Cum să elaboreze Anime pentru incepatori

Anime a cucerit rapid și ireversibil milioane de inimi. Acum toată lumea, având fanii lor persistente. Orice om care este nebun despre anime, oferta să învețe să tragă propriile lor eroi. Nu este la fel de dificil cum pare la prima vedere.Familiarizarea cu legile de bază

Pentru personajele anime sunt caracteristice în comun. Toți au ochi mari, gura ei mici, iar nasul lui nu este desenată, așa cum este indicat schematic. Cele mai multe dintre personaje sunt foarte subțiri și au picioare foarte lungi pentru om.

erou de studiu

Noțiuni de bază

 1. Desen Anime creion, astfel încât pentru începători aceasta este opțiunea cea mai convenabilă. La fel și chiar profesioniști, deoarece pentru a desena un creion puteți șterge oricând sau corect. Pentru a ascuți un ascuțitoare nu folosește, și un cuțit. Apoi, va fi capabil să taie plumb la un unghi ascuțit, iar acest lucru va facilita aplicarea de accidente vasculare cerebrale.
 2. In centrul foii trage o linie verticală care corespunde creșterii caracterului și împărțiți-l în 6 părți. superior Segmentul - este capul eroului, următoarele două - corpul, ultimele trei - picior.
 3. Notă lățimea umerilor și a pelvisului, sublinia conturul corpului, brațelor și picioarelor.
 4. Pentru a desena capul, trage un oval și împărțiți-l printr-o linie orizontală în două jumătăți. Două puncte de pe această linie marchează centrele de ochi, și două linii orizontale indica pleoapele inferioare. Vom continua să lucreze la ochi. Crearea pleoapelor superioare,
  Cum să elaboreze Anime pentru incepatori
  elevi, iriși. Anime-ul cip este faptul că nici iris sau elev nu este desenată perfect rotund. Nu uita să picteze sprancenele de caractere. Ele sunt întotdeauna subțire și elegant.
 5. Chiar sub ochiul respirăm. De obicei, el este reprezentat foarte schematic. Noi trece la urechi, lungimea lor trebuie să corespundă cu distanța de la vârful nasului până la nas. Desenați o gură mică și îngrijite.
 6. Vom trece la părul de caracterul său, acesta trebuie să fie combinate cu exteriorul său.
 7. Desenează picioare, brațe și corp de caracter. Pentru a face față acestei sarcini se va face cunoștință cu cursul de desen clasic.
 8. Doar crea un haine erou și vopsea imagine. În tehnologie, anime nu se face uz de un număr mare de culori de bază. De obicei, numărul lor nu depășește 2-3.


Pentru mai multe informații cu privire la activitatea pot fi găsite în articolul Cum de a desena un anime în etape.

Dacă vă place să lucrați în Photoshop, puteți crea un anime erou și în acest program. Despre cum să atragă anime în Photoshop este scris în articolul nostru Cum de a desena anime în Photoshop (Photoshop.

Chiar mai interesant