Cum să câștige masei musculare la domiciliu

Marea majoritate sunt interesați de a face cu întrebarea - cum să câștige masei musculare la domiciliu. În cazul în care fetele merg in pentru sport, pentru a pierde in greutate, atunci, majoritatea băieților implicați în scopul de material de umplutură.Cum să câștige masei musculare la domiciliu

Un musculatură bine dezvoltat este ceea ce stabilește un om din mulțime. Nu contează cine este, funcționar de birou sau un muncitor, majore sau doar un tip simplu din provincie, șuncă rafinată sau intelectuală ereditară, afemeiat sau skromnyaga, avar sau „suflet generos“, un Achiever ridicat pe tot parcursul vieții sau idiotul clinică. figura cumva umflată face pe alții să acorde o atenție la ea.

El este un tip pe stradă, și odată ce este clar că el „trage de fier“, și, la un nivel destul de gravă. Dar, muschii mari, este nu numai construit în sistemul de formare, cuplat cu înclinații genetice bune, și, uneori - cu farmacologie. Există un alt punct foarte important, fără de care nimic. Putere. De fapt, de formare și de nutriție, este ca doi cai înhămat la căruță puternic încărcate. În cazul în care unul este olog, iar al doilea este puțin probabil pentru a trage un singur coș.

Pion set eficient de greutate - acest antrenament și, desigur, manca dreapta.

Cum ar trebui să mănânce o persoană angajată în greutăți de ridicare a de la formarea sa a avut un efect semnificativ?

În acest articol ne vom concentra pe băieți de nutriție cu venituri aproape de „media“, care a stabilit pentru a câștiga în greutate la domiciliu.

Astfel de oameni nu de multe ori merg la restaurante și să mănânce mai mult acasă. La locul de muncă, uneori gustare în fast food-uri, și uneori - din nou, care a adus de acasă.

Ce ai nevoie pentru un set de masa musculara: proteine

Cum să câștige masei musculare la domiciliu

Prin urmare, dacă doriți să câștige în greutate, trebuie să mănânce o mulțime de proteine, si este - de multe ori, de cel puțin 4-5 ori pe zi. Cel puțin de 3 ori pe zi, în dieta trebuie să fie prezente proteine ​​zhivotnoy, și este de dorit - de fiecare dată când o altă origine. Carne, ouă, lapte sau produse lactate, și pește. Fiecare dintre aceste produse sunt propriile lor în felul lor, set, unic de aminoacizi, vitamine și alte elemente nutritive, și, prin urmare, este de dorit ca acestea sunt toate prezente în dieta de zi cu zi.

Vrei să câștige în greutate - mananca de 4-5 ori pe zi, dintre care cel puțin trei trebuie să fie prezente în proteine ​​animale.

De exemplu, pentru ouă pentru micul dejun, prânz carne (carne rosie sau carne de pasăre) pentru cină pește sau brânză. Sau pentru micul dejun cereale cu lapte, carne prânz, cină ouă. norma zilnică de proteine ​​pentru o persoană angajată în orice facilități de putere - 2.0 - 2.5 grame per kilogram corp.

Carbohidrati si grasimi

In plus fata de proteine, organismul necesită carbohidrati. În cazul în care proteinele - materialul de construcție, carbohidrații - energia, materialul este atașat la cauza nobilă de a construi masei musculare. Principala sursă de carbohidrați sunt - cereale, cereale, unele fructe si legume. Carbohidratii - energie pe care organismul se execută.

Cum să câștige masei musculare la domiciliu

lipsa de energie va determina organismul sa produca energie prin descompunerea grăsime și apoi celulele de proteine. Pentru procesele metabolice din organism și au nevoie de grăsimi, dar în regimul alimentar normal cu această nici o problema. În mod normal, o persoană care nu este necesară, există, de asemenea, grăsime. Dar, dacă vrei, atunci de ce nu. În cazul în care antrenament suficient de intens, mâncat de grăsime reciclat cu succes.

Nu neglija grăsimea în timpul material de umplutură, numai grăsimi trebuie să fie corecte!

Hidrații de carbon menționate mai sus aparțin așa numitele carbohidrații lente. rascheplenie lor durează câteva ore, și în tot acest timp ei furnizarea neîntreruptă a corpului cu energie. Prin urmare, este de dorit să mănânce carbohidrați în dimineața, atunci când organismul are timp să le prelucreze.

hidrați de carbon seara nu sunt atât de relevante, și le-au timp de noapte, nu are nici un sens. Desigur, din aceasta poate crește greutatea, dar-nu în detrimentul masei musculare, dar în detrimentul de grăsime. Și, în plus, nu are nici un sens să mănânce înainte de a merge la grăsimi de pat. Carbohidratii rapid (produse de cofetărie, zahăr, băuturi cu zahăr, fructe dulci) nu sunt mult mai utilizat (cu excepția fructelor dulci care conțin glucoză), și, uneori, chiar dăunătoare. Prin urmare, carbohidrati rapid, au fost supuse prelucrării industriale, este mai bine să se reducă la minimum, și este mai bine, în general, excluse din dieta.

Adesea băieții implicați în sport și doresc să câștige în greutate, există o întrebare pe care chiar și astfel să mănânce înainte și după exercițiu. în scopul de a accelera procesul. Și nu neapărat steroizi, care nu vom discuta articol vdannom, ci în sensul oricărui produs add-on care promovează creșterea masei musculare. Și trebuie să spun, aceste produse sunt.

Acizi de proteine ​​și aminoacizi

După cum sa menționat mai sus, blocurile de muschi este de proteine. ei ceva ca ori și are sens să mănânce mai mult, desigur, în limite rezonabile. Pentru a rezolva această problemă nekotrye atleții folosesc acizii de proteine ​​și aminoacizi. Proteina este mai mult ca scop creșterea musculare (prin urmare, popularitatea sa printre culturisti), aminoacizi - performanță și putere pauerlifteram mai potrivesc.

Cum să câștige masei musculare la domiciliu

Ia-le să fie separate de alte produse alimentare, și aminoacizi, și face stomacul gol, aproximativ o jumătate de oră înainte de mese. Și apoi, și un altul este vândut în magazinele de nutriție sport. Trebuie remarcat faptul că proteina și aminoacizi, acesta nu este un substitut pentru, produse alimentare „naturale“ normale, și se adaugă la acesta pentru persoanele care au experiență a crescut de sarcină fizică.Proteinele și aminoacizi - acest lucru nu este un substitut pentru produsele alimentare normale, dar numai suplimente, iar aceste suplimente funcționează.

Ambele nu trebuie să ia tot timpul și cursurile anului, urmate de pauze mici. Cursuri de acizi de proteine ​​și aminoacizi trebuie să aibă loc în perioadele în care sportivul este de formare cu sarcini ridicate (set forțat masa musculară, randamentul pe forma de vârf).

Se face prea mult sens pentru a lua acest tip de suplimente, de exemplu, atunci când un atlet este desenată numai după o pauză de la muncă, sau pur și simplu a început să ridice greutăți. In acest moment totul este în creștere și așa mai departe, fără suplimente alimentare și, în plus, orice „chimie“.

Proteine ​​și aminoacizi - lucruri cu siguranță bune, dar vom numi lucrurilor pe nume, nu toate dintre ele își pot permite. Prin urmare, este logic să se amintească alte câteva trucuri mici din domeniul nutriției sportive.

mâncare pentru copii

Sportivii - oamenii sunt foarte atent, și, prin urmare, tind să experimenteze pe el însuși. Toate că beneficiile luate imediat în funcțiune. În acest sens, exemplul aceluiași alimente pentru copii, foarte popular în rândul adulților care doresc să câștige în greutate la domiciliu.

Cum să câștige masei musculare la domiciliu

În Uniunea Sovietică, iar apoi, în 90 de ani de nutriție sport spațiul post-sovietic a fost o raritate, dar, aceasta, într-o oarecare măsură, înlocuit mesele copiilor. Poate că cineva își amintește, în Uniunea Sovietică a fost sloganul „Toate cele bune pentru copii“? Sloganul în sine este foarte controversat, dar ceva bun pentru copii, dar perepadalo, inclusiv alimente pentru copii.

Copilul produse alimentare este de obicei o mulțime de carbohidrati si un set bun de vitamine. Proteinele sunt de asemenea prezente, dar considerabil mai mică decât în ​​proteina magazinele de specialitate propuse. Pentru o normală, angajat în fier, un om de suplimentarea astfel de alimente pentru copii este de cele mai multe ori, nu atât de mult o creștere a cantității de proteină luate pentru a obține energie suplimentară, care să permită mai mult și de formare mai intens, plus absorbtia sa mai eficient.

Trebuie remarcat, și un astfel de moment. În țările Uniunii Sovietice și post-sovietice la începutul anilor 90, mulți Homegrown „pitching“ consumul de alimente pentru copii, cum se spune, „nu este o viață bună“, și de incapacitatea de a „obține“ de proteine ​​și dorința de a salva pe produsele alimentare, și, uneori, economisit bani pentru a petrece, din nou, la alimente, acest lucru aici, mersul cu bicicleta. În același timp, unii culturisti din Europa de Vest consumat cu regularitate formula pentru sugari și au fost foarte mândru de acest lucru. Și nu e ieftinătate produsului și calitatea acestuia, dovedit ca un „gust“, și în timpul antrenamentului sportiv.

drojdie de bere

O altă „armă secretă“, în arsenalul de aplicare a legii sunt drojdia de bere. drojdie de bere este mai puțin popular decât acizii de proteine ​​și aminoacizi, eventual, pentru că nu sunt atât de mult o sursă de proteine ​​(sub formă de proteină) și carbohidrați (cum ar fi băuturile carbohidrați și alimente pentru copii), dar suplimentele care regleaza metabolismul.

Cum să câștige masei musculare la domiciliu

Are drojdie de creștere în greutate de bere? Cu siguranță de ajutor.

În drojdie de bere conține unii aminoacizi esențiali și o mulțime de vitamina B, plus un număr de minerale valoroase și oligoelemente. Anterior, atunci când nu sunt o proteină, aminoacizi și alimente pentru copii, drojdie de bere a fost folosit ca un remediu împotriva epuizării. drojdie de bere pentru a îmbunătăți metabolismul proteinelor și grăsimilor în organism. Drojdie de bere imbunatateste pofta de mancare, si, astfel, există o creștere a greutății corporale.

Greutatea este diferită - unii aditivi pot fi formate de grăsime numai fără efort.

Cu toate acestea, greutatea corporală, de asemenea, este diferit. Se întâmplă, greutatea unei persoane este crescut datorită faptului că el a fost doar obtinerea de grăsime. Pentru a obține masa musculara, luând drojdie de bere ar trebui să fie însoțită de o formare greutate intensă. Același lucru se poate spune despre aminoacizi, proteine, și se amestecă de carbohidrați, inclusiv alimente pentru copii. Încercările de a câștiga masei musculare sau de a crește ratele de putere numai în detrimentul singură sursă de alimentare, în mod constant au eșuat.

Păstrarea o mulțime de acasă

Neschimbat condiție sunt stabilite de formare a forței musculare. Tren poate fi acasă, după ce a creat unele dintre condițiile în sine. Pentru proteinele au fost obținute din exterior pentru a construi, fibrele musculare trebuie să fie supuse unui efect de pre-dăunătoare ale formării de rezistență. Numai în acest caz, începe procesul de construire de noi celule musculare.

Greutățile greutate ar trebui să fie suficient de mare, sau puterea de formare sunt transformate într-un fel de antrenament aerobic. Mișcarea, cum ar fi, nu există, dar nici un rezultat. Folosind greutati, permite de a efectua mai mult de 15 repetari, se dezvolta in principal rezistenta. Prin urmare, dacă vă decideți să studieze la domiciliu, asigurați-vă că sunt disponibile pentru o greutate suficient de mare în exercițiile de bază.

Vrei massonaborny efect de formare acasă - Furnizarea te cel puțin o pereche de gantere grele.

banc de presa și în picioare pãtrat cu mreana sau gantere, forța de tracțiune în pantă. De asemenea, vă rugăm să rețineți că, în calitate de formare muschii se vor obisnui cu sarcina, iar unul dintre numai creșterea numărului de repetiții nu va fi. Barbell, gantere, kettlebells, greutăți la sala de sport trebuie să fie luat, așa cum au fost „pentru creștere.“

Varianta în care fac parte din instruire vor fi efectuate la domiciliu (practica „lumina“, mâinile practică, delta, cea mai mare), și, uneori, să iasă în hol (poprisedat, face indreptari, se agită predispuse la greutate aproape de limita). Dacă se întâmplă să viziteze camera, atunci aici este un program de lucru de formare de trei zile pe teren.

Apropo, pentru deltelor de formare acasă greutate mare, ele pot fi lyamochki cravată clătite opțional de la bar. De asemenea, este de dorit să se aleagă un partener de formare care ar putea, dacă ceva, să speculative. Și totuși - pentru a preveni vecinii din partea de jos, astfel încât să nu intrați în panică dacă bara va cădea pe podea.

A se vedea, de asemenea:
 • Cum de a alege programul de formare începător?
 • Programul de instruire de trei zile pentru setul de greutate
 • benzi Exercitiu: efect maxim
 • Anatolii Lysenko. | PGEgc3R5bGU9J2Zsb2F0OiByaWdodDsnIGhyZWY9J2h0dHA6Ly9maXRoZWFsdGhib2R5LnJ1L3RyZXhkbmV2bmF5YS1wcm9ncmFtbWEtdHJlbmlyb3Zvay1kbHlhLW5hYm9yYS1tYXNzeS8nPtCi0YDQtdGF0LTQvdC10LLQvdCw0Y8g0L / RgNC + 0LPRgNCw0LzQvNCwINGC0YDQtdC90LjRgNC + 0LLQvtC6INC00LvRjyDQvdCw0LEuLi48L2E +

  Cum să câștige masei musculare la domiciliu

  Ce puteți spune despre programul de cinci zile? Putem face cu fiecare zi, novice sau nu se va recupera?

  Rimma Cherezova. | PGEgc3R5bGU9J2Zsb2F0OiByaWdodDsnIGhyZWY9J2h0dHA6Ly9maXRoZWFsdGhib2R5LnJ1L21vbGVjdWxhLyc + 0JPQuNCw0LvRg9GA0L7QvdC + 0LLRi9C5INCz0LXQu9GMIOKAlCBNb2xlY3VsYSDQt9Cw0L / QvtC70L3QuNGC0LXQu9GMLi4uPC9hPg ==

  Cum să câștige masei musculare la domiciliu

  Totul este super! Ridurile într-adevăr curăță și netezește zona cu probleme. Acesta oferă o durată lungă de acțiune hidratantă, iar pielea devine mai tineresc.

  Cum să câștige masei musculare la domiciliu

  Totul în scris cu acuratețe despre hormoni, fetele, nu-ți fie frică să se antreneze cu fier. Vor beneficia și nu numai munți musculare nu va fi))

  Cum să câștige masei musculare la domiciliu

  Nu chiar, pur și simplu mort și română face de multe ori o prindere directă. Română mai mult de bază, deoarece face cu genunchii usor indoiti, iar greutatea este mai mult posibil pentru a perturba și pompat, picioare + centrifugare.