacă doriți pentru a da un material textil naturale Peru, parte a pregătirilor pune pe partea de sus a unui bazin de fund inversat - produsul va fi formă ușor convexă.

Stăpânește cel mai bun mod de modelare aripi fantezie, și vei dovedi copii minunați „îngeri“, „zâne“, „Butterfly“ și alte creaturi fabuloase cu aripi.