Cum să efectueze o ședință de spiritism la domiciliu

Cum să efectueze o ședință de spiritism la domiciliu

Cei mai mulți oameni sunt înclinați să creadă că există viața de apoi. În acest sens, există o întrebare logică. Este posibil pentru a evoca spiritul unei persoane decedate și să vorbesc cu el? Recomandări practice, care vor fi discutate mai jos va ajuta la medii novice dreptul de a organiza o ședință de spiritism la domiciliu.Atenție! Ședință de spiritism - o problemă serioasă. Ea nu poate fi luat ușor și țineți-l pentru a te distra. Obiectivul trebuie să fie un motiv bun, de exemplu, răspunsurile la întrebări importante. Dacă doriți doar să se distreze, „uciderea“ timp, mai bine se bucură de o ghicire fascinant și inofensiv.

Ceea ce să se aștepte de la un spiritism?

Mulți oameni se întreabă ce s-ar putea întâmpla cu oameni care au decis să efectueze procedura de la domiciliu. Experții spun că, cu toate regulile și măsurile de precauție, precum și ordinea corectă a sesiunii, puteți rezolva misterul - pentru a comunica cu spiritul unei persoane decedate, care va răspunde la întrebări.

Desigur, nu este necesar să sperăm că veți reuși cu siguranță în prima încercare de a apela spiritul oamenilor mari, cum ar fi cel Mare, Pușkin, Gogol. La urma urmei, aceste entități nu trebuie să fie pe primul apel, ei au propria lor voință. Iar atunci când apelați spiritul unei persoane decedate la care te simpatizează (în timpul vieții sale), vă puteți aștepta pentru a reuși sesiune. Uneori, conexiunea nu este de a stabili cu cealaltă lume posibilă. În acest caz, nimic nu se va întâmpla. Desfășurarea sesiunii este mai bine să se deplaseze în orice altă zi.

Există, de asemenea, un scenariu cel mai rau caz. Spiritul voinței induse de om, poate chiar să răspundă la întrebări, dar pentru a merge înapoi în lumea ta nu se poate. Prin urmare, acesta va fi în casă (apartament), care nu este bun chiriași nu promit. Rezultatul ar putea fi turbulențelor în toate sferele vieții și deteriorarea sănătății. De asemenea, pot exista poltergeist, care și-a exprimat:

  • în mișcare sau răsturnare a obiectelor;
  • în combustia spontană;
  • în deschiderea / închiderea ușii;
  • într-un proiect de la ferestrele și ușile închise;
  • să bat sunete pași.

Măsuri de precauție în timpul ședinței spiritiste

1. Nu suna spiritul persoanei decedate, care în timpul vieții sale a fost dușmanul tău, atitudine ostilă față de tine. Chiar dacă doriți să ceri iertare, să se angajeze experți nu recomanda o astfel de procedură. Rezultatul poate fi dezastruos - spiritul ar priva o persoană de vitalitate.2. Nu efectua o ședință de spiritism în stare de ebrietate (sub influența alcoolului sau a drogurilor). Puteți pierde cu ușurință controlul asupra situației. Apelul poate veni o entitate astrală care a stabilit agresiv față de tine. Ca urmare, oamenii care au luat parte la sesiune, poate face rost de probleme serioase de sănătate.

3. Vorbeste cu spiritul de politețe și respect, ca o persoană care trăiește în fața ta. Nu este necesar să se dispună spiritului, și chiar mai mult să strige la el.

4. Nu aveți nevoie de câteva ori pentru a cere aceleași întrebări.

Ceea ce este necesar pentru o spiritism

1. fotografie in vivo a unei persoane decedate, spiritul pe care doriți să obțineți în contact (această condiție nu este obligatorie).

2. Acul este filetat cu un ochet fir sa lungime 30-40 cm (culoarea firului acului si dimensiunea poate fi orice).

3. farfurioara (preferabil nou). După sesiunea sa nu ar trebui să fie utilizate în gospodărie.

4. bord speciale, concepute pentru deținerea spiritism (căptușită cu litere câmpuri scrise, cuvinte și cifre).

5. Ușurel de dorit ca rotundă sau ovală, pentru care va fi amplasat în mod convenabil pentru toate persoanele care participă la chemarea Duhului.

Cum să efectueze o ședință de spiritism la domiciliu

Dacă nu aveți timp pentru a pregăti o masă specială, care este utilizat pentru deținerea unor astfel de sesiuni, puteți face singur producător. pur și simplu nu va lemn și hârtie. Ia o foaie mare de hârtie. Apoi desena un cerc pe ea. În interior există scrisori de registru circumferențiale (poate adera ordine arbitrară). În afara cercului scrie cuvintele: „da“, „nu“, „nu știu“, și numerele (0 la 9). Pe suprafața farfurioară (partea de jos) pentru a desena o săgeată, care va servi ca un indicator.

Procedura și regulile pentru efectuarea unei spiritism

Pentru a se angaja în această procedură, este de dorit în întuneric, folosind lumânări. În astfel de circumstanțe, mediu și toți participanții vor fi mai în măsură să se concentreze asupra a ceea ce se întâmplă. Apropo, atunci când procedura electrică tratament cu lumină este permisă.

Atunci când se prepară toate echipamentele necesare, sunteți gata pentru a apela spiritul. Set farfurie (cu susul în jos) pe centrul cercului, și atinge-l cu degetele de la mâna stângă. Dacă, cu excepția într-o sesiune la care au participat alți oameni, ei au, de asemenea, să atingă suprafața farfuriei. Dacă aveți o fotografie viață a unei persoane mort al cărui spirit te sun, puneți-l lângă placa Ouija.

Toată lumea ar trebui să fie posibil să se concentreze pe imaginea unei persoane decedate, dintre care spiritul este de așteptat să vină în contact. Apoi, mediul trebuie să fie în mod clar, dar încet spune: „Duhul (numele persoanei), vin“

Acesta a fost spiritul, va fi capabil să înțeleagă următoarele caracteristici:

  • de sunetul ritmic, care poate fi auzit pe fiecare parte a camerei;
  • simțind prezența invizibilă a minții;
  • mișcări de aer și prezența de proiecte in camera (cu ușile închise și ferestre);
  • frisoane ușor, sau un val de căldură ascuțit.

Tu și toți cei prezenți la rândul lor, pot pune întrebări care au venit la spiritul. Dacă el dorește să răspundă, farfurioara se va muta dintr-o parte în alta. Uita-te cu atenție ceea ce scrisorile indică depus pe un shooter farfurioară.

Dacă nu utilizați o farfurie, iar acul se află în proces de probleme de notare țineți-l pe suprafața cercului. A se vedea în ce fel acul începe să se balanseze, făcând din aceste scrisori răspunsuri. Când vă decideți că ar trebui să oprească sesiunea, mulțumind spiritul răspunsuri și să spun: „Duhul, du-te departe, ne-am lăsa să pleci.“

Și, în sfârșit, aveți nevoie pentru a da un alt sfat valoros. Petreceți o ședință de spiritism furnizate numai în cazul în care sănătatea dumneavoastră (emoțională și fizică) este normal.