Cum să elaboreze o taxă

Fiecare animal are o formă specifică a corpului, care este la rândul său, împărțit în forme mai mici și simple (cercuri, dreptunghiuri, triunghiuri, elipse, etc.). Efectuarea între aceste forme geometrice în poziții diferite, cu înclinare și rotație unghiuri, respectând proporțiile de bază ale fiecărui tip, puteți literalmente „proiectare“ a animalelor în diverse ipostaze de care aveți nevoie. Proporțiile taxelor este foarte ușor de a atrage, deoarece fiecare parte a corpului ei are o formă clară evidentă și dimensiune. Deci, să facă o schiță aproximativă a originalului taxelor de cap, gât, piept și rump.Cum să elaboreze o taxă

Apoi, trage o urechi lungi agățat, fata si picioarele din spate, coada îngustă a animalului. Se pune picioarele Dachshund, astfel încât figura ta ea a fost încrezător, nu copleșească. Linia cea mai apropiată de labe de vizualizare labei este sub linia, sunt în fundal. Aceste linii nabrosochnye cu linii moi creion fără presiune pe care acestea pot fi ușor clarificate și corectate.

Cum să elaboreze o taxă

Acum trece la delimitarea contururile naturale ale taxei corpului, oferind forme geometrice simple forme mai complexe și precise, concentrându-se pe original - fotografia sau câinele în sine (dacă desenați din viață). Nu căuta să complet asemănarea exactă, după desen implică unele „neregulă“ și propria viziune artistului. Este acest model intimitate îi conferă o valoare mult mai mare decât o fotografie.

Cum să elaboreze o taxă

O etapă foarte importantă în ochi conturul desenului cainelui este. Ochii trebuie să atragă cât mai mult posibil, tocmai pentru că transmit starea de spirit și caracterul animalului, anima imaginea de ansamblu. Puteți fi mai întâi instruiți de a face câteva schițe de chipuri cu ochi. Când vă simțiți încrezător că mâna ta atrage un contur precis, atrage ochii pe taxele practic figura.

Cum să elaboreze o taxă

Dacă este posibil, o linie în direct cu un creion moale trasa conturul taxelor finale. Linia nu trebuie să fie de grosime uniformă: selectați de bază pentru modelarea parcelele de contur și cele mai umbrite, locuri linie câine gros cu un impuls puternic, zone iluminate - slab, linie abia vizibile abia atingând hârtie cu un creion.

Cum să elaboreze o taxă

Cu ajutorul ecloziunii suprapus pe forma corpului unui caine, face un volum de imagine Dachshund. dachshunds corpul este foarte musculos și puternic, să încerce să treacă toate principalele reliefurile ale corpului ei. Desenați o umbră picătură, fundal deschis, oferind cea mai mare parte a spațiului de desen.

Cum să elaboreze o taxă

Ia creionul corespunzător cea mai ușoară culoare de pe blana câinelui. În acest caz, ne vom uita la și să facă o schiță a unui creion alb Labrador. Desenați o linie care ar trebui să fie foarte ușor.

Continuând să lucreze cu creionul alb. vopsea scoate în evidență luminoase pe față și pe corpul unui câine. accidente vasculare cerebrale creion ar trebui să fie liber, simularea textura de lână groasă. contururi albe denivelate, în viitor, se va deplasa ușor cu tonuri mai închise.

Ia maro creion schiță desen de circuit întunecate cele mai întunecate părți. Acestea sunt ochii, nasul și guler, precum și situată dincolo de umbra urechilor sale. Este important să nu pierdeți un singur detaliu, ilustrând fața unui câine. Acesta este cel mai important element de compoziție expresivă pentru a transmite caracterul animalului, deci trebuie să atragă, în mod constant verificarea cu câinele sau fotografia ei.

Începe să lucreze la textura de culoare maro închis păr și creioane alb, ocru și ocru ars. Aplicați un lung accidente vasculare cerebrale, sigur, repetând direcția de lână. Coada reconstituit cu crosshatching.

Ia un creion și indigo vopsea zonele umbrite pe corpul câinelui. Desenați o umbră pe suprafața inferioară a abdomenului și în spatele picioarelor din față, și apoi același creion aprofunda umbre pe fața și sub ureche.

Vopsea ureche și ocru fața unui câine, și apoi se aplică pete maronii pe picioare și corpul ei. Desenați un întuneric - părți creion maro ale gulerului.

Perie suprafața ocrul nasului și ocrul ars. Localizați strălucirea luminii pe un nas umed și strălucitor al animalului de companie și a pus-o pe creion alb desen.

Lumina cade pe imaginea de pe dreapta. creion alb pentru a aplica o labă patch-uri de lumină. Apoi umbra partea de mijloc a fiecărui indigo laba creion și lin amestec granița cu model cu dungi albastru și alb.

creion alb vopsea întreaga blană de câine. Dacă observați că după această imagine a început să se uite spălate și plat, se adaugă câteva lovituri de tonuri intense de creion maro și ocru.Aprofundarea liniile de contur și umbrele de pe cele mai intunecate zone ale nasului, ochilor, gurii si guler folosind un creion negru ascuțit.

Ia un creion indigo și adăugați atinge texturale pe zonele cele mai umbrite - sub piept si pe labe câinelui. Același creion pentru a sublinia pliurile Labrador stomacului. Aprofundarea celelalte umbre pentru a le aduce în conformitate cu nou pictate, cel mai intens, umbrele din imagine.

forma câinelui spate o diagonală puternică, spre deosebire de liniile verticale ale labele din față ale animalului.

În unele locuri, culoarea din imagine aveți nevoie pentru a construi în detrimentul mai multor straturi de accidente vasculare cerebrale creion.

Badger - un animal mare al familiei de nevăstuică, ajungând la douăzeci și cinci de kilograme în greutate. Și acest animal dragut, cu o față pic amuzant și dungi late de-a lungul ei. Este doar pentru a trage, pentru că ușor de recunoscut.

Cum să elaboreze o taxă

Asigurați-schiță mici, abia vizibile în creion. Desemnați pentru ei înșiși, care va fi capul unui bursuc. sau coada, face o insailare, care va fi trunchiul și picioarele lui. Asigurați-vă că respectați proporțiile.

Începeți să desenați capul bursuc. Este în acest animal este mic, alungit. Vopsea de culoare urechi rotunjite. Desenați un nas, ochi si gura. Desenați primele accidente vasculare cerebrale ușoare, apoi a avut loc cu succes linia este tras un pic mai gros. srih nereușită îndepărtată folosind radiera. Lucrați până la un creion simplu. Vopseaua va Badger când trage complet.

Du-te la bursuc corpului. Desenați gâtului se extinde de cap si trunchi de o formă mare pană de animale. Badger - o bestie destul de grăsuț ca de vânătoare, ceea ce face stocuri si magazine de grasime pentru iarna.

Desenați un scurt picioare masive cu gheare lungi, care sunt bursucul necesare pentru a săpa și gândacii Hunt, soareci si soparle. Desenați figura coada scurta.

Desenați detalii cum ar fi blana lungă grosier. Nu uita să picteze dungi pe fata.

Culoare animalului. Pentru partea din spate și părțile laterale, selectați o culoare gri deschis, care este mai aproape de burta ar trebui să întuneca. viezure cap alb, fiecare parte se caracterizează printr-o dungă lată neagră.

Adăugați o imagine de fundal. Să fie un peisaj de pădure, pentru că locuitorii bursuci pădure. Puteți desena animalul în apropierea nurca sale, deoarece acest animal este foarte atașat de casa lui, nu pentru o lungă perioadă de timp nu-l, vânătorile plece și închide toate cincisprezece ani de viata pot trăi în aceeași vizuină.

În Figura Shar-Pei ar trebui să reflecte caracteristicile structurii corpului câinelui și numeroase cute pe întreaga suprafață a corpului și a capului, tocmai aceste caracteristici se distinge de alte rase de câini.

Cum să elaboreze o taxă

Începe desen Shar-Pei cu corpul unui câine. Pliurile din piele desenați mai târziu, atunci când principalele caracteristici ale structurii caroseriei, se va reflecta în figură. Imaginea unui corp musculos puternic cu pieptul larg.

Desenați capul câinelui. Trebuie să fie disproporționată în raport cu corpul, pui cap dimensiunea este doar jumătate din corp, la adulți, în trei sau patru. Rețineți că PEI botul nu este redus la nas, spre deosebire de țevile de câini din alte rase, cum ar fi Beagle si Dachshund.

Desenați laba câinelui. Picioarele din spate fata mult mai puternic. Lungimea lor este de aproximativ două treimi din lungimea corpului.

Desenați coada. Acesta nu este foarte lung, câinii de rasă a sucit într-un inel. O caracteristică a acestei rase este faptul că baza cozii este situat foarte sus, aproape pe spate. În plus, el este redus la un capăt.

Începeți să desenați botului. Desenați linii pe obraji, frunte si in jurul ochilor. Imprimarea cărnoase „Bryl“ linii netede. Desenați un nas, este o mare nările. Cornere PEI ochii departe, în jos ochii ușor oblici ei înșiși.

Desenați o grosime urechi cazute. Ei au o formă triunghiulară, dimensiunea lor nu este foarte mare, câinii adulți care sunt proporționale cu nasul, urechile sunt de obicei presate împotriva craniului.

Adăugați falduri pe PEI corpului. Rețineți că puii lor neobișnuit de mare, la adulți valoarea de bază a concentrarea lor pe fata, gat, spate.

Start model de colorare. Pentru a face acest lucru, utilizați mai multe nuanțe de maro - aceasta este cea mai comuna culoare pentru rasa, dar sunt shar pei negru, gri-argintiu și aproape roșu. Uneori, acesti caini pe partea din spate a unei benzi de culoare închisă este indicată. Cutele pielii un aspect natural, Desenați umbre sub ele, așezați cutelor pielii selectați o nuanta mai deschisa.

Taxa de înregistrare a devenit o mama? În această perioadă, este important să nutriție adecvată pentru ea, deoarece naștere și hrănire procese fiziologice foarte complexe, care necesită cheltuieli mari ale organismului. Nu uita ca puii de sănătate depinde și de ceea ce el mănâncă mama lor.

Cum să elaboreze o taxă

De regulă, proprietarii de câini pot fi împărțite în două grupe. Unii oameni preferă să se hrănească impozitele lor pregătite de producție din fabrică furaje, în timp ce acesta din urmă prefera o dieta naturala.

Daca hrana feedul Dachshund, în perioada de sarcină și alăptare (care alăptează), câinele ar trebui să li se dea mâncarea. care sunt special concepute pentru acest scop. În cazul în care producătorul este nici o linie separată pentru „mumii“, care în această perioadă, este necesar să se hrănească mâncare pentru câini, produse pentru căței de până la un an.

În timpul alăptării, corpul câinelui se confruntă cu sarcini grele, astfel încât alimentarea ar trebui să fie în mod exclusiv premium. Nu te zgarci la pupa, deoarece aceasta depinde de starea de sanatate a cainelui de companie și copiii ei!

Pentru cei care preferă să se hrănească dvs. Dachshund produse naturale, o atenție deosebită trebuie acordată alimente bogate in proteine, si alimente bogate in calciu.

Meniul mame trebuie să fie prezente diferite tipuri de carne (carne de vita, pui, pește) - în această etapă, carnea ar trebui să fie o parte importantă a dietei, deoarece proteina este baza pentru construirea celulele organismului. De asemenea, în dieta ar trebui să fie terci de cereale, legume fierte (morcovi, sfecla), brânză de vaci, brânzeturi, produse lactate.

În timpul alăptării sigur pentru a lăsa vitamine câine și suplimente minerale pentru animale gestante și în lactație. pentru că în cazul în care dieta nu este suficient de vitamine si minerale, este sigur de a afecta sănătatea mamelor și a puilor.

Nu uitați să curățați apă proaspătă - câinele ar trebui să aibă întotdeauna acces la ea.

În perioada de alăptare comision este mai bine să se hrănească porțiuni mici, dar de multe ori. mama care alapteaza trebuie sa fie mult mai multă hrană decât un câine fără un catelus, in timp ce pentru a digera mancarea este mult mai bine dacă i-ai da fracțional, fără a supraîncărca sistemul digestiv.

1. În nici un caz nu se hrănesc taxiurile sunt ieftine alimente uscate - aceasta va conduce la dezvoltarea patologiei și problemele copiilor cu mame de sanatate.
2. Amintiți-vă că câinii nu ar trebui să fie administrat de carne de porc, alimente sarate si piperate la masa noastră, precum și dulciuri. Acest lucru este valabil mai ales de ciocolata.

Teckel - câine dulce și nepretențioasă. Așa că a fost întotdeauna într-o stare de spirit buna, proprietarul trebuie să respecte normele standard de igienă. Se spală taxa de simplu. Principalul lucru pe care toate mijloacele necesare erau la îndemână.

Cum să elaboreze o taxă

  • câine șampon
  • perie moale și tare