Cum să coase un capac cu mâinile

Cum să coase un capac cu mâinile

Cum să coase un capac? Dă imaginea un aspect finit va frizură. Dar dacă nu a putut găsi un lucru bun pentru costum pe data de 9 sau petrecere copii temei? Ieșire este întotdeauna acolo: aveți posibilitatea să coase un capac cu mâinile. Veți avea nevoie de o bucată de material, fir cu un ac și o seară liberă.Povestea

Cum să coase un capac cu mâinile
Istoricii sunt de acord, în aceeași părere că a existat un capac de garnizoană pe bereta, care a venit cu celții. Dar, în măsura în care este bereta, istoria este tăcut, atunci când acest plafon interesant a devenit popular. Astfel de idei pentru capace furajere ca pompoms și Kant, au fost luate doar la bereta.

La începutul secolului XX armata britanică erau Bonete și glengerri, care a servit ca prototip al capacelor furajere moderne. În timpul zborului, piloții purtau căști de protecție, astfel încât pălăriile mele nu sunt eliminate, iar netezirea câmpului, astfel încât să nu calce în picioare. Sub casca Bonete transformat într-o bandă îngustă, care este apoi pliat sub bretelelor. După aterizare de piloți leneș lor netedă și purtat ca atare. Deci, a existat un capac de garnizoană.

În timpul capacul garnizoanei Primul război mondial a devenit atât de popular încât a început să poarte diferite tipuri de trupe militare de la aviatorii automobiliștilor. In perioada frizură interbelică a fost aplicată în domeniu.

În România, capacele au apărut la începutul secolului XXI, au fost numite „poletkami“, deoarece aceste pălării au fost purtate numai de către piloți. Mai târziu, au început să poarte și alți soldați. De-a lungul timpului, au început să coase capace pentru procedură simplificată prin eliminarea căptușelii și tăiate, clapele formă simplificată. Și în timpul al doilea război mondial au fost realizate din materiale foarte ieftine.

capac de furaje militare

Cum să coase un capac cu mâinile
Copilul dumneavoastră participă la o paradă militară sau de sedinta foto tematice? Și nu ai putea cumpăra un capac și maestru Croitorie militare încărcate cu locul de muncă și nu iau ordinele? Aflați în acest tutorial cum să coase capacul cu mâinile.

Coase capace militare ai nevoie de un kaki tesatura densa si doua modele. Lățimea fiecărei părți este egală cu jumătate din circumferința capului, arunca cu 1 cm încercuire liber. Primul model arata ca un trapez, dar este pe jumătate, care are o linie de pliere. Al doilea model este în forma unui triunghi cu linia de pliere, la rândul său, a triunghiului ar trebui să aveți un oval. Pentru a coase un capac militar, trebuie să taie modelul pe primele 4 părți, și 2 - pentru al doilea.

Ia 2 părți ale primului model și le coase prin cusătură de mijloc în regiunea de aproximativ 1 cm de margine. Următoarele două sunt aceleași părți coase în același mod. Apoi capace aplatiza elementele fier. Acum, adăugați-le împreună și coase de-a lungul liniilor laterale. Se taie cotele de 5 mm pe partea superioară și se taie la o taiere usor rotunjite margini.

Scoateți piesa de pe partea frontală și cusătură prostrochite la o distanță de 1 mm de la margine. Din nou, extinde produsul pe dos și puneți-l într-un tub. Apoi, pe una dintre porțiunile de sus atașați modelul la a doua față în față, fixa pini linie cusătură a părții principale cu elementul linie de pliere al doilea model. Combinați detaliile, dar lăsând un spațiu la începutul și sfârșitul liniei de cusătură. coase De asemenea o a doua porțiune a elementului de inserție. Se taie cote, lăsând 5 mm de la margine. Tu deșurubați partea din față a fierului și fier. Repetați aceiași pași, cu al doilea insert.Apoi se introduce centrul o tăietură mică gaură și scoateți produsul pe partea greșită, îndreptați-capace de articulații. Detaliu de model al doilea ori în jumătate, plasați îndoire pinii scinda și prostrochite-l în așa fel încât să se încheie cu un arc cusătură: de la 1 mm la marginile și în centru - 15 mm. Cusătura tăiați și neaten, pentru a evita fire Destrămarea. Scoateți produsul pe partea din față a fierului și fier.

Pentru a oferi o imagine completă a produsului, acesta trebuie să decora. Asigurați-o stea de pânză roșie și coase-l pe capac, sau brodeze o stea cu fir roșu. Aveți posibilitatea să atașați o pictogramă cu simbolul Războiului pentru Apărarea Patriei.

capac stewardesă

Cum să coase un capac cu mâinile
Cel mai interesant element din garderoba insotitor de zbor este un capac de garnizoană. Însoțitorii de zbor din diferite țări au costume diferite, dar capac de furaje este o parte integrantă. Pălării au un stil diferit și culoare. Folosind abilități de bază de cusut, puteți face propriul capac perfect pentru tinuta sa pentru o petrecere temă sau sedinta foto, iau culoarea unui ton de tinuta.

Croitorie produse pentru a începe cu construirea unui model. Trebuie să știi dimensiunea o pălărie, fac măsurătorile pentru acest lucru: a face un cap de măsurare, se împarte la jumătate din mărimea și trage o linie orizontală dreaptă pe hârtie. Inaltimea modelului pe articol este de 26 cm, 5 cm, 15 flap date cm adâncime pălării, 4 cm incretiturile si rezerva cusăturii de 2 cm pe hârtie ar trebui să aibă un model astfel :. dreptunghi cu patru linii paralele pe orizontală.

Acum puteți începe să se deschidă. Pentru a face acest lucru, taie cele două elemente indicate de coasere 1 cm în toate secțiunile. Căptușeala trebuie decupate din aceeași schemă, dar nu ia în considerare cote și pentru a reduce adâncimea ridurilor de 1,5 cm prin adăugarea de cusaturi la 1 cm.

Elementele partea frontală trebuie să fie atașat la partea inferioară a celuilalt, cusătura laterală superioară, la 1 cm de margine. Pentru această tehnică, face croirea produselor căptușeală. Flapsurile trebuie călcate, secțiunea sa inferioară să se îndoaie spre interior de 1 cm și neaten. Îndoituri în căptușeala ar trebui să fie, de asemenea, călcate de fier.

Îndoituri în căptușeala și produsul în sine trebuie să fie însăila 2-3 copci pentru coasere superioară. Apoi atașați garnitură la produs, ori capacele rabatare și prostrochite-l de-a lungul perimetrului, ceea ce face linia la o distanță de 1-2 mm de la margine. Pentru tine a fost mai convenabil pentru a efectua linia, neaten detaliile necesare cu copci de mână. Scoateți fire temporar în produsul finit și fier de fier lui.

lucru complet pe capac furaje stewardesă decorațiuni de marcă sau logo-ul logo-urile ale unei anumite companii aeriene.

uniforme Pioneer

Cum să coase un capac cu mâinile
În tabăra copiilor are propriile simboluri: copiii poartă același tricouri si sepci pionier. Nu dispera în cazul în care copilul dumneavoastră are nevoie să cumpere un capac, și nu puteți găsi în magazine. Amintiți-vă lecțiile de cusut în școală, și puteți coase cu ușurință propriul capac pionier.

De cusut veți avea nevoie de:

  • tesatura din bumbac de culoare roșie;
  • foarfece, cretă, hârtie;
  • creion, riglă, centimetru;
  • fire, ace;
  • mașină de cusut, de fier.

Înainte de a face capacul pionier, pe care doriți să luați măsurători: măsurați circumferința capului și înălțimea calotele viitorului.

Desenați un dreptunghi pe hârtia cu etalonul, dintre care o parte este capul poluobhvatu, iar al doilea - înălțimea produsului. Adăugați 2-3 mm la cusături la capac câmp purtat nu prea strans pe cap. Apoi atașați modelul la țesutul care rezultă cum pinii și taie lungimea necesară de material, considerând umplutură la cusături 1 cm și 3 cm lateral până la marginile produsului. Veți avea nevoie de 4 de astfel de elemente. Toți au primit aceleași părți, cercul de model pe partea greșită a materialului de 4 ori.

Pune pe un model de țesătură și de fier cote de fier pentru cusături pe toate cele patru componente ale produsului. Acum ori partea de sus și partea de jos și cusătură prostrochite pe partea de jos. În același mod coase două elemente. Semifabricatul obținut neaten unul cu celălalt pe trei laturi, și apoi prostrochite pe mașină. Scoateți produsul pe partea din față a fierului și fier.

Căptușeală pentru palarii poate lua o altă culoare, dar nu neapărat din același material. Decorați Bubo capac, panglici sau emblema a taberei. imaginația creativă și coase pe o diademă orice model sau formă. Chiar și capacul cel mai simplu poate fi decorat cu accesorii improvizate le sau cumpărate în magazinul de artizanat.

capac garnizoana originale, sunt cusute propriile lor mâini, va elibera copilul din mulțime de copii.

Varietatea de pălării, subliniind stilul este uimitor. Palarie, vestele si capace face imaginea de zi cu zi a originalului. De multe ori capace nu fac parte din elementul uniform și elegant.