Cum să elaboreze un stilou

Unii artiști preferă să facă desene mânere. Novice este de a lucra cu acest instrument va fi un pic mai complicat decât cu un creion, dar cu toate acestea, puteți încerca să stăpânească și această abilitate. Sfaturile noastre te vor ajuta în acest sens.Desenați trandafirul mâner

Ca un exemplu, ne arată cum să atragă un mâner trandafir. Pentru început, puteți alege un sistem simplu de vopsea:

  • Efectuați pe hârtie și pririsuyte mai ovale acestea netede linii rotunjite cu pas.
  • Desenați o tulpina ușor curbată, spini și frunze. Acum, vopsea culoarea imagine sau umbra penița.

Rețineți că primele etape trebuie să atragă se ocupe de partea superioară a figurii și apoi se trece la partea de jos. În acest caz, nu va avea riscul de încheietura mâinii frotiu făcut doar linia.

O mare varietate de idei cu privire la ceea ce cifre putem trage un stilou, veți găsi în secțiunea de desen noastre.Caracteristici desen stilou

Spre deosebire de liniile de creion, care pot fi corectate în orice moment sau pentru a elimina complet, desen corecție buton executat este practic imposibil. Acest lucru înseamnă că, încă de la început aveți nevoie pentru a trage un stilou frumos. Aceasta este principala dificultate cu acest instrument.

Cum să elaboreze un stilou

Deci, dacă încă nu se poate lăuda verificat mișcări precise, prima dată dreptul de a crea o linie de frumos, cel mai bine este de a face mai întâi un desen creion, și numai apoi pe partea de sus a acesteia pentru a desena un pix.

În ceea ce pentru a alege instrumentele potrivite, totul depinde de gustul și obiectivele. De exemplu, un pix obișnuit va linii destul de subțiri și drepte, dar imaginea va arata un pic rustic. Dar pixuri cu gel va fi capabil de a desena o figură mai elegant, dar aceste mânere se poate scurge uneori. Cea mai buna alegere ar fi un instrumente speciale de tragere: stilou pentru schițare cu un stilou mobil-linie pictograma creion pictor.

Chiar mai interesant