Cum sa faci absint la reteta de acasă


Obosit de toate standard și permise bautura alcoolica, uneori ne dorim ceva - un fel, ciudat și interzis. Acesta este un moment foarte bun să-și amintească existența absint. Persecutați în contextul secolelor, interzis de autorități și de contrabandă, această băutură este doar cerșit să-l testeze dacă el este demn de faima lui, și toate poveștile despre „zana verde“ - doar ficțiune?Băcănie degustate absint, nu toată lumea va fi în măsură să înțeleagă aroma. Dar punctul de aici este că, în ciuda prețului ridicat, rar bea din tejghea are o calitate bună. multiple Lui „curat“ este ajustat pentru standardele și supuse la tot felul de execuții. Dar, așa că vreau să încerc absint reale, prezent ca în secolul al 19-lea! Se pare că acest lucru nu este o problemă. Ne putem pregăti cu ușurință absint la domiciliu, fără intermediari și vânzători.

Cum sa faci absint la reteta de acasă

Și acest alcool acasă va avea toate proprietatile si gustul primului absint original. Acesta nu va fi curățată de tuionă - pelin de droguri. Cu toate acestea, întregul proces durează foarte mult timp. Deși este atât de interesant și fascinant că nu va observa cum zboară. Este nu să se angajeze în vinificație, aici sunt - producator de una dintre cele mai periculoase din lumea spiritelor.

Dacă decideți să experimentați, trebuie să ne amintim doar că alcoolul rezultat băutura va fi responsabil, în compania spirituală a prietenilor, dar este strict interzis de a vinde, cu toate acestea, ca și alte băuturi alcoolice de casă.

rețete Absinthe acasă o mulțime, dar în fiecare dintre ele ingredient principal este o plantă de pelin. Ea, ca și celelalte componente ale home-made noastre pentru băuturi fără restricții - disponibile la orice farmacie sau magazin alimentar supermarket.

Prepararea absinthe

Înainte de a începe procesul de care aveți nevoie să achiziționați și să se pregătească:

  • 1 litru de alcool medical sau alimentar 96% sau cu 1,2 litri de 80% fort
  • 100 grame de pelin, concentrația tuionă care va da aproximativ 50 ml per 1 litru de alcool
  • 50 de grame de semințe de anason
  • 50 de grame de semințe de fenicul
  • 10 grame de menta si lamaie balsam


În nici un caz nu înlocuiesc vodca alcool sau apă de ploaie! Chiar și calitatea acestora va conduce toate eforturile de a nimic. Și amintiți-vă că toate componentele solide trebuie sa fie complet uscat.

Cum să

Etapa 1. Insistând. Ia 90 de grame de pelin și 40 de grame semințe de fenicul și anason, zdrobite și puse într-un recipient de sticlă. Acesta ar putea servi ca volum al băncii de 2 - 3 litri. semințe de iarbă și se umple cu alcool, si insista. Acest lucru se poate face rapid - la cald și încet - rece. În primul caz, trebuie să dețină amestecul pe o baie de abur timp de 10-12 ore. Dar a doua cale este mai bine. Compoziția amestecată rezultată din alcool și plante păstreze timp de o săptămână într-un loc răcoros, ferit de lumină.

Dacă doriți să completeze gama aroma de condimente, apoi se adaugă ierburile adăugate la 10 grame de coriandru și anason în stea. Dar aceasta nu este o condiție prealabilă.

Etapa 2. Distilare. Borcanul cu infuzia se toarnă o jumătate de litru de apă purificată și distilată pe aparat brewed oprind tamburul de abur (dacă este prezent). În acest caz, trebuie să vă asigurați că componenta solidă a tinctura de a nu arde, în caz contrar se va strica întreaga idee. Primele picături de vodca pe amestec personalizat. Ulterior merge. Rata de distilare nu trebuie să fie mai mare decât o picătură pe secundă. Când apare o picătură timp de 10 secunde, distilare trebuie întreruptă. Volumul total al alcoolului rezultat va fi de aproximativ 0,8 litri.

Când se toarnă apă, ține cont de faptul că lichidul devine imediat alb și tulbure. Nu vă alarmați. Acest lucru înseamnă că ați făcut totul corect și uleiuri esențiale a început să fie eliberat.

Cum sa faci absint la reteta de acasă

Etapa 3. Colorat. Faptul că alcoolul, pe care le obține, după distilare, este complet transparent. Care degradează percepția generală. De aceea, pregătim un amestec de ierburi zdrobite. Pentru a face acest lucru, să ia menta, lamaie balsam, pelin odihnă, anason si fenicul - toate la 10 grame - și umple plantele noastre absint clare. Unele mai multe sunt adăugate la 10 de grame de plante aromatice isop sau o lingura de cimbru, dar nu este obligatoriu. Închiderea sticlei cu amestecul și scufundat în apă încălzită la 50 de grade timp de 3-4 minute (s-ar putea dori să crească timpul de așteptare până la o oră). Temperatura apei trebuie menținută la același nivel. După ceva timp culoarea băuturii începe să se schimbe chiar în fața ochilor tăi. Selectați intensitatea culorii, care este pe placul dumneavoastră. După aceea, flaconul trebuie scos din apă și se răcește.

umplere sticla trebuie neapărat din sticlă, plastic, agrava gustul de alcool și de a da „pericol“ lor.

Nu vă faceți griji în cazul în care absint dvs. începe în cele din urmă de a dobândi o tentă galbenă. Acest lucru se datorează capacității de a reține clorofilă alcool. Acest lucru nu afectează calitatea sau gustul băuturii.

Acum știi că pregătirea absint nu este prea dureros, dar nu uitați că acest miracol - alcoolul deoarece conținea tuionă provoacă afecțiune. Și efectul său asupra corpului atunci când sunt utilizate în cantități mari este exacerbare periculoase de boli psihice.