Cum să dau volum parului la domiciliu

Cum să dau volum parului la domiciliu

Lipsește suma de păr - o problema de multe femei. De multe ori este vorba de cei care au parul este natural subțire, ușoară sau rare. îmbunătăți în mod semnificativ situația în astfel de cazuri, este posibil, de a alege coafura potrivita, crește volumul. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient să se uite bine întreținute și atractive în fiecare zi. Prin urmare, este important să se știe cum să dau volum parului la domiciliu. Iată câteva recomandări care vor ajuta pentru a deveni irezistibil pentru orice femeie care viseaza sa faca volum parului.Cum de a atinge un volum de păr la domiciliu?

În primul rând, trebuie să avem grijă de spălarea corectă a părului. Păr, lipsit de volum, au nevoie de o curățare mai frecvente, astfel încât ar trebui să alegeți sampon concepute pentru utilizarea frecventă, și contribuind la o creștere a volumului. După curățare, asigurați-vă că pentru a aplica balsam, izbitoare de la mijlocul parului la sfaturi, dar nu și în rădăcini. Efect bun va clatirea ulterior părul cu apă călduță, acidulat cu suc de lămâie sau oțet de cidru.

Un alt pas important în crearea unui volum pentru par fin la domiciliu - uscarea părului. Înainte de a putea utiliza un uscător de păr, păr ar trebui să fie bine uscat cu un prosop moale. Pentru parul lung este convenabil de a folosi o duză-difuzor, dar dacă nu, puteți în timpul uscării doar batere parul cu vârful degetelor. Amintiți-vă că nu puteți utiliza un uscător cu aer cald, și să aducă la părul mai aproape de 20 cm. Uscarea ar trebui să înceapă din zona din spate, se deplasează mai departe la templele și coroana. Pentru a crea volum la rădăcina părului la domiciliu, puteți utiliza atunci când uscare periaj.cantitatea de păr depinde de instalarea corectă. O opțiune poate fi o fleece cu fixare lac. Un alt mod - păr permanent folosind role de diferite diametre. Puteți utiliza role Velcro, role fierbinte, etc. elektrobigudi În același timp, cele mai mari bigudiuri ar trebui să fie plasate pe parietale și occipital părți ale capului și un bigudiuri cu diametru mai mic - aproape de tâmple și de gât. Nu uita să-și încheie cu părul o spuma speciala pentru a adăuga volum.

Măști pentru a adăuga volum parului la domiciliu

Atunci când se analizează modul în care pentru a crește cantitatea de păr la domiciliu, nu ar trebui să fie limitată numai la acele metode care ajuta pentru a face parul mai luxuriant numai vizual. Dacă vă apropiați de problema mai serios, este recomandat în mod regulat la domiciliu pentru a utiliza mijloace speciale pentru volumul de păr, cum ar fi o mască. Luați în considerare câteva rețete de măști, material de umplutură, care contribuie la întărirea și îngroșarea părului și stimulează creșterea lor.

  • sare de mare - 2 tabel. linguri;
  • miere - 2 tabel. lingură;
  • Cognac - 2 tabel. lingură.

Pregătirea și aplicarea

Pisa sare, combina-l cu miere caldă într-o baie de apă, atașați coniac. Se aplică pe păr, frecarea în rădăcini, înveliți-le timp de 1-2 ore, după care se clătește cu apă caldă compoziție.

  • kefir - 0,5 pahare;
  • Pudră de cacao - 1 linguriță. lingură;
  • ou - 1 buc.

Pregătirea și aplicarea

Se combină toate ingredientele, se aplică pe radacinile firelor de par. Atunci când amestecul se usuca un pic pe cap, răspândit rădăcinile din nou. Repetați această procedură de mai multe ori, până când partea este completă. Acoperiți părul cu polietilenă și un prosop, suport pentru o jumătate de oră. Se spală cu șampon.

Cum să dau volum parului la domiciliu

Pregătirea și aplicarea

Drojdia se dizolvă în lapte încălzit ușor și se lasă într-o jumătate de oră cald. Atașați ulei și se amestecă și a pus pe parul, acordând o atenție la rădăcini. Izolați cap, lăsați masca timp de o oră. Se va spăla cu șampon.