Cum să câștige om greutate la domiciliu

Cum să câștige om greutate la domiciliu

Deoarece nu se ingrasa ...? Ce întrebare ciudată? Nu este nimic surprinzător în ea nu este. In timp ce milioane de oameni din întreaga lume se luptă cu kg perfide de gunoi din a doua piesa si meticulous conta calorii, există mulți oameni care doresc să obțină forme mai rotunjite și solide.Astfel, subnutriți mult mai mare în rândul bărbaților decât în ​​rândul femeilor. Deoarece întrebarea cum să câștige în greutate om, foarte relevant.

De ce a recupera greu?

Pentru femei, subtirimea pofta. Dar pentru mulți bărbați, aceasta devine o problemă reală. Acest lucru este de înțeles, având în vedere natura, astfel încât gospodina va concepe și va naște un copil (din cauza asta și a pus aceleași kilograme pe stomacul și coapse ei) și care întreține familia și protector al omului - pentru a oferi hrană și protejate de mai multe pericole.

Aici aveți primul motiv pentru care mulți oameni atât de dificil de a recupera: la un pic excesului de greutate și de încredere dobudesh vei, că natura a acordat reprezentanților unei puternice jumătate din omenire este mult mai intensă metabolismul. Pentru exces nu amânată. Dar, pe de altă parte, și pentru a face față cu rolul de a fi subțire și slab, de asemenea, este puțin probabil să reușească ...

Mulți oameni subțirime moștenit de la părinți. Cu un set de gene, din păcate, nu susțin. Și dacă mama și tata sunt caracterizate printr-o creștere ridicată și constituție fragilă, probabilitatea ca copilul lor va crește ghemuit, îndesat, cu șapte picioare oblice la nivelul umerilor, este foarte scăzută.

De multe ori, incapacitatea de a recupera un om asociat cu boli ale tractului gastro-intestinal-lea sau tulburări ale metabolismului. Fără sfatul unui specialist nu poate face aici. Ar trebui să fie atent la posibilitatea ca tableta va fi evacuate, și un curs de tratament la domiciliu, va trebui să ia mai mult de o săptămână, dar imediat ce se întoarce de sănătate la normal, duce rapid la o greutate normala va fi mult mai ușor.

Castigarea kg corect: greu ...

Cum să câștige om greutate la domiciliu
De multe ori de la oamenii lor răi, în special tinerii, nu-i auzi: mănânce, să mănânce, să mănânce toată ziua, și de a simți - zero. Cu toate acestea, o mare importanță este nu numai cantitatea, ci, de asemenea, alimente de calitate și de calorii.

Lean pe unt aromat fulgi de ovăz, supe hrănitoare, omlete, nu renunta la feluri de mâncare și deserturi incluse în boabele de meniu - o excelenta sursa de proteine ​​vegetale. Legume proaspete - cât mai mult posibil, dar acestea nu ar trebui să constituie baza dietei. porție generoasă de salata de legume poate servi ca un supliment la carne sau pește, garnituri de cartofi, dar să nu fie singurul fel de mâncare pe masă pentru bărbați.

Mananca mese mai bune preparate la domiciliu. Dacă nu vă puteți bucura de un prânz plin într-o cafenea sau o masă trebuie să luați rapid alimente cu ei. Uita de fast-food! Chips, biscuiti, produse de patiserie, cumpărat pe termen - interzis pentru orice om. Dacă nu aveți timp pentru a apuca o cină gătită de casă, cu un buy-in pachetul local de supermarketuri de brânză de vaci, un pic de iaurt, nuci și fructe uscate - masă completă, fierte rapid și, de asemenea, bogate în proteine, vitamine și minerale, ați terminat!Pentru gustări și fast-food nu se va face. Fă-o regulă pentru a menține pe nuci de mana, semințe, fructe uscate, ia sandwich-uri, produse de patiserie preparate de casă. Nuci și semințe conțin un ulei util, fructe uscate - o sursă valoroasă de carbohidrați pentru bărbați și produse coapte sunt bine saturate. În termen de o săptămână sau două de snacks-uri, veți observa o creștere de două până la trei kilograme.

Ceea ce este important este nu numai compoziția produsului, dar, de asemenea, aportul de calorii. Rata medie de 2.500 de calorii pe zi - aproximativ la fel ca temperatura medie a corpului, și să se concentreze pe această cifră aveți nevoie, cu multe amendamente. Optimal calorii dieta de zi cu zi a omului - greutatea în kilograme înmulțită cu 45. Prin calcule simple, vă puteți da seama ce minime de calorii pe zi pentru un om cu o greutate 60 kg, este de 2.700 kcal. Și, în scopul de a obține o mai bună, aveți nevoie pentru a consuma suplimentare 400-500 de calorii pe zi.

Un om obișnuit să facă un minim de gătit, astfel încât o masă copioasă poate părea excesivă. Engage alimentele corpul tau! Pentru a provoca apetitul, condimentele, gatiti noi feluri de mâncare, încercați produse noi. După ceva timp, veți observa că a reușit să recupereze rapid și ușor.

... tren

Cu toate acestea, recupera rapid - asta e jumătate din bătălie. Mult mai important este ceea ce face mai bine te: din cauza îngroșarea de grăsime sau creșterea masei musculare. Sport - un pas obligatoriu spre figura masculină a unui bărbat adevărat.

Preferința a fost dat sport de putere: haltere, culturism, de lucru cu gantere și haltere, exerciții abdominale. nu se ocupă în mod necesar, cu fiecare zi: creșterea în greutate și se lasă 3-4 antrenamente calitativ efectuate pe săptămână. Efectiv tren și un om poate fi acasă, dar la început, vei fi sfaturi utile despre antrenor professionalnog.

... organism, în continuare sprijin

Cum să câștige om greutate la domiciliu
Unii oameni care sunt gata să facă orice pentru a obține o mai bună foarte repede să devină o pantă foarte periculoasă și alunecos. Steroizi - sunt medicamente, de obicei, pastile care ajuta la obținerea masei musculare fără prea mult efort. Cu toate acestea, aceste tablete complet sigur pentru sănătate. Mai mult decât atât, condamnat pentru utilizarea lor sportivii profesioniști sunt aspru pedepsiți până la descalificarea și incapacitatea de a efectua în competiții majore. Câștig om greutate, cu ajutorul ei, fără îndoială, se va dovedi, dar, de asemenea, probleme de sănătate shlopotat nici o dificultate.

Cum poate sprijini corpul tau? Nu este exclus vitamine, minerale suplimentare, droguri îmbunătățirea proceselor metabolice. Aceste pastile vor aduce beneficii neîndoielnică.

O altă substanță, conceput pentru a ajuta oamenii obține o mai bună la domiciliu - drojdie de bere. Ele sunt ușor de extras în formă lichidă, și le eliberează sub formă de tablete. Drojdie de bere este unic prin faptul că acestea conțin vitamine B, precum și mulți aminoacizi, oligoelemente.

Această substanță normalizează metabolismul, îmbunătățește rezistența organismului la multe boli virale și chiar infecțioase - și este garantat pentru a adăuga un kg om câteva! Despre securitatea poate fi văzută chiar și de faptul că tabletele de drojdie de bere prescris, chiar și copii! In ziua 3 tablete pot fi luate, doza maximă admisibilă - 6 comprimate.

recomandări generale

Aceste câteva sfaturi vă va oferi o mare ajutor spre figura bărbătesc:

  • ceas modificările de greutate. Creșterea sa cea mai optima - 1 kg pe săptămână. Deci, va fi capabil de a recupera, fără a afecta sănătatea;
  • bea cât mai mult lichid posibil. Minimul necesar pentru bărbați - 2 litri de apă pe zi. De asemenea, nu neglija lapte, sucuri de fructe și legume;
  • dormi suficient! Mușchii cresc deosebit de activ în perioada de repaus vegetativ. Nu neglijați somn 7-8 de ore!