Cum să elaboreze un răspuns banc aici

Pentru a picta nu trebuie neapărat să fie un artist profesionist, să construiască o pistă și ridica culorile destul de dreapta.
Cum de a desena o bancă csuschestvuet mai multe opțiuni. Prima metodă este separarea foii în jumătate. În al doilea rând, construcția de bancă cu ajutorul luminii.Cum să elaboreze un răspuns banc aici

1. Ia o foaie de hârtie și creion, împărțiți vizual foaia în jumătate. Dacă nu se poate vizual, doar trage o linie în mijlocul foii de sus în jos prin împărțirea foii în părți egale. Noi facem același lucru pe stânga la dreapta. Foaia este împărțit, puteți începe acum să construiască.

2. Desenați un dreptunghi în partea de sus a foii și îi conferă un volum. Pentru a face acest lucru, țineți colțurile superioare sunt două linii scurte, la un unghi ascuțit, și să le conectați. Din colțul din dreapta jos ca o scurtă trage o linie cu linie cu linia de sus. Toate prima parte a bancului gata.3. Partea de jos a trage bine, primul dreptunghi dar de data aceasta pentru a cosi colțul din dreapta pentru a swap-o la stânga. Am ar trebui să fie un paralelogram. Dându-i un volum cu linii scurte coborât din colțurile inferioare din stânga și din dreapta. Noi le conecta.

4. Desenați o altă linie scurtă de la colțul din dreapta sus și se conectează-l la dreapta jos, este, de asemenea, la un unghi.
Bench a rămas aproape gata pentru a desena și picta picioarele. Puteți alege un creion sau acuarelă. Partea superioară a standului va fi inferioară o jumătate de ton mai deschis. Aceasta a fost prima metodă.

1. Necesitatea de a desena un 7 raze, toate acestea trebuie să meargă la un unghi. Primele două sunt aproape paralele între ele. Start înguste, iar la capătul liniei extinse, se îndepărtează una de alta, dar nu și pe o distanță lungă.

2. Următoarele două grinzi situate la o distanță de aproximativ 5 centimetri. Și așa, la fel ca primele două linii ale reciproc, nu este departe. Acum vom construi două dreptunghiuri. Exterior alătura odihnă și selectați liniile 2 și 4, apoi 4 și 6.

3. Pentru a face suma de banc egal, la fel ca în prima metodă, linii scurte. Noi le combina și a obține o schiță a bancului.
Desenați banc ca la parcuri deschise, cu incrustatii frumoase și poate păstra simplu și bine construit. Dar aceasta este încă alegerea tuturor.
Aici este gata să standul nostru.

întrebări similare