Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina

Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Orice lucru pe care începem să facem, necesită pregătirea planului. Nu contează ce ai de gând să faci, pentru că toate detaliile unui caz trebuie luată în considerare cu atenție. Iar când vine vorba de complot gradina, în acest caz, nu se poate face fără desene.Pe hârtie mult mai ușor de a face una sau alte calcule, mai degrabă decât pe uscat. În acest caz, pentru a evita greșelile este pur și simplu imposibil, și pe hârtie pentru a le corecta în pivniță.

Pentru a crea un plan de complot gradina ar trebui să elaboreze un plan de schiță a complot gradina ta, și abia apoi să înceapă să-l facă unele detalii care se aplică pentru acțiunile viitoare.

Dacă la dispoziția dumneavoastră există un teren mare, acesta ar trebui să fie împărțită în mai multe sectoare, care pe termen lung vă conectați. De-a lungul marginilor foii trebuie lăsate mici câmp în care scrie în jos măsurătorile.

Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Pentru a măsura gradina ta are nevoie de instrumente speciale, inclusiv:

 • Creioane, radiere, ascuțitori;
 • riglă de metal, lungimea care trebuie să fie 1,8 pentru măsurarea distanțelor mici;
 • Hrană pentru măsurarea lungimii, care ar trebui să fie mai mică de 30 m.
 • Cuiere, ele pot fi folosite pentru a efectua marcarea site-ul dvs. sau să fixeze banda de măsurare;
 • Tableta cu cleme;
 • hârtie milimetrică.

Vom începe să facă un proiect de desen noastre.

 • Mai întâi de toate, ar trebui să scrie toate dimensiunile principalelor elemente ale grădinii, care includ copaci, garaj sau pistă. Dacă decideți să scapi de ea, nu este necesar să se tragă unele desene în termenii lor.
 • Pur și simplu măsurați porțiunea de formă dreptunghiulară.
 • număr mai mare de elemente pot fi aplicate la un plan, și, astfel, este necesar să se măsoare distanța de la ei la zona de frontieră, care se află la un unghi drept.
 • În cazul în care forma de site-ul dvs. nu este destul de corect, cu ajutorul unei frânghii înșirate cabluri de la unghiuri drepte față de laturile site-ului este ușor de măsurat dimensiunea sa.
 • Primul desen al unui plan de site-ul de gradina poate fi simplu și să conțină doar o dimensiune mai importantă.
 • După compunerea desen, puteți începe procesul de planificare atentă a grădinii.

Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina

Din acest punct se poate fantezii, pentru a desena pe hârtie ceea ce doriți să vedeți ca noul site. Atunci când este aplicat imagini de hârtie să nu uitați să observe la scară.


 • Ia primul desen, și trageți-l hârtie specială de desen. Cu această procedură, puteți calcula cu ușurință lungimea tuturor frontierelor terestre și numărul de pe care este necesar să materiale, inclusiv cărămidă și blocuri de piatră.
 • În acest caz, acesta va fi mult mai confortabil de a utiliza graficul de hârtie, care pot fi achiziționate în magazine speciale de aprovizionare de birou.
 • În cazul în care gradina ta este mic în dimensiuni, se poate potrivi cu ușurință pe o singură foaie. Într-un alt caz, în cazul în care o cantitate mare de teren, este necesar să se facă schițe ale părților sale, care se pot conecta, sau pur și simplu face un plan general, pe o foaie mare de hârtie milimetrică.
 • La alegerea scara ar trebui să ia în considerare faptul că planul de site-ul trebuie să se încadreze pe o singură foaie. In cele mai multe cazuri, la porțiuni mici, ideal este scara 1:50. Dacă site-ul este mare, este recomandat să folosiți o scală de la 1: 100.
 • Primul pas este de a atrage granițele grădina dumneavoastră, precum și locația casei. Numai atunci se poate trage toate elementele pe care doriți să le vedeți în viitor.
 • Toate dimensiunile trebuie deja să schita dur, pe care ai făcut-o înainte.


Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina

De asemenea, înainte de a desena planul de master, poate fi necesar pentru a face niște schițe brute. Chiar și experții profesioniști nu pot de la prima sau a doua oară pentru a crea final complot plan de grădină. Și dacă desenul planului pe care îl faci pentru prima dată, nu simt rău pentru hârtie.

Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Puteți crea mai multe copii ale primei sale schiță, cu rezultatul pe care le va aplica la copii de elemente suplimentare și bine a economisi timp.

O optiune excelenta este aplicarea de hârtie de calc pe master plan, care poate fi folosit pentru a aranja elementele gradina ta viitoare.

În acest caz, dacă doriți să faceți o imagine color, puteți utiliza filme transparente.

Când există timp liber sau dorinta, poate de hârtie simplă tăiat figurine speciale elemente principale pe care le va stabili în grădină. Când vă mutați aceste cifre în desen, este mult mai simplu și mai ușor pentru a determina locul de stabilire a unui element.

Luați în considerare sfaturi câțiva profesioniști în elaborarea unui plan de complot gradina ta:

 • Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
  În primul rând, ar trebui să atragă granița exterioară a unui sit de grădină, și numai după aceea localizarea casei, paturi de flori sau alte facilități.
 • Apoi trage elementele care pot fi introduse fără efort pe planul tău. Acestea sunt obiecte care nu se schimba zona locației sale. Numărul de astfel de instalații ar trebui să includă casa, care arată toate ferestrele și ușile. Acest lucru este necesar pentru a vedea în cele din urmă o imagine completă a site-ului.
 • În primul rând, este recomandat pentru a picta cu un creion, care va ajuta ușor de aplicat modificări suplimentare.
 • Utilizați separatoare sau linii speciale deformabilă pentru a desena cercuri.
 • Nu folosiți în termeni de inscripții lungi, deoarece acestea ocupă mult spațiu, ceea ce va avea ca rezultat mult mai dificil de a pune obiecte.

În plus față de cele de mai sus, de o importanță deosebită este relieful. Dacă aveți o suprafață plană, apoi să-l sărbătorească în desen nu este necesară. Într-un alt caz, pe teren au suișuri și coborâșuri, astfel de momente asigurați-vă că pentru a indica pe schiță. O opțiune excelentă ar fi de topografie, dar are posibilitatea de a nu toată lumea. Ca urmare a acestui fapt ar trebui să fie de a efectua acest lucru singur.

Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Nu este dificil să se determine în ce direcție are o anumită prejudecată. Pentru ca acest lucru să fie cel mai înalt punct în site-ul dvs. și căutați în jur. Pentru a determina dimensiunea acestei părtinire ar trebui să utilizeze un nivel de apă, care poate fi ușor de făcut de mână. Pentru a face acest lucru, trageți furtunul de apă de la cel mai înalt punct al pantei la cel mai jos punct, apoi ridicați furtunul se termină la aceeași înălțime și a alerga într-un furtun de apă puțin. Ca urmare, această diferență, care este între înălțimea coloanei în două segmente ale furtunului și mărimea Buda a acestei abateri.

Nu uita pentru a pune planul de toate comunicările care există pe site-ul.

 • În primul rând intră gazul după electricitate, apă și canalizare. Numai acum trebuie remarcat la locul de un loc unde se va introduce datele de comunicare. Acest proces este necesar pentru a nu le face rău în timpul lucrului în grădină.
 • Dacă aveți de gând să plantarea site-ului dvs., atunci puteți face un plan de hartă reală a grădinii. Este posibil ca termenii observat zone speciale, inclusiv solul umed sau pietros, rafale puternice de vânt și altele.
Astăzi, există mai multe programe care vă permit să facă o simulare a unui site gradina pe un computer care este mult mai ușor decât pe hârtie.

Cu acest program aveți posibilitatea să proiectați site-ul dvs., și nu ia în considerare dimensiunea fiecărei etape de lucru.

Printre aceste programe este de a oferi:

 • Produse profesionale pentru zona de proiectare;
 • Program pentru utilizatorii obisnuiti.

Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina
Cum să elaboreze un plan al unui complot gradina

Foarte popular și convenabil este designerul de teren Sierra 3D 7.0. Acest program oferă utilizatorului un număr mare de posibilități diferite, are o bază mare de plante, și vă permite să adăugați propriul meu de design. Avantajul acestui program este un aspect 3-dimensional, ușurința de utilizare. În plus, pentru a utiliza acest program nu este nevoie de cunoștințe și abilități speciale, deoarece este destul de simplu.

A doua opțiune, „Gradina noastra Ruby 9.0.“ Acest program reprezintă întruchiparea tehnologiilor inovatoare 3D. Puteți experimenta, și deschide complet imaginația lor.

În acest program unic, puteți crea cu ușurință un plan de gradina si aduce pe deplin toate ideile care există în design-ul - proiect.

al treilea program RealtimeLandscapingArchitect este cea mai bună versiune 3D. Cu ajutorul acestuia puteți crea proiecte interesante, care includ un număr mare de elemente.

Băncile partenere oferă împrumuturi pe cele mai bune condiții! Alege!