Cum să crească de semințe de pin - sfaturi de la silvicultori cu experiență foto, video

Vă recomandăm să vizitați

Apoi, puneți-le cu grijă într-o pungă de hârtie sau într-o cutie, mutați într-un loc încerca să se agită pe o foaie mare de hârtie albă, sau direct în pachet. În cazul în care semințele nu se va prăbuși, astfel încât umflăturile nu sunt încă pe deplin maturizat. Ei trebuie să fie uscate pe un radiator sau în cuptor de piatră, dacă este disponibil. În cuptor, în ciuda recomandărilor multor grădinari, de căldură nu este de dorit, nu se poate calcula și semințe overtempered. Când scalează deschide conul, se agită ușor afară materialul săditor.Pentru a selecta semințele cele mai robuste, care vor fi utilizate pentru reproducere, se prepară câteva cești, numărul de conuri colectate. Semințe suplimentare din fiecare fruct al Scotiei pin (sau alte specii) a fost plasată într-un recipient separat și alege cele care au scufundat în apă mai repede decât ceilalți. Plutitorul rămase pe reproducere nu sunt adecvate. Mulți sunt sfătuiți să se usuce materialul vegetal și a pus-o în sol pregătit pentru germinare. Cu toate acestea, o presoaking mult mai eficient, cel puțin 24 de ore în apă caldă la temperatura camerei. Mai bine încă, lăsați semințele pe un tifon umed (între două straturi sale) înainte de pipping.

2 Pregătiți solul pentru semănat semințe pentru răsaduri de

Primul trebuie remarcat faptul că arborele de pin - plante destul de undemanding, dar ele cresc pe soluri grele, este extrem de dificil. Solul ideal pentru ei este una care este bine oxigenata, adică, poate fi solurile nisipoase sau nisipoase argiloase. Plasarea o sămânță în pământ grele și prost ryhlyaschimi, ai toate șansele să nu aștepte germenului.

În absența aerului la capătul putrezirea rădăcinii eclozate formate care acoperă rapid întreaga totalitatea germenilor. Același lucru se întâmplă atunci când excesul de umiditate în sol. Dacă plantate în nisip, raportul optim al particulelor sale cu apa pentru a fi o stare în care un deget de la un nod ridicat fără scurgeri de umiditate, dar fracțiunile sale individuale sunt concatenate. Un mediu ideal, în cazul în care se recomandă de a plasa semințele de pin silvestru, pentru germinare, și deja eclozat, este un compost de turbă. Mai mult decât atât, nu toate, din stratul rezultat rideable, mai friabil.

Cum să crească de semințe de pin - sfaturi de la silvicultori cu experiență foto, video

Faptul că este format din turbărie sphagnum mușchi care se transformă sub acțiunea umezelii și a bacteriilor în procesul de descompunere într-un fel de compost. Acest substrat de plantare, în plus față de oxigen saturabil excelent, este foarte bogat în diverse oligoelemente, înlocuind primul fertilizatorul semințelor. Mai mult, vertex turba isi pastreaza proprietatile oarecum antiseptice ale mușchiului Sphagnum si salveaza embrioni de pin de putregai și a mucegaiului.Ses turba nu este potrivit pentru plantarea de pin, deoarece este un sol foarte dens, aproape saturat cu oxigen, se absoarbe lent și eliberează lent umiditate bine. Pentru a distinge între vârful și straturile aval de turbă, este necesar în primul rând să acorde o atenție la culoarea lor, comparând fotografia sau modelele finite, primul este mult mai ușor decât al doilea, el are niște reddishnesses, în timp ce stratul de șes mai aproape de maro maro și închis. Ei au, de asemenea, diferite grade de imprecizie, așa cum am menționat mai devreme, și pur și simplu se întind degetele nodul dvs. pentru a înțelege ce tip de substrat în fața ta.

Într-o anumită măsură adecvată pentru semințele de plantare eclozat și pământ negru, care a fost anterior uscat dorit. Inainte de plantare, solul este atât de udat cu o soluție slabă de permanganat de potasiu pentru a distruge ciuperca.

3 Stratificarea - dacă aveți nevoie de ea semințele de pin?

Ați încercat mai multe remedii pentru hipertensiune? Dacă continuați să „trage în jos“ pastila de presiune în timp, ea se întoarce din nou. Hipertensiune - cauza principala de accidente vasculare cerebrale și crize hipertensive. Aflați care recomanda renumitul cardiolog Leo Bokeria. astfel încât tensiunea arterială a fost întotdeauna 120/80.

Unele specii de arbori pentru cultivarea plantelor din semințe trebuie să călire obligatorie, sau, cu alte cuvinte, au nevoie de stratificare. Pentru cei care includ tei, frasin, Rowan, chiar și pere. Se aplică această metodă de procese de activare a materialului săditor și semințe de pin silvestru.

Conform unor statistici, mai mult stratificare accelerează creșterea inițial, în timpul primului an, se poate observa că, prin compararea a face fotografie de răsad, plantate cu pre-răcire și fără ea. Dar, la domiciliu astfel de metode de preparare sunt semințe nedorite, ca o încălcare a condițiilor de temperatură poate duce eventual la dezintegrarea materialului săditor. Cu toate acestea, extrasa din uscat puțul în temperatura camerei de conuri, semințe de pin capabile să germineze la și fără incubare într-un mediu umed rece (în limitele 0 grade).

Cum să crească de semințe de pin - sfaturi de la silvicultori cu experiență foto, video

Semințe de pin uscate

În plus, puteți încerca să se aplice un lot mic de metoda de înmuiere a semințelor în apă topi glacial, care, precum și stratificare, în opinia unor grădinari permite o creștere accelerată și hrănește energia materialului vegetal. În general, suficient de germinare în apă caldă bine uscat semințe pentru a obține uniforme prietenos muguri. În cazul în care stratificarea pentru semințele de pin obișnuite este văzută ca o etapă de pregătire necesar, puteți utiliza următoarele sfaturi silvicultorilor.

Când mugurii se desfășoară complet, semințele sunt înmuiate în tifon timp de 3 zile. Pentru pipping lor trebuie să conțină material vegetal într-un mediu umed timp de aproximativ 10 zile, astfel încât un termen scurtat va reduce perioada de repaus. În plus, semințele sunt amestecate cu nisip grosier (preferabil râu, cu fracții de formă rotunjită) într-un raport de 1: 3, pentru care nevoia de cutii mici de lemn. Stratificarea necesită depozitare a semințelor într-o rece, la o temperatură de la 0 până la 6 grade, care este potrivit pentru pivniță uscată sau jumătate de metru adâncime de șanț mai târziu bombardat cu zăpadă.

4 Temperatura pentru germinare

Cum să crească de semințe de pin - sfaturi de la silvicultori cu experiență foto, video