Cum să elaboreze o săgeată în fața unui pas cu pas fotografie

Cum să elaboreze o săgeată în fața unui pas cu pas fotografie
machiaj frumos și grijuliu este greu de imaginat fără un ochi perfect făcut-up. La prima vedere se pare că săgețile de desen - ocupație ușoară și nepretențios, care este supus fetelor, chiar fără experiență. Dar, crede-mă, dacă nu știi cum să picteze săgeți pe ochi și să nu aibă practică, putem obține un rezultat, departe de a fi ideale.Ochii în mod corespunzător pictate curat, cu accente de cercurile intunecate și pungi, da aspectul expresiv și ajusta vizual forma ochiului. Moda pe săgeată a mers chiar din zilele lui Liz Taylor și Marilyn Monroe, dar încă nu și-a pierdut relevanța. În acest articol vă vom arăta cum să atragă săgeți pe ochi creion, treptat, cu fotografii și să explice toate aspectele legate.

Săgețile în diferite forme de ochi

Deci, să începem. Pentru a începe să determine forma de săgeată, care se potrivește în mod optim pentru ochi.

Cum să elaboreze o săgeată în fața unui pas cu pas fotografie
Dacă aveți ochi rotunzi. apoi aruncați imediat însumarea pleoapei inferioare și a limita forma alungirii ochiului printr-o săgeată în partea de sus. Dye astfel o săgeată trebuie creion în loc de contur lichid, linia nu trebuie să fie prea subțire. Asigurați-vă că pentru a amesteca căptușelii, astfel încât acesta este în mod clar a coincis cu linia genelor.

Dacă sunteți proprietarul ochilor înguste. apoi se extind vizual ajutorul lor la săgeata largă, care ar trebui să se limiteze la marginea ochiului. În caz contrar, la sfârșitul secolului al săgeților de reproducere în străinătate, le puteți restrânge și mai mult. Admisă însumarea pleoapei inferioare, dar cu condiția ca a treia parte a pleoapei interioare nu va fi vopsit. Pentru a rotunji ochiul trăgătorului ar trebui să fie mai gros în mijloc și pe marginile umbrite machiaj ușor.

Când larg set ochi pleoapei inferioare vopsea peste numai la marginea exterioară, iar partea de sus este alimentat pe întreaga lungime, în care o linie se extind în direcția spre nas.

În cazul în care ochii sunt aproape împreună. din colțul interior al ochiului ar trebui să indentați. Pentru a compensa frumos și corect săgeata de pe ochi, dacă doriți, puteți lua departe căptușeala marginea exterioară ușor în sus.

Proprietarii de ochii mici, nu trebuie să elaboreze o săgeată pe pleoapa inferioară, t. Pentru a. Reduce și mai mult ochi.

Alegerea ideala pentru ochi mici - eyeliner luminos (întunecat și negru nu folosesc). Bright culori (gri metalizat) arau aviz, face un pic surprins, expresiv și lat.

După ce a definit forma de săgeată și înțeles despre cum să picteze săgeți pe ochi, pregătește toate uneltele și accesoriile necesare.

instrumente

Cum să elaboreze o săgeată în fața unui pas cu pas fotografie
Magazinele și de îngrijire a frumuseții pentru desen săgeți vă vor fi oferite:

 1. Dry-liner umbră.
 2. Creion (rezistent la apa sau normal).
 3. Liner sub forma de carioca.
 4. liner lichid (liner).

Ce să aleg? Totul depinde de experiența dumneavoastră. În cazul în care o parte nu este ambalat, și nu cu adevărat știu cât de bine creionul de ochi pentru a picta săgeți, este mai bine să abandoneze nava, care au adesea perie convenabil insuficiente. Și dacă ai trage o curbă de săgeată, aceasta va trebui să se spele off, desigur, împreună cu umbrele deja impuse. este de două ori jenant.Am simtit stilou aplicator este mai dens, dar sesiuni de formare desen săgeți, el nu este prea bun.

Este mai bine de a alege un creion sau dermatograf uscat-umbra. Cu toate acestea, înainte de a picta săgeți creion, aveți nevoie pentru a afla unele dintre nuanțele: produs excesiv de grăsime se va imprima o săgeată pe pleoapa superioară, și, prin urmare, nu este adecvat pentru dermatograf. Folosind un creion nu garantează că va ține toată ziua, așa că trebuie să fie asigurată cu ajutorul umbra sau creionul de ochi.

Dacă utilizați un tip creion rezistent la apa, este important să ne amintim că este necesar să se tragă o săgeată dreapta prima dată! În caz contrar, banda se intaresc repede si stergeti-l va fi foarte problematică.

Plusul principal al căptușelii uscat, cu umbre, care atunci când atinge umbra greșit este ușor de corectat, fără a strica machiajul deja aplicat. Pentru desen săgețile folosiți pensula plat conic, care este potrivit pentru sprancene machiaj.

Secretele privind utilizarea instrumentelor

mici trucuri va ajuta să nu fie prins și de make-up în orice situație:

 1. Dacă dermatograf uscat sau se ingroasa, se poate revigora temporar prin plasarea într-o pungă de plastic și coborât în ​​apă caldă timp de 7 minute.
 2. Pentru a salva situația cu dermatograf uscat poate alcool (vodca). Cu doar câteva picături pentru a înmuia agent.
 3. Prea greu de creion mai moale, aveți posibilitatea să țineți vârful de plumb creion deasupra focului.

Cum să elaboreze o săgeată

 • Primul tonifiere fata. Aplica fard de obraz și ajustați sprancene;
 • apoi vopsea pentru totdeauna umbra (de culoare depinde de aplicarea de machiaj și rochie);
 • săgeată mai ușor de a desena, nu pornind de la coltul exterior al ochiului, și cu zona de umplere în apropierea liniei genelor;
 • în mod corect pentru a picta săgeți pe ochi este necesar, coatele pe palma;
 • în insumarea ochii să privească drept înainte, și nu pe latura;
 • trage o săgeată, ca și în cazul în care continuă forma ochiului mucoase (acest lucru va aduce la conturul clasic, încadrarea ușor pleoapei);
 • înainte de săgețile trage pe ochi cu un creion, ascuți-l imediat la severitate;
 • dacă între genele și trage săgeți au lacune ale pielii, le umple cu umbre întunecate;
 • cu atârna deasupra pleoapelor refuză săgeți prădătoare, preferă dermatograf subțire, nu se cântărește în jos de vedere;
 • și nu uitați să ia în considerare forma ochiului.

Cum să elaboreze o săgeată în fața dermatograf: pas cu pas, cu fotografii pentru începători

Ați decis să tragă săgeți folosind contur de ochi? Urmați sfaturile noastre.

 1. Deschide ochii și se uită drept înainte, a pus un punct în mijlocul pleoapei superioare și trage din ea o linie subțire la marginea ochiului.
 2. Pentru a desena o sageata pe conturul este mai ușor, găsiți o oprire pentru brațul să-l păstrați de la tremurând.
 3. În mod similar, linia superioară a deține partea de jos, de-a lungul creșterea genelor pe pleoapa superioară.
 4. Conectați unghiul extern între cele două benzi la unghiul de săgeată în căutarea un pic.
 5. De la mijlocul pleoapei superioare diapozitiv o linie subțire la colțul interior al ochiului și căptușelii umple mijloc.
 6. Verificați planeitatea săgeții și scoateți ușor excesul cu un tampon de bumbac umed.
 7. gene Nakraste și înapoi pentru a cuceri noi culmi!

Cum să elaboreze o săgeată în fața unui pas cu pas fotografie

Dacă sunteți interesat de modul de a desena săgeți contur lichid, atunci algoritmul este similar în principiu, pur și simplu de cămășilor lichide sunt adesea perie subțire și disconfort pe care trebuie să ia în considerare înainte de cumpărare.

Cum de a desena săgeți pe ochi: Sfaturi și Secretele

Cum să elaboreze o săgeată în fața unui pas cu pas fotografie
Dacă doriți cu adevărat să farmecul ochi, dar nu știu cum să picteze săgețile în ochii lui că Eyeliner a fost perfect plat, citește sfaturile noastre:

 • Dacă doriți să-i înfățișeze pe pleoapa superioară săgeată formă complexă, pre-decupate din hârtie de construcție șablon și Desenați linia dermatograf (pentru un al doilea model de ochi ar trebui să desfășoare o oglindă);
 • ca o constrângere pentru a desena dermatograf poate lipi usor leucoplast, pentru a ține linia și îndepărtați
  Cum să elaboreze o săgeată în fața unui pas cu pas fotografie
  aceasta;
 • în cazul în care capacul de acoperire în bază alb sau bej, va fi mai ușor să atragă săgeata, și apoi să le corecteze;
 • dacă ai veni ochii în străinătate, pentru a corecta acest lucru, puteți utiliza fundație sau corector;
 • pentru trăgătorul ca „ochi de pisică“ folosit o linguriță de: atașarea-l la marginea exterioară a capacului la un unghi la partea rotundă a rămas aproape de colț, trage o linie, ca o riglă.

Am arătat cum să atragă săgețile de pe ochi cu fotografii pas cu pas. Pentru a utiliza în același timp, poate fi dermatograf, un creion sau o perie, și prin încercare și eroare, sunteți sigur de a găsi modul în care vi se potrivește cel mai mult.